3. Gun embriyosu oluyor canim. Opuyu saymiyorlar bildigim kadriylaGec yazabildim kusura bakma,dün saat 11.00 de opu oldu iste bilmiyorum nasil oluyo ama cuma transfer olur dediler
4.gun embriylsu cnmCnm 3. Gun embriyosu ise bencede erken yaptirmissin. Daha nerdeyse 5 gunun var. biraz daha sabret insallah sonuc degisir.
Yok cnm opu gununu saymiosn zaten o sekilde 4.gunYok canim opu gunu sayilmiyo 3.gun ben persembe opu olmustum pazartesi transfer doktorum 4.gun embiriyosu demisti
Slm cnm erken yapmıssın testi bekle 12. Günü. Daha adet olmadın dimi?Kizlarr devlet hastanesine gidip kan verdim sonuc negatif...buda olmadi..deger yazmio ama <1.20 yazio yani negatif...buda olmadi...
Cnm inşallah bişeyler degişir bilemeyiz. Allahtan ümit kesilmez. Tüp bebek merkezini aradın mı, belki yardımcı olurlar.Bende uzgunm cok ama elden bisi gelmio malesef...alistm artk negatiflere...hayrlisini diledm hep demekki hayrlisi buymus..
Öncelikle tedavin hayırlı olsun. Tüp bebek yaptırıyorsan, öncelikle adet oldunda doktora gidiyon adetinin 2. Veya 3. Günü hormon tedavisne baslıyosun. Doktor zaten sana bi plan veriyo hergün göbeginin etrafından igne yapıyosun doktorun verdigi doz da. Bi kaç gün sonra kontrole gidiyon dr yumurtalaın büyümesine bakıyo ve gene igne vuracagın doz u yazıyo. Gene bi kaç gün sonra kontrole gidiyon. Bu süreç herkeste degişiyo igne olma günü 12 ile 14 gün arası yumurtanın büyümesine baglı. Sonra çatlama ignesi vuruyon ve 36 saat sonra yumurtaların narkoz altında toplanıyo 10, 15 dakika falan sürüyo. Hiç fazla agrı olmuyo. O arada eşin sperm veriyo ve yumurta ile spermi labaratuar ortamınd birlestiriyorlar. Esinin spermleri hareketli ise, sperm kendi döllüyo yumurtayı. Eger hareketsiz ve az spermse mikro enjeksiyonla yumurtanın içine koyuyolar. Tabi doktor karar veriyo buna. Sonra zaten söylüyolar 3. Gün labaratuarı tel ile arayıp yumurtanın bölünmesini ögreniyon. 3. Gün veya 5. Gün sana embrioyı transfer ediyolar. Sonra mucize bekleyiş başlıyo.
Cnm bi yukarıda gönderdim süreç nasıl oluyo. İlk defa mı tüp bebek yaptırıyorsun?MERHABALAR ARDAKADAŞLAR. RAMAZANDA BURAYA ÜYE OLDUM. DAHA ÖNCE DUA SAYFASINDAYDIM SÜREKLİ. 41 YAŞINDAYIM. TEK TÜPÜM TIKALI EYLÜL BAŞINDA TÜP TEDAVİYE BAŞLAYACAĞIZ NASİP OLURSA. 101 SAYFAYIDA OKUYACAĞIM AMA YİNEDE HEMEN SORAYIM DEDİM. SÜREÇ NASIL İŞİLİYOR. ZAMAN YAKLAŞTIKÇA TELAŞLANIYORUM
Yok cnm aramadm ararsam alacagm cevabi biliorm..erken yaptrdin dicekler ilaca devam diyecekler cunku 7.gun diye...Cnm inşallah bişeyler degişir bilemeyiz. Allahtan ümit kesilmez. Tüp bebek merkezini aradın mı, belki yardımcı olurlar.
Uok olmadm ama 2 gundur agrm var arada gelip gidenSlm cnm erken yapmıssın testi bekle 12. Günü. Daha adet olmadın dimi?
Cnm bekle bakalım ilaçlara devam et, bencede erken derler. Moralini hemen bozma bakalım dr ne dicek kontrol eder.Yok cnm aramadm ararsam alacagm cevabi biliorm..erken yaptrdin dicekler ilaca devam diyecekler cunku 7.gun diye...
Bahçeci ye bende gidiyorum canım hepsi işin uzmanı daha ilk girdiğin an bunu hissediyosun zaten. Ben başka yere gitmedim ilk denemem ama çok araştırma yaptım ve hep karşıma bahçeci çıktı. İyikide gitmişim çok memnunum tavsiye ederim. Belki biraz pahalı ama başarısız sonuçlanan her tüp bebek tedavisi zaten yeterince pahalı diye düşünüyorum.Bahceci fulya nasil
Cnm bi yukarıda gönderdim süreç nasıl oluyo. İlk defa mı tüp bebek yaptırıyorsun?
Canım yumurtayı besleyen o 2 vitamin ilacını söyleyebilirmisinMerhaba kızlar bende ağustos ayında tüp bebek yaptircam inşallah nasıl olacak hic bilmiyorum hic fikrim yok neler yapılır bilmiyorum bilgi verirseniz sevinirim
biraz kendimden bahsediyim ben 27 aylık evli ve evlendigimden beri cocuk isteyen bi sebepsiz infertiliteyim çok şükür ne bende ne esimde sorun gorulmedi en az 8 kere klomen ve serophn karışık kullandim olmadi bi sure dinlendim olmadi bi çatlama ignesi oldum adetim gecikti müthiş heycanlandim sonu husran oldu olmamış meğer daha sinra 6 ay boyunca doktorumun verdigi sadece yumurtaları besleyen 2 cesit vitamin ilaci kullandim ve yine olmadi ben hic hamile kalamadim bi sorun gorulmedigi halde bu ay doktorumla konustum seni hic ugrastirmicam tup bebek yapalim dedi cok sevindim umut doldum simdi adetimi bekliyorum 1 haftaya gelir
Canım merhaba devlet hastanesinden rapor çıkartman için 2 aşılama denemen lazım sende yapmışsın olmamış zaten istersen bir araştır. Mesela benim tüplerim kapatıldı ve aşılama şartı aranmıyor bende direk tüp bebek raporu çıkartabiliyorum
M
merhaba canım senin de mi amh degerin düsük merak ettim ultrasonla baktiklarinda kac yumurta goruyolardi.insallah bebegine kavusursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?