Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

109.90 dı benim 11.gün degeri

Kaçıncı günde yaptınız testinizi

Idrar tahlilini 12. gün bugün yaptım sadece görmek için adetlerim düzensiz oluyordu zaten 15 gün gecikiyordu çok fazla idrar testi yaptım o yüzden kesin hamile kalinca yapicam demistim kendime

Idrar tahlilini 12. gün bugün yaptım sadece görmek için adetlerim düzensiz oluyordu zaten 15 gün gecikiyordu çok fazla idrar testi yaptım o yüzden kesin hamile kalinca yapicam demistim kendime
Canım çok sevindim senin adına Allah saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin, benim 7. Günüm bugün test yaptım sabah seninkiyle aynı inanamıyorum bu kadar erken çıkarmı diye kan vermeyede korkuyorum

Sağol canım allah herkese versin inşallah bence biraz daha bekle canım benim çok sancım oldu pazartesi günü doktoruma sordum salı yapsam mı diye olur dedi ben tutmadı düşünüyordum ondan gittim toksa bir gün daha beklicektim

Bende çıkmayacagını bile bile yaptım o testi ve çok şaşırdım ilk dakikada çıktı belirgin 2. Cizgi hayal kırıklıgı yaşarım diye kan veremiyorum

Tatlım bunlar baya belirgin. Bu test doğru gösteriyorsa değerin en az 50-100 vardır canım sabah ilk idrarla bi daha yapsana. Acaba kan testin mi yanlış çıkmış? İnş öyledir

Bende çıkmayacagını bile bile yaptım o testi ve çok şaşırdım ilk dakikada çıktı belirgin 2. Cizgi hayal kırıklıgı yaşarım diye kan veremiyorum

Testte sorun yoksa hamilesin ama ben onlara güvenmiyorum canım benim elimde vardı ama kanı görmeden yapmadım :)

Tatlım bunlar baya belirgin. Bu test doğru gösteriyorsa değerin en az 50-100 vardır canım sabah ilk idrarla bi daha yapsana. Acaba kan testin mi yanlış çıkmış? İnş öyledir
ayyyyyyy hadı ınsallah rabbım sesınızı duysun ınsallah karısıklık olmus olsa ....sabah ıcın ıdrar testım yok evde ınsallah nasıpse dırekt hastneye gıdıcem kan testı vermek ıcın sızlerde dua edın ınsallah rabbımden umıt kesılmez

Benim 7. Günde belli belirsizdi 8. 9. Gün bunun gibi bişeydi belirginliği. Senin test doğruysa kesin gebesin canım. Sabah ilk idrarla tekrar yap canım iki farklı markayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…