Maşallah güzel bir değer ne dedi doktorun... ben cabuk yoruluom kalp atisim cok hızlı sizdede varmi bisey...Kızlar dayanamadım bugün kan tahlili Yaptım. Bugün 10. Günüm. Sonuç 106,9. Iki embriyo transfer edilmişti. Nasıl acaba sonucum, şoktayım. Anlayan arkadaşlar bir yorum yazabilirse çok sevinirim.
Hakkımızda Hayırlısını ver Allah'I'm.. ÂMIN
Çok şükür umut var en azindan... bolca dua... dualarımiz seninle ve miniginle inşallahmrb canım yenı geldım cok bekledım hastanede degerım 5.88 den 15.94 e yukselmıs...duzenlı artıs olmus ama drum butur durumda olupta saglıklı ılerleyen nadır hastalar oluyor dedı....4 gun snraya yıne kan testı ıstedı....progesteronum ıse 6.76 dusuk hemen yıne progestan ve clexan ıgneyle aynı haplara basla dedı....basladık bakalım rabbımden umıt kesılmez...dr da olabılırde ama deger dusuk zamanla gorcez adetle atabılırsın yada bırden dusre degerın yada yukselır vs dedı
Poliklinik yada acilden önce doktor tahlili ister ondan sonra kan verebilirsin. Aslında pahalı değilse aynı yerde aynı cihazla ölçtürsen katlanma oranı daha net belli olur cihazlar arası ölçüm farkı olabiliyor çünkü
mrb canım yenı geldım cok bekledım hastanede degerım 5.88 den 15.94 e yukselmıs...duzenlı artıs olmus ama drum butur durumda olupta saglıklı ılerleyen nadır hastalar oluyor dedı....4 gun snraya yıne kan testı ıstedı....progesteronum ıse 6.76 dusuk hemen yıne progestan ve clexan ıgneyle aynı haplara basla dedı....basladık bakalım rabbımden umıt kesılmez...dr da olabılırde ama deger dusuk zamanla gorcez adetle atabılırsın yada bırden dusre degerın yada yukselır vs dedı
sagol allah razı olsun canım benımÇok şükür umut var en azindan... bolca dua... dualarımiz seninle ve miniginle inşallah
sagol canım allah razı olsun evet gttım cok bekledım hastanede kan ver sonuc cıksın dr la konus derken bu saatlerı buldu ayy evet okudum canım neler var forumlarda ınsallah rabbımden umıt kesılmezSabahtan beri bekledim canım uyudum o zaman gelmişsin çok şükür bişeyler var dün dediğim sayfanın adını tam bulayım gör canım neler tutuyor allahım inşallah senin bebişinide bağışlar
sagol canım allah razı olsun evet gttım cok bekledım hastanede kan ver sonuc cıksın dr la konus derken bu saatlerı buldu ayy evet okudum canım neler var forumlarda ınsallah rabbımden umıt kesılmez
canım dün gördüm mesajını üzüntüden bişi yazamadım dünden beri bol bol dua ettim ALLAH şahit çokkkk sevindim çok güzel yükselmiş RABBİM sana bagışlasın inş yavrunu annesi bol bol duamdasn canm bacımmrb canım yenı geldım cok bekledım hastanede degerım 5.88 den 15.94 e yukselmıs...duzenlı artıs olmus ama drum butur durumda olupta saglıklı ılerleyen nadır hastalar oluyor dedı....4 gun snraya yıne kan testı ıstedı....progesteronum ıse 6.76 dusuk hemen yıne progestan ve clexan ıgneyle aynı haplara basla dedı....basladık bakalım rabbımden umıt kesılmez...dr da olabılırde ama deger dusuk zamanla gorcez adetle atabılırsın yada bırden dusre degerın yada yukselır vs dedı
Doktorumla değil de merkezdeki hemşire hanımlarla görüştüm. Iki gün sonra tekrarlayacağız testi. Iyi bir değer olduğunu söylediler. Bakalım inşallah..Maşallah güzel bir değer ne dedi doktorun... ben cabuk yoruluom kalp atisim cok hızlı sizdede varmi bisey...
