İnşaallah hayırlı ile olsun saglikla olsunda ikisinede bakarsınız inşallahAynen canım ya şimdi doktoru aradım yüksek dedi degerlerin cumartesi tekrar kan verecem
Aminnnn inş canım Allah olmayanlarada nasip etsin bir tanede kızım var 3 olur inş,İnşaallah hayırlı ile olsun saglikla olsunda ikisinede bakarsınız inşallah
Ohh masallah Rabbim hepsini korusun inşallahAminnnn inş canım Allah olmayanlarada nasip etsin bir tanede kızım var 3 olur inş,
Aldim sonucuYa acilden ver 1 saatte çıkıyor yada hastanede poliklinikten ver aynı gün öğleden sonra çıkıyor
. Aminnn canım Allah olmayanlarada nasip eder inşOhh masallah Rabbim hepsini korusun inşallah
Poliklinik yada acilden önce doktor tahlili ister ondan sonra kan verebilirsin. Aslında pahalı değilse aynı yerde aynı cihazla ölçtürsen katlanma oranı daha net belli olur cihazlar arası ölçüm farkı olabiliyor çünküBen de ilk tahlili özelde yaptırdım pazartesi devlette yaptırmak istiyorum ama nasıl oluyor bilmiyorum dün aradım hastaneyi açan olmadı direkt gidip yaptırılıyor mu acaba
AmiiiiinnnnnnnAllahım bu güzel gün hürmetine, kimsenin emeklerini Boşa çıkarma. Isteyen, emek veren, maddi manevi sıkıntısını çeken herkese tez zamanda hayırlı ve Salih evlatlar nasip et inşallah..ÂMIN
mrb canım yenı geldım cok bekledım hastanede degerım 5.88 den 15.94 e yukselmıs...duzenlı artıs olmus ama drum butur durumda olupta saglıklı ılerleyen nadır hastalar oluyor dedı....4 gun snraya yıne kan testı ıstedı....progesteronum ıse 6.76 dusuk hemen yıne progestan ve clexan ıgneyle aynı haplara basla dedı....basladık bakalım rabbımden umıt kesılmez...dr da olabılırde ama deger dusuk zamanla gorcez adetle atabılırsın yada bırden dusre degerın yada yukselır vs dedı
coook sevındım deger harıka dualrınız ıcınde amınnnnn darısı ınsallah basıma degrlerım ınsallah kat kat artar benımdeAllahım bu güzel gün hürmetine, kimsenin emeklerini Boşa çıkarma. Isteyen, emek veren, maddi manevi sıkıntısını çeken herkese tez zamanda hayırlı ve Salih evlatlar nasip et inşallah..ÂMIN
Çok sevindim senin adına inş herşey yolunda gider saglıklı bi şekilde alırsın kucagına bebeginimrb canım yenı geldım cok bekledım hastanede degerım 5.88 den 15.94 e yukselmıs...duzenlı artıs olmus ama drum butur durumda olupta saglıklı ılerleyen nadır hastalar oluyor dedı....4 gun snraya yıne kan testı ıstedı....progesteronum ıse 6.76 dusuk hemen yıne progestan ve clexan ıgneyle aynı haplara basla dedı....basladık bakalım rabbımden umıt kesılmez...dr da olabılırde ama deger dusuk zamanla gorcez adetle atabılırsın yada bırden dusre degerın yada yukselır vs dedı
Kızlarrr hamileyimmmm aldım sonucumu
kızlar ikinizi de tebrik ederim çok sevindim. sizler bana ciddi moral oluyorsunuz. transferim ctesi olacak ama moralimi sayenizde yüksek tutmaya çalışıyorumKızlar dayanamadım bugün kan tahlili Yaptım. Bugün 10. Günüm. Sonuç 106,9. Iki embriyo transfer edilmişti. Nasıl acaba sonucum, şoktayım. Anlayan arkadaşlar bir yorum yazabilirse çok sevinirim.
Hakkımızda Hayırlısını ver Allah'I'm.. ÂMIN
çok sevindim canım bir sorun olmamasınaBen de muayenemi oldum şükür bebişim iyiymiş kalp atışı da iyi. 8+5 günlüğüz tam gününde maşallahPlasenta arkasında kanama yok gibi dedi. İçimi rahatlattı Allahıma binlerce kez şükürler olsun
Ayyy canım inş inş inşallaaaaahhhhh yükselir dua edicem sana. Allahım yüzünü güldürür inş bol bol dua et dinlen ilaçlarını hiç aksatma tatlım inş müjdeli haberlerini bekliyorummrb canım yenı geldım cok bekledım hastanede degerım 5.88 den 15.94 e yukselmıs...duzenlı artıs olmus ama drum butur durumda olupta saglıklı ılerleyen nadır hastalar oluyor dedı....4 gun snraya yıne kan testı ıstedı....progesteronum ıse 6.76 dusuk hemen yıne progestan ve clexan ıgneyle aynı haplara basla dedı....basladık bakalım rabbımden umıt kesılmez...dr da olabılırde ama deger dusuk zamanla gorcez adetle atabılırsın yada bırden dusre degerın yada yukselır vs dedı
allah razı olsun canım benım cok sagol ınsallah guzel haberler verırımAyyy canım inş inş inşallaaaaahhhhh yükselir dua edicem sana. Allahım yüzünü güldürür inş bol bol dua et dinlen ilaçlarını hiç aksatma tatlım inş müjdeli haberlerini bekliyorum
Ohhh cok şükür aklim sendeydi.. tututu masallah minisineBen de muayenemi oldum şükür bebişim iyiymiş kalp atışı da iyi. 8+5 günlüğüz tam gününde maşallahPlasenta arkasında kanama yok gibi dedi. İçimi rahatlattı Allahıma binlerce kez şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?