Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Maşallah güzel bir değer ne dedi doktorun... ben cabuk yoruluom kalp atisim cok hızlı sizdede varmi bisey...

Çok şükür umut var en azindan... bolca dua... dualarımiz seninle ve miniginle inşallah

Yarın için gün aldım canım zaten doktorum ikinciye istemedi ben yine bi bakayım dedim lekelenme olduğu için aklımda kalmasın diye

Sabahtan beri bekledim canım uyudum o zaman gelmişsin çok şükür bişeyler var dün dediğim sayfanın adını tam bulayım gör canım neler tutuyor allahım inşallah senin bebişinide bağışlar

benım 13 çıkmıştı sonra 17 snra 34 sonra katladı bebeğın kalp atışalrı alındı am a kalbı durdu 8. haftada. değer 13 çıkınca doktorum tebrık ederım hamılesın demıştı
M meydanaz
alıntı tatlım

Sabahtan beri bekledim canım uyudum o zaman gelmişsin çok şükür bişeyler var dün dediğim sayfanın adını tam bulayım gör canım neler tutuyor allahım inşallah senin bebişinide bağışlar
sagol canım allah razı olsun evet gttım cok bekledım hastanede kan ver sonuc cıksın dr la konus derken bu saatlerı buldu ayy evet okudum canım neler var forumlarda ınsallah rabbımden umıt kesılmez

canım dün gördüm mesajını üzüntüden bişi yazamadım dünden beri bol bol dua ettim ALLAH şahit çokkkk sevindim çok güzel yükselmiş RABBİM sana bagışlasın inş yavrunu annesi bol bol duamdasn canm bacım

Maşallah güzel bir değer ne dedi doktorun... ben cabuk yoruluom kalp atisim cok hızlı sizdede varmi bisey...
Doktorumla değil de merkezdeki hemşire hanımlarla görüştüm. Iki gün sonra tekrarlayacağız testi. Iyi bir değer olduğunu söylediler. Bakalım inşallah..
Ben de kasıkta ara ara batma ve hafif ateş harici herhangi bir şey yok.. Hakkımızda hayırlı olsun inşallah. Yüce Allah ne takdir etmişse, zamanı gelince koşulsuz yerine gelir..

Aynen öyle herşey hakkinda hayırlısi olsun hepimiz hakkında

Kizlar doktorda geldim transferim oldu 2 embrio transferi yaptilar 6 tane 5. Gune gelen embriom varmis 4 tanesini dondurcaklar dua edin :)

Hamilelik haberleri var bide forumda okudum sizlerin adina cok sevindim saglikla kucaginiza alin arkadaslar :)

Arkadaşlar, ben doktora sordum transferin 7. Günü kan da çıkar mı diye, çıkmaz dedi. Ama bazi arkadaşlar test günü öncesi idrar testi yapıyolar ve çıkıyo. Nasıl oluyo

sagol canım allah razı olsun rabbımde ınsallah evlatlarınızı sızlere bagıslasın....dua edıyorsunuz ne desem az herkese .cok tesekkurler bakalım rabbım buyuk ınsallah saglıkla guzel bende ılerlerım

Arkadaşlar, ben doktora sordum transferin 7. Günü kan da çıkar mı diye, çıkmaz dedi. Ama bazi arkadaşlar test günü öncesi idrar testi yapıyolar ve çıkıyo. Nasıl oluyo

sagol canım allah razı olsun rabbımde ınsallah evlatlarınızı sızlere bagıslasın....dua edıyorsunuz ne desem az herkese .cok tesekkurler bakalım rabbım buyuk ınsallah saglıkla guzel bende ılerlerım
kızlarr can kızlarr bu söylenmez biliyorum ama afbuyurun biz her perşmbe akşamı ailece yasin okuyoruz eşim oglum ve ben ALLAHIM kabul etsin inş eger isimlerinizi söylerseniz ismce dua ederim RABBİM kabul buyurur inşş tek yalvarıp secde ettigimiz büyük ALLAHIM duysun sesimizi

allah razı olsun canım ben yazdım sana mesaj özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…