Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Saolun arkadaşlar yaptirmayi düşünüyorum sali günü

Kizlar degerim 5.5 negatif ilaçları bırakın dedilet
kıyamam canım sende benım gbısın benımde 5.88 ıdı....ıkı gun snra arttı 15.84mu ne oldu yanılmıyorsan dr dun hemen ılaca basladı tıbben cok nadır vaka ımıs boyle ılerleyıp evladını doguran...sonuc genelde dusukmus kımyasal hakkımızda hayırısı olsun senınde suan kımyasal gorunuyo benım gbı

Kızlar bu gün transferin 10. Günüm kanda test yaptırdım negatif çıktı ..test günüm pazartesi pazar günü kapalı olduğu için yükselme olmaz dedi Saglık ocagindaki doktor kalbim acıyor sanki kendi doktorumu aradım hemşire 3 gün bekle tekrar yaptırı dedi umudum kalmadı ...dua edin bana. .Allah razı olsun. .

rabbim mucizeni en kısa zaman da sana kavuşturur inş canımm

Slm canim hakkimizda hayirlisi doktor eğer adet olmazsa testi tekrar yap dedi olursan aralıkta tedaviye tekrar başlıyoruz canim bende kimyasal diye düşünüyorum sen adet oldunmu canim değerin yukselmis canim insallah yükselmeye devam eder canim

Hadi canım seni takip ediyordum hadi hayırlısı

Pazartesiymis zaten test gunn neden simdiden karamsarliga girdin canim pazartesi ve carsamba testlerini yap canim

mrb canım ınsallah ıkımızınde yukselır....okudun mu bılmıyorum ama tekrar yazayım..ben transferın 8.cı gunu evde test yaptım negatıf...kan testı gunumde ıse ıste 5.88 cıktı...dr ılacı kes vs deyıp baska vıtamınler testler ıstedı tekrar tup yaparız sıkıntı ne vs gbı konustu...tekrar kan vermeden once evde yıne test yaptım gayet belırgın cıft cızgı cıktı...sabah olunca dr a gtmıstım...oda yukselmıs kı testte cıktı dedı..16 ya yakın cıktı ıste...sımdı tekrar aynı ıgne ve ılaclarıma basladım ama zaten 3 gundur hafıf hafıf lekelerım var benım...dr adetle atabılırsınde nadır de olsa saglıklı yukselebılırde yukselıp bırden degerler dusebılırde dedı.....bakalım beklıyorum normalde adet tarıhım 8 i

Şekerim bi test yap istersen belli olur mu hiç. Son anda belki güzel şeyler çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…