- 21 Ocak 2015
- 1.056
- 528
- 323
Evet cnm 12 günlük. Yani test günü de igneler bitince oluyo haftaya pazar m. Senin ne zaman?Progestron ignesi mi? Test günün ne zaman ?Benim de kanama başladi.Bu haftalarda benim gibi olan var mi? Doktorunuz ne önermisti?
Evet aynen. Benim 4. Günüm. Ya senin?Offf transferden sonra zaman hiç geçmiyor derlerdi doğru imiş:))
:) sen gene iyisin benim 2. günüm dahaEvet aynen. Benim 4. Günüm. Ya senin?
Aynen. İlk 2 gün bende genelde hep yattim ama simdi artik biraz daha rahatim hep yatmiyorum. Zaten hergün igne olmaya çıkıyorum. Hakkimizda hayırlısiÖncesinde gerçekten zaman çok daha hızlı ilerlemişti sürekli kontrol bilmem ne şimdi otur yat bekle dışarıda çıkamıyom tv de de bişi yok:)
Offf transferden sonra zaman hiç geçmiyor derlerdi doğru imiş:))
Evet aynen. Benim 4. Günüm. Ya senin?
:) sen gene iyisin benim 2. günüm daha(
Öncesinde gerçekten zaman çok daha hızlı ilerlemişti sürekli kontrol bilmem ne şimdi otur yat bekle dışarıda çıkamıyom tv de de bişi yok:)
Cnm içimize su serptinBundan sonra isiniz hep beklemek olacaj kızlar; ) sonucu alincada bekleyeceksiniz... 1. Kan sonucu bekle ikinci kan sonucu bekle keseyi bekle kalp atisini bekle... bekle bekle...) sonuc olumlu olsunda bi sekilde beklenir elbet )
Ay evet canım o süreçte ayrı bi heyecan zaten ama ben güzel sonucu alsam geçen seferki kadar pimpirikli davranmayacağımı düşündüğüm için biraz daha katlanılabilir gelicek sanırım kese , kalp atışı süreci filan.Şuan aklımda hep güzel bir sonuç alıp alamayacağım fikri var.Strese girmek, umutsuz olmak istemiyorum.Siz bu düşünceleri nasıl savuşturdunuz?Bundan sonra isiniz hep beklemek olacaj kızlar; ) sonucu alincada bekleyeceksiniz... 1. Kan sonucu bekle ikinci kan sonucu bekle keseyi bekle kalp atisini bekle... bekle bekle...) sonuc olumlu olsunda bi sekilde beklenir elbet ) Allah'tan kk var
Evet cnm 12 günlük. Yani test günü de igneler bitince oluyo haftaya pazar m. Senin ne zaman?
Hadi hayırlısı cnm. İnşallah. Cnm korkma stres yapma leke gelen hamileler çok okudum yerlesiyordur ondandir.Insallah pozitif cikar.
30 ekim test gunumdu pozitif cikti .kalp atimi ve kese icin gun sayiyorum 22kasimda gidecegim.ama leke geliyor... Artmamamsi tek duam.
benimde var belimde agrı kasıkda batmalar ani sancılar bi anda bıçak saplanıyor gibi hep adet olacam diyordumHamile olan bayanlar sancınız ve lekelenmeniz oluyor mu ayağa kalktığımda bıçak saplanıyor sanki sol tarafıma[/QUOT
İnş Teşekkürler☺Gozunaydin canim insallah saglikla alirsin kucagina
Benide aradılar biraz önce kan degerim 1000 geçince keseye bakacaz dediPazartesi tekrar verecem bende o gün söylerim keseyi ne zman görcegimizi dedi
Ay evet canım o süreçte ayrı bi heyecan zaten ama ben güzel sonucu alsam geçen seferki kadar pimpirikli davranmayacağımı düşündüğüm için biraz daha katlanılabilir gelicek sanırım kese , kalp atışı süreci filan.Şuan aklımda hep güzel bir sonuç alıp alamayacağım fikri var.Strese girmek, umutsuz olmak istemiyorum.Siz bu düşünceleri nasıl savuşturdunuz?
Transferden 3 gün sonra felan ara ara kasık batmasi,arada bel ağrısı, ciltte kuruma,arada ateş basması,ve ayaklarim buz kesti hic isitamadik.son 2 gundürde mide yanmasi aşırı halsizlik uyku hali vardi.gögüslerde bir hassasiyet olmadi sadece rengi degistioy oy oyyy gelsın ıkızler :) cok mutlu oldum sızın adınıza arkadaslar :) hıc belırtısı falan oldumu herkeste farklı olabılıyomus ama olsun genede ınsan merak edıyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?