İnş çok yüksek çıkar değerin tatlım ilaçları bırakmadın dimi?ayyyyyyy hadı ınsallah rabbım sesınızı duysun ınsallah karısıklık olmus olsa ....sabah ıcın ıdrar testım yok evde ınsallah nasıpse dırekt hastneye gıdıcem kan testı vermek ıcın sızlerde dua edın ınsallah rabbımden umıt kesılmez
Benim 7. Günde belli belirsizdi 8. 9. Gün bunun gibi bişeydi belirginliği. Senin test doğruysa kesin gebesin canım. Sabah ilk idrarla tekrar yap canım iki farklı markayla
Sevinemiyorum o yüzden en iyisi kan tahliliyle netleştirmek
İnş canım yarın kan vermek daha dogruEvet canım istersen yarın kan ver varsa kesin çıkar zaten
Evet seninkine çok benziyor test günüm pazartesi normaldeBenimki gibi çıkmış :)
clexan kullanıyordum kan sulandırıcı o zaten tam 12 gunluktu..progestan ıgnem vardı bıde haplarım....ıgnelerım test gunune kadardı....haplar ıse daha vardı...ama hemsıre kesebılırsın dedı....kımyasal yanı deger dusuk deyınce....bende dunden buyana evde bulunan hapları ıcmıyorum folbıol estrofem aspırın vs.....dr gorusunce oda tekrar baslayalım yok hısteroskopı yapalım genetık tahlıl vs dedı....esıme ve bana vıtamınler yazdı zınco evıcp vs...bıde nutrofıl gelıba denılen ılacta var....bugun alayım dedım ama bı ılacımı her eczane satmıyormus.....dedıgı eczanelerde uzaktı bende dedım yarın alayım.hem dr a sorayım hangısı benım hangısı esımın ıkı farklı recete ve karısık ılaclar.....derken gebelık testı alayım barı dedım nasılsa 8.gun cıkmadı degerde dusuk transfer sonrası 11 gunu.....dedım bıde sımdı deneyeyım ne cıkcak.....bı baktım belırgın cızgıler..aslında umıtlenıyorum ne yalan soyluyeyım rabbımden umıt kesılmez dıye....o sebeble test yapmıs oldum bakalım yarın oglen benı ne beklıyor sonuc olarakİnş çok yüksek çıkar değerin tatlım ilaçları bırakmadın dimi?
hadıııııı gozun aydın canım ınsallah degerlerın cook yuksek cıkar...korkma rabbımın ıznıyle guzel haberler alırsın ınsallah
ayyyyyyy hadı ınsallah rabbım sesınızı duysun ınsallah karısıklık olmus olsa ....sabah ıcın ıdrar testım yok evde ınsallah nasıpse dırekt hastneye gıdıcem kan testı vermek ıcın sızlerde dua edın ınsallah rabbımden umıt kesılmez
Evet seninkine çok benziyor test günüm pazartesi normalde
inşallah canım hayırlı geceler herkeseIkinizden de yarın hayırlı haber bekliyorum inşallah hepinize iyi geceler
Aminn inş canımIkinizden de yarın hayırlı haber bekliyorum inşallah hepinize iyi geceler
Cnm hayrli olsun transfern gecen sana yazmstm ama gormedn herhaldebugjnmu oldu transfern??kac tane konuldu cnm kacnci gun embriuosu??donmuslarn kaldimi ablat biraz heyecan yaptm☺☺:))Herkesin tedavisi hayirli olsun. Allahim yüzümüze gülsün. Transfer oldum geldim yatıyorum.
Ben fotoları göremiyorum açmıyor bi daha yüklesen canım
Canım hayırlı olsun demekki benimkide dogru olabilir seninde 8. Günde belli kaç tane tranfer edildi
4 günlük 2 embriyo verilmişti biri tutunmuş canımCanım hayırlı olsun demekki benimkide dogru olabilir seninde 8. Günde belli kaç tane tranfer edildi
Bu bal gibi pozitif canım hcg 30-40 vardır bence en az
İnş canım ya banada 5. Gün 2 transfer yapıldıBu bal gibi pozitif canım hcg 30-40 vardır bence en az
Salıverdim birde persembe versem olurmu ?Bu arada kanı dün vermiştin galiba. 2 gün sonra (48 saat dolunca) tekrar baktırmanı öneririm katlanma oranı önemli oluyor bu dönemde %60 artış yeterli olur demişlerdi tüp bebek merkezinden ama genelde 2 katlıyor. Tabi doktorun illa cuma ver diyorsa o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?