Pazar günümü yapayım testi değer çok düşük zaten hemşire negatif dedi bakarız pazar adet tarihim eğer olmazsam test yaparim teşekkür ederimBence ilaclarini birakma bikez daha test yap ben olsam oyle yapardim icinde kalmasin bence
Bende 3. Gün embriyosuydu. Ama hep 12. Gün tahlil istedi doktor bencede ikigün sonra tekrarla belki geç tutunuyordurCanim 3.gun embriyosu bugün 10.gun test gunum bugün du canim oyle yaptım hemşire negatif dedi bidaha yapmana geRek yok dediler
yarın saat 10 da transferim olacak kızlar dua edin benim içinnnn
Saolun arkadaşlar yaptirmayi düşünüyorum sali günüArkadasin dedigi gibi ozel hastnede ver 1 saatte alirsin sonucu eger cikmazsa da uzulme sakin cikmaya da bilir bu psikolojiyle yap hatta kandan once idrar testi yap evde cunku idrarda cizgi gorursen silikte olsa kanda da mutlaka az da olsa bi deger gorursun diye dusunuyorum gonlune gore olsun hersey
Insallah canim öyledir pazar tekrar denerim canim zaten adet günüm pazarBende 3. Gün embriyosuydu. Ama hep 12. Gün tahlil istedi doktor bencede ikigün sonra tekrarla belki geç tutunuyordur
Gozunaydin canim cok sevindim insallah saglikla kucagina alirsinPazartesi ikili testi yaptırdık çok şükür temiz çıktı. Sadece yaşa bağlı riskten söz etti doktor oda 32 yastan sonra herkeste olan bir durummuş. 1/282 çıkmış oda
kıyamam canım sende benım gbısın benımde 5.88 ıdı....ıkı gun snra arttı 15.84mu ne oldu yanılmıyorsan dr dun hemen ılaca basladı tıbben cok nadır vaka ımıs boyle ılerleyıp evladını doguran...sonuc genelde dusukmus kımyasal hakkımızda hayırısı olsun senınde suan kımyasal gorunuyo benım gbıKizlar degerim 5.5 negatif ilaçları bırakın dedilet
rabbim mucizeni en kısa zaman da sana kavuşturur inş canımmKızlar bu gün transferin 10. Günüm kanda test yaptırdım negatif çıktı ..test günüm pazartesi pazar günü kapalı olduğu için yükselme olmaz dedi Saglık ocagindaki doktor kalbim acıyor sanki kendi doktorumu aradım hemşire 3 gün bekle tekrar yaptırı dedi umudum kalmadı ...dua edin bana. .Allah razı olsun. .
Amin Canım inşallah. .rabbim mucizeni en kısa zaman da sana kavuşturur inş canımm
Slm canim hakkimizda hayirlisi doktor eğer adet olmazsa testi tekrar yap dedi olursan aralıkta tedaviye tekrar başlıyoruz canim bende kimyasal diye düşünüyorum sen adet oldunmu canim değerin yukselmis canim insallah yükselmeye devam eder canimkıyamam canım sende benım gbısın benımde 5.88 ıdı....ıkı gun snra arttı 15.84mu ne oldu yanılmıyorsan dr dun hemen ılaca basladı tıbben cok nadır vaka ımıs boyle ılerleyıp evladını doguran...sonuc genelde dusukmus kımyasal hakkımızda hayırısı olsun senınde suan kımyasal gorunuyo benım gbı
Hadi canım seni takip ediyordum hadi hayırlısımrb canım yenı geldım cok bekledım hastanede degerım 5.88 den 15.94 e yukselmıs...duzenlı artıs olmus ama drum butur durumda olupta saglıklı ılerleyen nadır hastalar oluyor dedı....4 gun snraya yıne kan testı ıstedı....progesteronum ıse 6.76 dusuk hemen yıne progestan ve clexan ıgneyle aynı haplara basla dedı....basladık bakalım rabbımden umıt kesılmez...dr da olabılırde ama deger dusuk zamanla gorcez adetle atabılırsın yada bırden dusre degerın yada yukselır vs dedı
Aynen canim pazar gunu yap insallh dualarim sizinlePazar günümü yapayım testi değer çok düşük zaten hemşire negatif dedi bakarız pazar adet tarihim eğer olmazsam test yaparim teşekkür ederim
Pazartesiymis zaten test gunn neden simdiden karamsarliga girdin canim pazartesi ve carsamba testlerini yap canimKızlar bu gün transferin 10. Günüm kanda test yaptırdım negatif çıktı ..test günüm pazartesi pazar günü kapalı olduğu için yükselme olmaz dedi Saglık ocagindaki doktor kalbim acıyor sanki kendi doktorumu aradım hemşire 3 gün bekle tekrar yaptırı dedi umudum kalmadı ...dua edin bana. .Allah razı olsun. .
mrb canım ınsallah ıkımızınde yukselır....okudun mu bılmıyorum ama tekrar yazayım..ben transferın 8.cı gunu evde test yaptım negatıf...kan testı gunumde ıse ıste 5.88 cıktı...dr ılacı kes vs deyıp baska vıtamınler testler ıstedı tekrar tup yaparız sıkıntı ne vs gbı konustu...tekrar kan vermeden once evde yıne test yaptım gayet belırgın cıft cızgı cıktı...sabah olunca dr a gtmıstım...oda yukselmıs kı testte cıktı dedı..16 ya yakın cıktı ıste...sımdı tekrar aynı ıgne ve ılaclarıma basladım ama zaten 3 gundur hafıf hafıf lekelerım var benım...dr adetle atabılırsınde nadır de olsa saglıklı yukselebılırde yukselıp bırden degerler dusebılırde dedı.....bakalım beklıyorum normalde adet tarıhım 8 iSlm canim hakkimizda hayirlisi doktor eğer adet olmazsa testi tekrar yap dedi olursan aralıkta tedaviye tekrar başlıyoruz canim bende kimyasal diye düşünüyorum sen adet oldunmu canim değerin yukselmis canim insallah yükselmeye devam eder canim
Hadi canım seni takip ediyordum hadi hayırlısı[/QUOT ınsallah canım bakalım nasıp hersey
forumda b ırını okumustum canım gezerken 10 gun 00 degerım 12 gun 20 mı 30 mu ne cıkmıs ınsallah senınde oyle olurPazar günümü yapayım testi değer çok düşük zaten hemşire negatif dedi bakarız pazar adet tarihim eğer olmazsam test yaparim teşekkür ederim
Şekerim bi test yap istersen belli olur mu hiç. Son anda belki güzel şeyler çıkarKızlar merhaba uzun zamandır girememiştim foruma hatırlarsanız bende kasım ayında başlayacaktım tüp bebek tedavisine kasımın 3 ünde regl olacaktım birde kasım sonunda kasım sonundaki reglide tedaviye başlayacaktık ama ben hala regl olamadım çıldırıcam beklemesen gelir beklesen gelmez zaman yaklaştıkça iyice heyecan basıyor bana sanki
Pazartesiymis zaten test gunn neden simdiden karamsarliga girdin canim pazartesi ve carsamba testlerini yap canim[/QUOTE İnan hiç umudum kalmadı saglık ocagındaki doktor yükselmez dedi 1.20 çıktı sıfır degerin dedi küçücük bir şey görsem yarın gel tekrar yapalım diyeceğim ama yok dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?