- 23 Temmuz 2015
- 146
- 110
- 33
- 45
evet maalesef amh düşük o,2 ultrasonda 4 yumurta görünüyordu,senin de mi amh düşük?M
merhaba canım senin de mi amh degerin düsük merak ettim ultrasonla baktiklarinda kac yumurta goruyolardi.insallah bebegine kavusursun
Evet malesef ayni dertten müzdaribim 0.91 ve bi de cikolata kisti var bakalim nolucak toplama tarihim agustosun 17.sine denk gelicek sanirim bi aksilik olmazsa insallah anneligi yasariz sabirlar dilerim..evet maalesef amh düşük o,2 ultrasonda 4 yumurta görünüyordu,senin de mi amh düşük?
olumlu düşünmeye devam edelim,zor da olsa :)Evet malesef ayni dertten müzdaribim 0.91 ve bi de cikolata kisti var bakalim nolucak toplama tarihim agustosun 17.sine denk gelicek sanirim bi aksilik olmazsa insallah anneligi yasariz sabirlar dilerim..
Teşekkür ederim canım darısı isteyen herkesin başına 30yas2tane 5.gun embriyosu kondu .hiç bir sorun yokktuHayrli olsun cnm bu topigin ilk guzrl haberi senden geldi:)tebrikler..allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.kac tane embriyo konulmustu?yas kac bide problem neydi acaba?cok soru sordum ama fikir oluo
ARKADAŞIM İNŞ RABBİM SANADA ZAMANI GELDİGİNDE YARAMAZ BİR BEBEK NASİP EDECEK İNŞŞŞŞŞŞŞCanlarıminşallah bebek bekleye herkese bende dahil Rabbim sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin... biz de bir kez denedik tüp bebek olmadı bu sonbaharda bir kez daha deneyecegiz kısmet olursa mevlam nasip edecekmi bilmiyorum ama bildiğim tek bir şey var ondan gelecek her şeye razı olduğum dur ( ...
ARKADAŞIM İNŞ RABBİM SANADA ZAMANI GELDİGİNDE YARAMAZ BİR BEBEK NASİP EDECEK İNŞŞŞŞŞŞŞ
Yumurtaların istenilen boyuta geldiğinde toplanacak ama tecrübe edinmiş biri olarak tavsiyem araştırma ben didik didik araştırdım çok takmaktan hep olumsuz olduARKADAŞLAR HERKESE SLMLAR ..BEN TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLADIM VE 150 MG İGNEMİN 4 GÜNÜNDEYİM....BUNDAN SONRAKİ SÜREC NE OLAÇAK YUMURTA KACINCI GÜN TOPLANACAK...BİLEN YAZABİLİRMİ LÜTFENNN..BİRDE DOKTOR BANA BOL SU DEDİ GÜNDE 3.5 ARTIK SU İÇMEKDEN MİGDEM BULANIYORÇNEDENİNİ BİLEN VARMII....DENİZLİ ARKADAŞIM SENİ TBR EDERİM... DAIRI BÜTÜN ANNE ADAYLARINA İNŞ SEVİNÇLİ HABERLERİ HERKES PAYLAŞIRR........
Merhaba. Tedaviye başladıktan yaklaşık 12._16. gün arasında yumurta toplama oluyor.kişiden kişiye değişiyor tabi bu durum. Bol su iç denilmesinin nedeni yumurtalar su toplayarak büyüyor. Ama bence 3,5 lt su içmenize gerek yok gibi:)ARKADAŞLAR HERKESE SLMLAR ..BEN TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLADIM VE 150 MG İGNEMİN 4 GÜNÜNDEYİM....BUNDAN SONRAKİ SÜREC NE OLAÇAK YUMURTA KACINCI GÜN TOPLANACAK...BİLEN YAZABİLİRMİ LÜTFENNN..BİRDE DOKTOR BANA BOL SU DEDİ GÜNDE 3.5 ARTIK SU İÇMEKDEN MİGDEM BULANIYORÇNEDENİNİ BİLEN VARMII....DENİZLİ ARKADAŞIM SENİ TBR EDERİM... DAIRI BÜTÜN ANNE ADAYLARINA İNŞ SEVİNÇLİ HABERLERİ HERKES PAYLAŞIRR........
Bencede okadar icmenize gerek yok :) ben 1 lt bile icmedim gunde ..Merhaba. Tedaviye başladıktan yaklaşık 12._16. gün arasında yumurta toplama oluyor.kişiden kişiye değişiyor tabi bu durum. Bol su iç denilmesinin nedeni yumurtalar su toplayarak büyüyor. Ama bence 3,5 lt su içmenize gerek yok gibi:)
Günde 1 lt de çok az ama normal zaman da bile :)Bencede okadar icmenize gerek yok :) ben 1 lt bile icmedim gunde ..
Evet ama suyla pek aram yok huyum kurusun:) doktorunûn dedigini dinlesin genede konu baskasi icindi sanirim :)Günde 1 lt de çok az ama normal zaman da bile :)
Evet öyle canım :)Evet ama suyla pek aram yok huyum kurusun:) doktorunûn dedigini dinlesin genede konu baskasi icindi sanirim :)
Canım benim nasılsın ? Var mı bir gelişme ? Bende adet sancısı gibi sancım artııEvt pazartesi alicam ama cuma gunu kan tahlili yaptirsam mi diyede dusunuyorum bilmiyorum kafam karisik idrarda cikar mi acaba sonucunu bildirirsen sevinirim ikimizde pozitif sonuc aliriz insallah :)))
ben hamile kaldığım tedavide tıpkı senin gibi belirti yaşayıp üzülmüştüm kesin yine olmadı demiştim sonra pozitifi gördüm hiç stres olma inşallah seninde öyle olur ve sonu iyi gelir düşünmemeye çalış zor amaCanım benim nasılsın ? Var mı bir gelişme ? Bende adet sancısı gibi sancım artııtam adet belirtilerim başaldı gibi . Rabbime yalvarıyorum ki olmuyayım diye olmulu bir mucize ver diye ...
Hemde çokk zor biliyoırmusun , şuan tuvalete gitmek bile istemiyorum . Tüm belirtilerim aynı çünkü .ben hamile kaldığım tedavide tıpkı senin gibi belirti yaşayıp üzülmüştüm kesin yine olmadı demiştim sonra pozitifi gördüm hiç stres olma inşallah seninde öyle olur ve sonu iyi gelir düşünmemeye çalış zor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?