Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Aynen bizde kimse ile paylasmadik zor bir surec oldu.. Ama bu aksam herkes duyacak ayni anda ben 9. Gun idrar testi yaptim az biraz belirti hissediyorsan yap ama hicbisey yoksa yapma derim gereksiz moralin bozulur doktorlar moral onemli diyor.
Merhaba,
Öncelikle çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah.. Bizlere de nasip etsin..ÂMIN
Transferden 3. Gün sonrasında başlayıp, ara ara devam eden bel ağrım oluyor. Bugün de çok ilginç, rahimde tek bir noktada ara ara Sancı oluyor sonra geçiyor tekrar oluyor.. Sen de olmuşmuydu bunlar?Sen de 9. Gün idrar testinde mi öğrenmiştin?

Evet oluyodu cnm ve cok gaz sancim vardı surekli hafifce ovduruyodum esime... nokta gibi batmalar oluyo hala... birde bacaklarim bütünüyle sizlayip gecio.. idrarim ssbahlari kopkoyu kokusuda değişikti... birde agzimda ilac tadi gibi bi tad vardı... hala var hasta olacam sandim 8. Günde butun belirtiler onu gösteriyordu ama cok şükür bebisimin belirtileri imis

Sende ne gibi gariplikler var?

Ben de adet öncesi Yaşadığım herşey var. Göğüslerim Şiş ve ağrıyorlar. Karnım Şiş. Gaz transferden bir kaç gün sonra geçmişti. Kabızlıkta yok. Ne bilim yaa, çok da dinlemek istemiyorum kendimi ama işte herseye rağmen acaba mı diyorum

De tabi olumlu düşün olumlu olsun son güne kadar umudunu yitirme keyfini cikar hamileymis gibi gez ev icinde ağır işler sakin yapma... mevlam neylerse güzel eyler inşallah

Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun. Allahım hayırlı saglıklı evlat eylesin

çooook sevındım canım benım b utun gun senı merak ettım masallah

mrb kızlarrrrrrrr...bılıyorsunuz kı 8gunumdeyken ıdrar testı yaptım negatıftı...pazartesı test gunumdu..kan testı yaptım 5.88 cıkmıstı negatıf dıe eve geldım...snra drumla gorustum kımyasal dedı.....tekrar kan testı ıstedı......bugun ıdrar testı yaptım sılık ama belırgın sılık ıkıncı cızgı cıktı....sızce umıtlenmelımıyım sonucta kımyasal ıse 5.88 ıle cıft cızgı belırgın sekılde cıkarmıydı

K kan versene bi daha canim

Sağol canım bence tekrar kan ver 0 çıkmadı sonucun bende bugün idrar tahlili yaptım sırf o iki çizgiyi görebilmek için ama silik çıktı sen yarın git kan ver lütfen

9. Gun kan verdim 62.56 cuma bidaha vereceğim.. iyi dimi degerim soykedim dün esime isyerine gittim paket yolladim onceden corap vardi icinde anlamadi saskolog kocam hediye sanmis... beni görünce anladi ;))
Bence iyi tatlım gözünaydın benim 8. Gün 35 10. Gün 96 12. Gün test günümde 250 çıkmıştı 4. Gün embriyosuydu benim. bence senin de çok iyi.

9. Gun kan verdim 62.56 cuma bidaha vereceğim.. iyi dimi degerim soykedim dün esime isyerine gittim paket yolladim onceden corap vardi icinde anlamadi saskolog kocam hediye sanmis... beni görünce anladi ;))
Bu arada kanı dün vermiştin galiba. 2 gün sonra (48 saat dolunca) tekrar baktırmanı öneririm katlanma oranı önemli oluyor bu dönemde %60 artış yeterli olur demişlerdi tüp bebek merkezinden ama genelde 2 katlıyor. Tabi doktorun illa cuma ver diyorsa o ayrı

Canım test ne markaydı? Genelde 20den sonra silik çizgi çıkıyor canım bence kanda baktır yarın. 5ken silik çizgi çıkması imkansız. İlaçlarına devam et doktorunu ara söyle. Testin fotosunu atsana çok merak ettim

Sağol canım bence tekrar kan ver 0 çıkmadı sonucun bende bugün idrar tahlili yaptım sırf o iki çizgiyi görebilmek için ama silik çıktı sen yarın git kan ver lütfen
vallahı senın adına cok sevındım bı ara burda net yoktu bırturlu gremedım cunku taa oglen mesaj attım sana sonucunu beklıyorum dıye...sukur ıyı cıktı lutfen banada dua edın rabbımın mucızesıne bellı olmaz benımde bugun ıdrar cızgım sılık cıktı ama gayet bellı sılık.bır umut ıste kımyasalda olsa cıktı yarın sabah kan vercem ınsallah

canım benım kanda 5.88 cıktı....bugun ıdrar testı yaptım ucuzlardan aldım 3 lıraya...hemen 5 dk dolmadan cıktı hemen atıyorum resmı..ınsallah degerlerım artmıstır yarın kan vercem ınsallah

Ediyorum canım inşallah yükselmiştir başka bir sayfada hcg tahlil sonuçlarını yazıyorlar 5ten sonrası pozitif diyorlar ve tutanlar var inşallah seninde öyledir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…