Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

agrı falan olmadı baya sohbet ede ede operasyonu bıtırdık hocayla:) 1,30 saat yattım toplamda ılk 15 dk sonra wc ıznı verdıler ve ben sonrasında uyumusum :) eve gelıncede ole hemen yataga yatmadım ben evde dolastım hızlı hareket etmeden oturdum tv ızledım az sonrada uzandım yatagıma kı doktorum aılemede aynısını soylemıs yatırmayın ole yataga baglı kalmasın dıye:)

5.gun idrarda gormustum pozitifi 8.gun de kanda pozitif yano dr lar garanticiler erken donemde pozitif cikmayabiliyo herzaman o yuzden cikmaz deyip geciyolar
Saol cnm o halde ben salı kan testi yaptirsam çıkar mi? Nerde yaptirabilirim kan testi. Benim tedavi özel hastanede oldu ama 7. Günde ksn tahlili yaptirmak istiyorum dedim mi yapmazlarki. Verdikleri formda 12. Günde gelin kan verin diyo.

mrb canım hayırlısı olsun herkesın ınsallah ıstanbulda hangı merkeze gıdıyosun
amin canım florance nihgtingale gidiyorum canım nuri beye
ben korkuyorum yaa yatağa bağlı kalmak istemiyorum bende ama ilk iki gün sanırım saat başı evin içinde bi tur atar direk yatarım

canım özel hastanelerde acil kısmına git kan ver 1 saat sonra sonuç veriyorlar hiç takılma orda yazana için nasıl rahat edecekse o şekilde davran

amin canım florance nihgtingale gidiyorum canım nuri beye

ben korkuyorum yaa yatağa bağlı kalmak istemiyorum bende ama ilk iki gün sanırım saat başı evin içinde bi tur atar direk yatarım
anladım canm transferde korkulcak bısey deıl..........kısa agrısız ıslem.....ıdrar ıcın sonda takılcagını duyunca ben cokk korkuyorum lutfen takmayın dedım dedıler hıc acımıyo gercektende hıc acımadı benı hıc yataktan kaldırmadan...özellıkle basını hıc kaldırma dedıler odaya adılar 3 saat kaldım

kılzar bişey sorcam dun transferım oldu ya 1 saat once benden sut gıbı bı akıntı geldı jeldendir dıyorum kotu bı durum mu sızce sızlerde de oldumu

Arkadasin dedigi gibi ozel hastnede ver 1 saatte alirsin sonucu eger cikmazsa da uzulme sakin cikmaya da bilir bu psikolojiyle yap hatta kandan once idrar testi yap evde cunku idrarda cizgi gorursen silikte olsa kanda da mutlaka az da olsa bi deger gorursun diye dusunuyorum gonlune gore olsun hersey

Canim ya 5 ve uzeri pozitif kabul edilir hemen birakma ilaclarini tekrar et bence bikez daha belki gec tutunma olmustur bazen gec yukselebiliyo kac gunluk embryoydu ve kacinci gunndu test gunun
Canim 3.gun embriyosu bugün 10.gun test gunum bugün du canim oyle yaptım hemşire negatif dedi bidaha yapmana geRek yok dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…