Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

MERHABALAR ARDAKADAŞLAR. RAMAZANDA BURAYA ÜYE OLDUM. DAHA ÖNCE DUA SAYFASINDAYDIM SÜREKLİ. 41 YAŞINDAYIM. TEK TÜPÜM TIKALI EYLÜL BAŞINDA TÜP TEDAVİYE BAŞLAYACAĞIZ NASİP OLURSA. 101 SAYFAYIDA OKUYACAĞIM AMA YİNEDE HEMEN SORAYIM DEDİM. SÜREÇ NASIL İŞİLİYOR. ZAMAN YAKLAŞTIKÇA TELAŞLANIYORUM

Cnm bi yukarıda gönderdim süreç nasıl oluyo. İlk defa mı tüp bebek yaptırıyorsun?

Bahceci fulya nasil
Bahçeci ye bende gidiyorum canım hepsi işin uzmanı daha ilk girdiğin an bunu hissediyosun zaten. Ben başka yere gitmedim ilk denemem ama çok araştırma yaptım ve hep karşıma bahçeci çıktı. İyikide gitmişim çok memnunum tavsiye ederim. Belki biraz pahalı ama başarısız sonuçlanan her tüp bebek tedavisi zaten yeterince pahalı diye düşünüyorum.

Cnm bi yukarıda gönderdim süreç nasıl oluyo. İlk defa mı tüp bebek yaptırıyorsun?

Evet canım ilk defa yaptıracağım. Bir arakdaşımda ynı senin gibi dedi. Ama bu standart süreç mi. Bazen opss falan oldu ertelendi falan deniliyor. Yada farklı bir şeyler yazıp ertelendi deniliyor. Hangi durumlarda erteleniyor

Canım yumurtayı besleyen o 2 vitamin ilacını söyleyebilirmisin

Tüpleriniz neden kapatıldı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…