- 9 Nisan 2013
- 656
- 440
- 103
Senin resmen geri sayım başladı he:) bugünü sayma haftaya cumartesini de sayma son 6 :)tsk ederım ıcım rahatladı:)
Senin resmen geri sayım başladı he:) bugünü sayma haftaya cumartesini de sayma son 6 :)
Yok canım amh çok düşük olsa bile hemen bi anda menapoz olmaz korkma. İnş bi an önce adet olursun da bebişine kavuşacağın günler yaklaşırAh canım keşke ama imkansız tüplerim hasar gördüğü için kapatılmıştı benim ameliyat ile menepoza girmiş olmaktan korkuyorum şuan açıkçası amh baya düşmüştü çünkü ama bilemedim bir anda şak diye girilirmi ki menepoza eğer hafta sonuda olmazsam pazartesi dr gidicem
Kızlar bugün benim doğum günüm. Her yılkınden çok daha farklı hissediyorum çünkü 2 kalp taşıyorum bu sefer. Allahıma binlerce kez şükürler olsun darısı tüm isteyenlerin başına inş. Bu arada 31 yaşında oldum
dogum günün kutlu olsun canm daha nice uzun ömürlere inşş sevdiklerinle bebeginleKızlar bugün benim doğum günüm. Her yılkınden çok daha farklı hissediyorum çünkü 2 kalp taşıyorum bu sefer. Allahıma binlerce kez şükürler olsun darısı tüm isteyenlerin başına inş. Bu arada 31
yaşında oldum
Nice mutlu yaslara canim..Kızlar bugün benim doğum günüm. Her yılkınden çok daha farklı hissediyorum çünkü 2 kalp taşıyorum bu sefer. Allahıma binlerce kez şükürler olsun darısı tüm isteyenlerin başına inş. Bu arada 31 yaşında oldum
]Selam arkadaslar
11.günde kan tahlilinde
Deger 600 cikti
Hamileymişim ☺
Kesin ikiz dedi doktor
Iki tane 5.gün konulmustu
Darisi herkese olsun
Evet haberleşelim pazartesi bi daha verecem ben keseyi nezaman göreceksin söyledimi doktorunYaaacok sevindim
Haberleşelim
Tebrik ederim cok güzel maşallah,,))]Selam arkadaslar
11.günde kan tahlilinde
Deger 600 cikti
Hamileymişim ☺
Kesin ikiz dedi doktor
Darisi herkese olsun
Tebrik ederim cnmCanım gözün aydın bende şimdi sonucumu aldım benimde ikiz olabilir 10. Gün 530,6
Gozunaydin canim insallah saglikla alirsin kucagina]Selam arkadaslar
11.günde kan tahlilinde
Deger 600 cikti
Hamileymişim ☺
Kesin ikiz dedi doktor
Darisi herkese olsun
Hayırlı olsun canımCanım gözün aydın bende şimdi sonucumu aldım benimde ikiz olabilir 10. Gün 530,6
Teşekkürler darısı sizlerin başınaTebrik ederim cnm)
Ben hergün igne olmaya gidiyorun transferden beri; inşallah bisey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?