Aynen öyle herşey hakkinda hayırlısi olsun hepimiz hakkındaDoktorumla değil de merkezdeki hemşire hanımlarla görüştüm. Iki gün sonra tekrarlayacağız testi. Iyi bir değer olduğunu söylediler. Bakalım inşallah..
Ben de kasıkta ara ara batma ve hafif ateş harici herhangi bir şey yok.. Hakkımızda hayırlı olsun inşallah. Yüce Allah ne takdir etmişse, zamanı gelince koşulsuz yerine gelir..
Hayırlı ugurlu olsun canım benim bugün 8. Günüm 2 gündür testde çıkıyor bugün kandada netleştiArkadaşlar, ben doktora sordum transferin 7. Günü kan da çıkar mı diye, çıkmaz dedi. Ama bazi arkadaşlar test günü öncesi idrar testi yapıyolar ve çıkıyo. Nasıl oluyo
sagol canım allah razı olsun rabbımde ınsallah evlatlarınızı sızlere bagıslasın....dua edıyorsunuz ne desem az herkese .cok tesekkurler bakalım rabbım buyuk ınsallah saglıkla guzel bende ılerlerımcanım dün gördüm mesajını üzüntüden bişi yazamadım dünden beri bol bol dua ettim ALLAH şahit çokkkk sevindim çok güzel yükselmiş RABBİM sana bagışlasın inş yavrunu annesi bol bol duamdasn canm bacım
Benimde 9. Günde hem idrarda hem kanda ciktiArkadaşlar, ben doktora sordum transferin 7. Günü kan da çıkar mı diye, çıkmaz dedi. Ama bazi arkadaşlar test günü öncesi idrar testi yapıyolar ve çıkıyo. Nasıl oluyo
Seninde hayırlı olsun cnm. Nasil idrar testinde mi çıktı? Kaçıncı gün yapmıştın. Ama dr neden bana 7. Gün kanda cikmaz dediHayırlı ugurlu olsun canım benim bugün 8. Günüm 2 gündür testde çıkıyor bugün kandada netleşti
Allah tamamina erdirsin cnm. Kafam karısti.Benimde 9. Günde hem idrarda hem kanda cikti
Kizlar doktorda geldim transferim oldu 2 embrio transferi yaptilar 6 tane 5. Gune gelen embriom varmis 4 tanesini dondurcaklar dua edin :)
Hamilelik haberleri var bide forumda okudum sizlerin adina cok sevindim saglikla kucaginiza alin arkadaslar :)
Arkadaşlar, ben doktora sordum transferin 7. Günü kan da çıkar mı diye, çıkmaz dedi. Ama bazi arkadaşlar test günü öncesi idrar testi yapıyolar ve çıkıyo. Nasıl oluyo
kızlarr can kızlarr bu söylenmez biliyorum ama afbuyurun biz her perşmbe akşamı ailece yasin okuyoruz eşim oglum ve ben ALLAHIM kabul etsin inş eger isimlerinizi söylerseniz ismce dua ederim RABBİM kabul buyurur inşş tek yalvarıp secde ettigimiz büyük ALLAHIM duysun sesimizisagol canım allah razı olsun rabbımde ınsallah evlatlarınızı sızlere bagıslasın....dua edıyorsunuz ne desem az herkese .cok tesekkurler bakalım rabbım buyuk ınsallah saglıkla guzel bende ılerlerım
allah razı olsun canım ben yazdım sana mesaj özeldenkızlarr can kızlarr bu söylenmez biliyorum ama afbuyurun biz her perşmbe akşamı ailece yasin okuyoruz eşim oglum ve ben ALLAHIM kabul etsin inş eger isimlerinizi söylerseniz ismce dua ederim RABBİM kabul buyurur inşş tek yalvarıp secde ettigimiz büyük ALLAHIM duysun sesimizi[/QUOT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?