Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Insallah yükselir canim benim hiç umudum yok adeti bekliyorum doktorla konuştum bu ay rahmi dinlendiriyo ruz gelecek ay ilk adetleri arıyorsun dedi benim iki tane dondurulmuşum var ama ben tekrar baştan alalım dedim esimdeSorun olunca oda tamam dedi canim gelecek ay sil baştan başlıyoruz sen ne yapacaksin

İnş test gününde yüksek çıkar canım o zamana kadar ilaçlara devam hakkında hayırlısı tatlım

Sen ordaki drlara bakma tup bebek oldugunu 3.gun embrysu 10.gun transfer dunn oldgunu soylednmi benim 5.gun embrymdu 15.gun test istedi benimki yani daha dollenme yerlesme zamani var olabilir normal gebelik supesi olsa tamm negatfse negatiftr ama is tup bebek ve en kucuk minicik ihtimal umudumuz bizlerin Allah isterse zamani geldi derse bi bakarsn yukselir ama zamani gelmemisse yine cikmaz yani sen ilaclarini ve umudunu kesme ta ki adet olana kadar

Canım benimde kesin sonlandırma olursa degerde ben dr degisiklik yapcam maddi olarak hazırım ama nezaman başlarız bilmiyorum dondurulmuş yok benim

Canim tup bebek yaptırdığım hastane soyledi hepsini Biliyolar tarihi de onlar söyledi insallah yükselir canim ilaçlarda bırakmayacağım adet olana kadar bekleyeceğim çok teşekkür ederim canim biraz olsun moral oldu

Canım benimde kesin sonlandırma olursa degerde ben dr degisiklik yapcam maddi olarak hazırım ama nezaman başlarız bilmiyorum dondurulmuş yok benim
Bu biterse biz aralıkta yaptiracagiz benim bu at tedavi mi kendi doktorum yoktu başka doktor yaptı toplama ve transferi kendi doktorum yaptı Gelecek ay benim doktorum yapacak

Şekerim bi test yap istersen belli olur mu hiç. Son anda belki güzel şeyler çıkar
Ah canım keşke ama imkansız tüplerim hasar gördüğü için kapatılmıştı benim ameliyat ile menepoza girmiş olmaktan korkuyorum şuan açıkçası amh baya düşmüştü çünkü ama bilemedim bir anda şak diye girilirmi ki menepoza eğer hafta sonuda olmazsam pazartesi dr gidicem

persembe tansferım oldu ama belımde hafıf bı agrı var ara sıra kasıklarımda agrıyo normal mı hep ıyı dusunuyorum ama zaman gecmıyooooo bende ıse basladım agır agır hareket edıyorum en azından dusunup durmuyorum dogru mu yaptım onuda bılmıyorum

slm canım menopoz korkunmu var benim gibi benim yaşım 40 benimde korkum menopoz histeroskopi yapıldı yapışıklık varmış dr ondan olabilir adetinin azalması dedi bakalım bu ay adet olunca belli olcak benim adetim çok azdı korkuyodum bakalım durumlar ne olcak dört gözle bekliyorum senin yaşın kac bacım?

Haziran anneleri formunda amh si düşük bi bayan var asla hamile kalamazsin demis doktor simdi 2 aylik hamile... moral olsun canim asla umudunu yitirme duaya devam et... dualarım seninle olsun.. olmayacak deme hayırlısıyla olacak inşallah

Cooook iyi yapion cnm fazla yatmakta iyi degil fazla harekette.. kan dolasimi sart ama hafif hareketlerle 3/5 dk yi geçmesin yürüyüşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…