Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

İnş çok yüksek çıkar değerin tatlım ilaçları bırakmadın dimi?

İnş çok yüksek çıkar değerin tatlım ilaçları bırakmadın dimi?
clexan kullanıyordum kan sulandırıcı o zaten tam 12 gunluktu..progestan ıgnem vardı bıde haplarım....ıgnelerım test gunune kadardı....haplar ıse daha vardı...ama hemsıre kesebılırsın dedı....kımyasal yanı deger dusuk deyınce....bende dunden buyana evde bulunan hapları ıcmıyorum folbıol estrofem aspırın vs.....dr gorusunce oda tekrar baslayalım yok hısteroskopı yapalım genetık tahlıl vs dedı....esıme ve bana vıtamınler yazdı zınco evıcp vs...bıde nutrofıl gelıba denılen ılacta var....bugun alayım dedım ama bı ılacımı her eczane satmıyormus.....dedıgı eczanelerde uzaktı bende dedım yarın alayım.hem dr a sorayım hangısı benım hangısı esımın ıkı farklı recete ve karısık ılaclar.....derken gebelık testı alayım barı dedım nasılsa 8.gun cıkmadı degerde dusuk transfer sonrası 11 gunu.....dedım bıde sımdı deneyeyım ne cıkcak.....bı baktım belırgın cızgıler..aslında umıtlenıyorum ne yalan soyluyeyım rabbımden umıt kesılmez dıye....o sebeble test yapmıs oldum bakalım yarın oglen benı ne beklıyor sonuc olarak

Evet seninkine çok benziyor test günüm pazartesi normalde

Ikinizden de yarın hayırlı haber bekliyorum inşallah hepinize iyi geceler

Herkesin tedavisi hayirli olsun. Allahim yüzümüze gülsün. Transfer oldum geldim yatıyorum.
Cnm hayrli olsun transfern gecen sana yazmstm ama gormedn herhaldebugjnmu oldu transfern??kac tane konuldu cnm kacnci gun embriuosu??donmuslarn kaldimi ablat biraz heyecan yaptm☺☺:))

Kızlar örnek olsun diye kendi testlerimi ve kan değerlerimi yazdım M meydanaz Y Ysnn tabi her testin hassasiyeti farklı oluyor
1. Ve 2. Foto 8. Gün (2 farklı marka) hcg 35
3. Ve 4. Foto 10. Gün hcg 96
5. Foto 12. Gün (test günüm) hcg 250
6. Foto 15. Gün hcg o günkünü bilmiyorum bir sonraki gün 1825 ölçülmüştü

Eklentiler

• 20151001_211327-1.webp
    6 KB · Görüntüleme: 41
  • 20151001_211634-1.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 42
  • 20151003_110012-1.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 47
  • 20151003_110041-1.webp
    40 KB · Görüntüleme: 35
  • 20151005_075618-1.webp
    18 KB · Görüntüleme: 48
  • 20151008_075258-1.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 42
Canım hayırlı olsun demekki benimkide dogru olabilir seninde 8. Günde belli kaç tane tranfer edildi

Salıverdim birde persembe versem olurmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…