Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Allah kabul etsin inşallah cnm benim adim da Derya Allah razı olsun senden ve ailenden dualarınız kabul olsun inşallah

Seninde hayırlı olsun cnm. Nasil idrar testinde mi çıktı? Kaçıncı gün yapmıştın. Ama dr neden bana 7. Gün kanda cikmaz dedi
Evet resminide koymuştum bugünki yaptıgım iyice koyuydu bende inanamadım 7. Ve 8 . Gün yaptım evde test , doktor banada yapma çıkmaz dedi bende çıkmayacagını bile bile yaptım testden kormuyordum nede olsa çıkmaz dedim kan vermeye korkarak gittim hayal kırıklıgı yaşarım diye Allahıma binlerce şükür, inş sizinde pozitif haberlerinizi alırız .

Gayet guzel cnm allah bagislasin saglicakla kucagina alirsin insallah

Hakkinda hyirlisi neyse o olsun cnm. Ilaclarina devam et bakalim. Insallah duzenli artar

bacım mesajını aldım adını not aldım merak etme bacım da da daaa bişi dicem icimden bir ses senin ikizlerin olcak diyo bak ablam dedi dersin senin tüp tedavinde bebişlerin olcak tutacak bak gör
sagol canım allah razı olsun rabbımde ınsallah evlatlarınızı sızlere bagıslasın....dua edıyorsunuz ne desem az herkese .cok tesekkurler bakalım rabbım buyuk ınsallah saglıkla guzel bende ılerlerım
bacım ismini not aldım canım RABBİM duyar inşş sesimizi ellerimi boş cevirmesin inşşş
allah razı olsun canım ben yazdım sana mesaj özelden

Allah kabul etsin inşallah cnm benim adim da Derya Allah razı olsun senden ve ailenden dualarınız kabul olsun inşallah
deryamı tmm bacım senin adını hiç unutmaM kız kardeşimin adısın
aminnnnn aminnnn sizlerde yatmadn önce fatihayı okuyup amin deyin canlar

He he güzel sansliyim i zaman her duanda kardesinide unutmazsin )

Huriye canım Allah kabul etsin dualarını bekliyorum

Insallah ablammmm herkesin istegini yerine gelsin saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin
aminn canım aminn inşşş
He he güzel sansliyim i zaman her duanda kardesinide unutmazsin )
unutmam bacım nasıl unuturum kardeşimde diyo bol ol dua et bna diye ben burda evlat icin cırpınan ALLAHA el acan ALLAH tan isteyen bütün bacılarıma ediyom bacım ALLAHIM kabul buyursun inş
HASBÜNALLAHÜ VE NİMEL VEKİL
Huriye canım Allah kabul etsin dualarını bekliyorum
AMİNNNNN bacım aminn canlarr birer fatiha okuyup elinizi önce üzünüze sonra karnınıza koyun aminnn deyinn inşş RABBİM duyar yalvarışımız haykırışımız dualarımız ALLAHA drlar ilaclar vesile yyer gök dua üstüne canlar

Seninde hayırlı olsun cnm. Nasil idrar testinde mi çıktı? Kaçıncı gün yapmıştın. Ama dr neden bana 7. Gün kanda cikmaz dedi
5.gun idrarda gormustum pozitifi 8.gun de kanda pozitif yano dr lar garanticiler erken donemde pozitif cikmayabiliyo herzaman o yuzden cikmaz deyip geciyolar

Kızlar merhaba uzun zamandır girememiştim foruma hatırlarsanız bende kasım ayında başlayacaktım tüp bebek tedavisine kasımın 3 ünde regl olacaktım birde kasım sonunda kasım sonundaki reglide tedaviye başlayacaktık ama ben hala regl olamadım çıldırıcam beklemesen gelir beklesen gelmez zaman yaklaştıkça iyice heyecan basıyor bana sanki

canım benimde yarın transferim olucak kısmetse benim de 5. gün embriyosu olucak bende 2 tane koydurucam. kafa kafaya öğrenicez sanırım
canım nilay bende

canım benimde yarın transferim olucak kısmetse benim de 5. gün embriyosu olucak bende 2 tane koydurucam. kafa kafaya öğrenicez sanırım

haftaya cmrtesı tahlıl ıstedıler benden 9 gun sonraya neden dedım 5. gun embrıo oldugundan dedıler :) hadı bakalım hayırlı haberlerını beklıyor olcam:)

haftaya cmrtesı tahlıl ıstedıler benden 9 gun sonraya neden dedım 5. gun embrıo oldugundan dedıler :) hadı bakalım hayırlı haberlerını beklıyor olcam:)
poff çok heyecanlıyım canım yaa ağrı falan olmadı dimi. bide hastanede ne kadar yattın. ben izmitten ist la gidiyorum hastaneye mecbur geri dönmem lazım ondan sonra birkaç gün evde yatarım diye düşündüm. burda ananas ve kabak çekirdeği yeyin falan yazmışlar seninde aklında bulunsun

mrb canım hayırlısı olsun herkesın ınsallah ıstanbulda hangı merkeze gıdıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…