Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

evet maalesef amh düşük o,2 ultrasonda 4 yumurta görünüyordu,senin de mi amh düşük?
Evet malesef ayni dertten müzdaribim 0.91 ve bi de cikolata kisti var bakalim nolucak toplama tarihim agustosun 17.sine denk gelicek sanirim bi aksilik olmazsa insallah anneligi yasariz sabirlar dilerim..

Hayrli olsun cnm bu topigin ilk guzrl haberi senden geldi:)tebrikler..allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.kac tane embriyo konulmustu?yas kac bide problem neydi acaba?cok soru sordum ama fikir oluo
Teşekkür ederim canım darısı isteyen herkesin başına 30yas2tane 5.gun embriyosu kondu .hiç bir sorun yokktu

KIZLAR BÜTÜN YAZILARINIZI OKUDUM....RABBİM İNŞ HEPİNİZİN KUAGINA SAG SALİM AFACAN YAVRUALAR NASİP EDER.....ÜMİDİNİZİ KESMEYİN..MOREL COK AMA COK ÖNEMLİİ.... RABBİMMM NASİP EDECEİ ZAMAN MUTLKA KUCAGINIZDA OLURRR.... LÜTFEN UMUTSUZ OLMAYIN....BAKIN SABREDEN ARKADAŞLARIN YAZILARINI OKUDUM COK ETKİLENDİM....ÇOK GÜZEL HAYATLAR VAR BURDA.... DUALARIM SİZLERLEE....

Canlarım inşallah bebek bekleye herkese bende dahil Rabbim sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin... biz de bir kez denedik tüp bebek olmadı bu sonbaharda bir kez daha deneyecegiz kısmet olursa mevlam nasip edecekmi bilmiyorum ama bildiğim tek bir şey var ondan gelecek her şeye razı olduğum dur ( ...

Nasip olursa bursada bir tüp bebek merkezine gidecegiz bu ikinci deneme olacak bunda nasip ederse mevlam eder eğer imtihanımız devam ederde bir kez daha denemeyi düşünüyoruz eğer 3. de olmaz ise eşim bu olayi kapatalim diyor çocuk olayini..

ARKADAŞLAR HERKESE SLMLAR ..BEN TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLADIM VE 150 MG İGNEMİN 4 GÜNÜNDEYİM....BUNDAN SONRAKİ SÜREC NE OLAÇAK YUMURTA KACINCI GÜN TOPLANACAK...BİLEN YAZABİLİRMİ LÜTFENNN..BİRDE DOKTOR BANA BOL SU DEDİ GÜNDE 3.5 ARTIK SU İÇMEKDEN MİGDEM BULANIYORÇNEDENİNİ BİLEN VARMII....DENİZLİ ARKADAŞIM SENİ TBR EDERİM... DAIRI BÜTÜN ANNE ADAYLARINA İNŞ SEVİNÇLİ HABERLERİ HERKES PAYLAŞIRR........

ARKADAŞIM İNŞ RABBİM SANADA ZAMANI GELDİGİNDE YARAMAZ BİR BEBEK NASİP EDECEK İNŞŞŞŞŞŞŞ

Yumurtaların istenilen boyuta geldiğinde toplanacak ama tecrübe edinmiş biri olarak tavsiyem araştırma ben didik didik araştırdım çok takmaktan hep olumsuz oldu

Merhaba. Tedaviye başladıktan yaklaşık 12._16. gün arasında yumurta toplama oluyor.kişiden kişiye değişiyor tabi bu durum. Bol su iç denilmesinin nedeni yumurtalar su toplayarak büyüyor. Ama bence 3,5 lt su içmenize gerek yok gibi:)

Bencede okadar icmenize gerek yok :) ben 1 lt bile icmedim gunde ..

Evt pazartesi alicam ama cuma gunu kan tahlili yaptirsam mi diyede dusunuyorum bilmiyorum kafam karisik idrarda cikar mi acaba sonucunu bildirirsen sevinirim ikimizde pozitif sonuc aliriz insallah :)))
Canım benim nasılsın ? Var mı bir gelişme ? Bende adet sancısı gibi sancım artıı tam adet belirtilerim başaldı gibi . Rabbime yalvarıyorum ki olmuyayım diye olmulu bir mucize ver diye ...

Canım benim nasılsın ? Var mı bir gelişme ? Bende adet sancısı gibi sancım artıı tam adet belirtilerim başaldı gibi . Rabbime yalvarıyorum ki olmuyayım diye olmulu bir mucize ver diye ...
ben hamile kaldığım tedavide tıpkı senin gibi belirti yaşayıp üzülmüştüm kesin yine olmadı demiştim sonra pozitifi gördüm hiç stres olma inşallah seninde öyle olur ve sonu iyi gelir düşünmemeye çalış zor ama

Hemde çokk zor biliyoırmusun , şuan tuvalete gitmek bile istemiyorum . Tüm belirtilerim aynı çünkü . İnşallah dediğin gibidir . Hatta düşünmemek için başka işler ile uğraşıyorum ama olmuyor canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…