Bence perşembe ver 48 saat dolunca yani salı günü verdiğin saatlerde sonuç daha sağlıklı olur doktorunu ararsın sonuçlaSalıverdim birde persembe versem olurmu ?
çok sagol canım ya darısı basıma olsun ınsallah...gayet masallah guzel belırgınlerKızlar örnek olsun diye kendi testlerimi ve kan değerlerimi yazdım M meydanaz Y Ysnn tabi her testin hassasiyeti farklı oluyor
1. Ve 2. Foto 8. Gün (2 farklı marka) hcg 35
3. Ve 4. Foto 10. Gün hcg 96
5. Foto 12. Gün (test günüm) hcg 250
6. Foto 15. Gün hcg o günkünü bilmiyorum bir sonraki gün 1825 ölçülmüştü
benımde dr dedıkı daha tedatlı olarak anlattı.......3 gune kadar harıka geldıler 4 gun bozulmaya basladı dedı....banada 4 gun 3 tane transfer edılmıstı.4 günlük 2 embriyo verilmişti biri tutunmuş canım
Tmm cnm yarin verecegim o zaman aksama cikar inşallahBence perşembe ver 48 saat dolunca yani salı günü verdiğin saatlerde sonuç daha sağlıklı olur doktorunu ararsın sonuçla
İnş tutunmuştur sana tatlım dularım seninle. Yarın kan testi pozitif çıkarsa ki inş çıkar doktoruna söyle ilaçlarına geri başlatır muhtemelenbenımde dr dedıkı daha tedatlı olarak anlattı.......3 gune kadar harıka geldıler 4 gun bozulmaya basladı dedı....banada 4 gun 3 tane transfer edılmıstı.
Ya acilden ver 1 saatte çıkıyor yada hastanede poliklinikten ver aynı gün öğleden sonra çıkıyorTmm cnm yarin verecegim o zaman aksama cikar inşallah
İnş tutunmuştur sana tatlım dularım seninle. Yarın kan testi pozitif çıkarsa ki inş çıkar doktoruna söyle ilaçlarına geri başlatır muhtemelen[/QUOallah razı olsun canım duaların ıcın....yarın ınsallah guzel br gun olur benım ıcın...sonucu hemen buraya yazıcam zaten...tabı dr a gorunucem sonuc ne olursa olsun
Gece evdeydik çıkamadık tüm sülale duydu... ins bugun verecem cnmYa acilden ver 1 saatte çıkıyor yada hastanede poliklinikten ver aynı gün öğleden sonra çıkıyor
Dualarimdasin cnm ins kötü düşünme sakın iyi olacak bebisinde sende dinlenmis olursun daha cok dua ederbilirsin...Günaaaaydıııııın kızlar inş hepimiz için çok güzel bir gün olurbana plasenta arkasındaki kanama nedeniyle dün 10 günlük rapor verildi düşük riski olduğu için. Evdeyim 10 gün işe gitmiycem sonra yine kontrol var. Bugün iyi bir doçent doktora gidicem detaylı bi baksın diye inş güzel şeyler söyler dualarınıza ihtiyacım var şekerler
canım kaç embriyo koydurdun sen benimde öyle bir ahdım var hamile kaldığımı bilsem bile o çift çizgiyi görecemIdrar tahlilini 12. gün bugün yaptım sadece görmek içinadetlerim düzensiz oluyordu zaten 15 gün gecikiyordu çok fazla idrar testi yaptım o yüzden kesin hamile kalinca yapicam demistim kendime
canım çok geçmiş olsun uzat ayaklarını iyice yat dinlen Allah ın izniyle bişey olmazGünaaaaydıııııın kızlar inş hepimiz için çok güzel bir gün olurbana plasenta arkasındaki kanama nedeniyle dün 10 günlük rapor verildi düşük riski olduğu için. Evdeyim 10 gün işe gitmiycem sonra yine kontrol var. Bugün iyi bir doçent doktora gidicem detaylı bi baksın diye inş güzel şeyler söyler dualarınıza ihtiyacım var şekerler
günaydın kızlarrrr
canım kaç embriyo koydurdun sen benimde öyle bir ahdım var hamile kaldığımı bilsem bile o çift çizgiyi görecem
canım çok geçmiş olsun uzat ayaklarını iyice yat dinlen Allah ın izniyle bişey olmaz
Canım doktoruna ilk fırsatta ulaş gerekirse ara mesajla uğraşma. Benim transferin 16. Günü 2-3 damla kahverengi leke vardı hemen proluton iğne (depo progesteron) yaptırdılar bi de bizde kan uyuşmazlığı var onun içinde test istediler kontrol ve usg yaptırdım. İnş bişey olmaz ama temkinli olmak gerekeni yapmak lazım. Bizim bebişler çok nazlı annesiIki tane koydular canım ama dünden beri lekelenme var doktoruma mesaj attım dönmesini bekliyorum
canım huriye haklı dünden beri var hala haber bekliyo olman olmaz. sekreteri falan yokmu acil olduğunu söyleseydin keşke.Iki tane koydular canım ama dünden beri lekelenme var doktoruma mesaj attım dönmesini bekliyorum
canım huriye haklı dünden beri var hala haber bekliyo olman olmaz. sekreteri falan yokmu acil olduğunu söyleseydin keşke.
Kızlar banada dua edin kan vermeye gidiyorumAradım işlemdeymiş mesajımı görmüş hemşire sordu ben dönücem dedi
Kızlar banada dua edin kan vermeye gidiyorum
malesef canım saat 2 de çıkacakmış çok heycan yaptımDaha çıkmadı mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?