Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Ben de ilk tahlili özelde yaptırdım pazartesi devlette yaptırmak istiyorum ama nasıl oluyor bilmiyorum dün aradım hastaneyi açan olmadı direkt gidip yaptırılıyor mu acaba
Poliklinik yada acilden önce doktor tahlili ister ondan sonra kan verebilirsin. Aslında pahalı değilse aynı yerde aynı cihazla ölçtürsen katlanma oranı daha net belli olur cihazlar arası ölçüm farkı olabiliyor çünkü

Ohhhhh maşallaaahhhhh birsürü yeni hamişimiz var çooook sevindim kızlar hepinizi tek tek tebrik ederim gözünüzaydın. Sağlıkla kucağınıza alın inş

M meydanaz tatlım ne yaptın? Seni çok merak ediyorum inş güzel bir haberle dönersin
mrb canım yenı geldım cok bekledım hastanede degerım 5.88 den 15.94 e yukselmıs...duzenlı artıs olmus ama drum butur durumda olupta saglıklı ılerleyen nadır hastalar oluyor dedı....4 gun snraya yıne kan testı ıstedı....progesteronum ıse 6.76 dusuk hemen yıne progestan ve clexan ıgneyle aynı haplara basla dedı....basladık bakalım rabbımden umıt kesılmez...dr da olabılırde ama deger dusuk zamanla gorcez adetle atabılırsın yada bırden dusre degerın yada yukselır vs dedı

Allahım bu güzel gün hürmetine, kimsenin emeklerini Boşa çıkarma. Isteyen, emek veren, maddi manevi sıkıntısını çeken herkese tez zamanda hayırlı ve Salih evlatlar nasip et inşallah..ÂMIN
coook sevındım deger harıka dualrınız ıcınde amınnnnn darısı ınsallah basıma degrlerım ınsallah kat kat artar benımde

Çok sevindim senin adına inş herşey yolunda gider saglıklı bi şekilde alırsın kucagına bebegini

Kızlarrr hamileyimmmm aldım sonucumu

kızlar ikinizi de tebrik ederim çok sevindim. sizler bana ciddi moral oluyorsunuz. transferim ctesi olacak ama moralimi sayenizde yüksek tutmaya çalışıyorum
çok sevindim canım bir sorun olmamasına

Ayyy canım inş inş inşallaaaaahhhhh yükselir dua edicem sana. Allahım yüzünü güldürür inş bol bol dua et dinlen ilaçlarını hiç aksatma tatlım inş müjdeli haberlerini bekliyorum

Ohhh cok şükür aklim sendeydi.. tututu masallah minisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…