hadi hayırlı haberler alın inşşşKızlar banada dua edin kan vermeye gidiyorum
oh şükür canım inş sorunsuz devam eder..Doktorum aradı biraz önce çok şükür korkulcak bişey yokmuş kullandığın jel kanama yapabiliyor dedi
İnş canımhadi hayırlı haberler alın inşşş
oh şükür canım inş sorunsuz devam eder..
Ma
malesef canım saat 2 de çıkacakmış çok heycan yaptım
Özel hastaneDevlet hastanesine mi yaptırdın canım
hadi hayırlı haberler alın inşşş
oh şükür canım inş sorunsuz devam eder..
Özel hastane
Devlette bir gün sonra çıkıyor galiba bende pazartesi tüp bebek merkezinde yAptıracamBen de ilk tahlili özelde yaptırdım pazartesi devlette yaptırmak istiyorum ama nasıl oluyor bilmiyorum dün aradım hastaneyi açan olmadı direkt gidip yaptırılıyor mu acaba
Kızlarrr hamileyimmmm aldım sonucumu
Kızlarrr hamileyimmmm aldım sonucumu
Ayy inanamıyorum daha 188,4 çıktıÇok şükür canım inan gözlerim doldu kaç çıktı sonuç
Ayy inanamıyorum daha 188,4 çıktı
Canım inş artar bi problem olmaz 2 tane transfer olmuştu,Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın hayırlı evlat nasip etsinBaya yüksek canım maşallah
Canım inş artar bi problem olmaz 2 tane transfer olmuştu,Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın hayırlı evlat nasip etsin
Geçmiş olsun hurişim sikkat et kendineCanım doktoruna ilk fırsatta ulaş gerekirse ara mesajla uğraşma. Benim transferin 16. Günü 2-3 damla kahverengi leke vardı hemen proluton iğne (depo progesteron) yaptırdılar bi de bizde kan uyuşmazlığı var onun içinde test istediler kontrol ve usg yaptırdım. İnş bişey olmaz ama temkinli olmak gerekeni yapmak lazım. Bizim bebişler çok nazlı annesi
sanada geçmiş olsun cnmDoktorum aradı biraz önce çok şükür korkulcak bişey yokmuş kullandığın jel kanama yapabiliyor dedi
Gözün aydın tatlım kaçıncı gündü kaçırdım ben sanki erkendiAyy inanamıyorum daha 188,4 çıktı
Geçmiş olsun hurişim sikkat et kendine
sanada geçmiş olsun cnm
Gözün aydın tatlım kaçıncı gündü kaçırdım ben sanki erkendi
8. Günüm bugünGeçmiş olsun hurişim sikkat et kendine
sanada geçmiş olsun cnm
Gözün aydın tatlım kaçıncı gündü kaçırdım ben sanki erkendi
Seninki ikiz gibi8. Günüm bugün
Aynen canım ya şimdi doktoru aradım yüksek dedi degerlerin cumartesi tekrar kan verecemSeninki ikiz gibi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?