Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Öncesinde gerçekten zaman çok daha hızlı ilerlemişti sürekli kontrol bilmem ne şimdi otur yat bekle dışarıda çıkamıyom tv de de bişi yok:)

Öncesinde gerçekten zaman çok daha hızlı ilerlemişti sürekli kontrol bilmem ne şimdi otur yat bekle dışarıda çıkamıyom tv de de bişi yok:)
Aynen. İlk 2 gün bende genelde hep yattim ama simdi artik biraz daha rahatim hep yatmiyorum. Zaten hergün igne olmaya çıkıyorum. Hakkimizda hayırlısi

Offf transferden sonra zaman hiç geçmiyor derlerdi doğru imiş:))

Evet aynen. Benim 4. Günüm. Ya senin?

:) sen gene iyisin benim 2. günüm daha (

Bundan sonra isiniz hep beklemek olacaj kızlar; ) sonucu alincada bekleyeceksiniz... 1. Kan sonucu bekle ikinci kan sonucu bekle keseyi bekle kalp atisini bekle... bekle bekle... ) sonuc olumlu olsunda bi sekilde beklenir elbet ) Allah'tan kk var

Bundan sonra isiniz hep beklemek olacaj kızlar; ) sonucu alincada bekleyeceksiniz... 1. Kan sonucu bekle ikinci kan sonucu bekle keseyi bekle kalp atisini bekle... bekle bekle... ) sonuc olumlu olsunda bi sekilde beklenir elbet )
Cnm içimize su serptin sen ne durumdasin? Seninde tedavin hayırlı olsun cnm. Keseyi gördünüz mü?

Bundan sonra isiniz hep beklemek olacaj kızlar; ) sonucu alincada bekleyeceksiniz... 1. Kan sonucu bekle ikinci kan sonucu bekle keseyi bekle kalp atisini bekle... bekle bekle... ) sonuc olumlu olsunda bi sekilde beklenir elbet ) Allah'tan kk var
Ay evet canım o süreçte ayrı bi heyecan zaten ama ben güzel sonucu alsam geçen seferki kadar pimpirikli davranmayacağımı düşündüğüm için biraz daha katlanılabilir gelicek sanırım kese , kalp atışı süreci filan.Şuan aklımda hep güzel bir sonuç alıp alamayacağım fikri var.Strese girmek, umutsuz olmak istemiyorum.Siz bu düşünceleri nasıl savuşturdunuz?

Hamile olan bayanlar sancınız ve lekelenmeniz oluyor mu ayağa kalktığımda bıçak saplanıyor sanki sol tarafıma

oy oy oyyy gelsın ıkızler :) cok mutlu oldum sızın adınıza arkadaslar :) hıc belırtısı falan oldumu herkeste farklı olabılıyomus ama olsun genede ınsan merak edıyo :))

ben bugun işe basladım yoksa evde gecmıyodu zaman :)

oy oy oyyy gelsın ıkızler :) cok mutlu oldum sızın adınıza arkadaslar :) hıc belırtısı falan oldumu herkeste farklı olabılıyomus ama olsun genede ınsan merak edıyo :))
Transferden 3 gün sonra felan ara ara kasık batmasi,arada bel ağrısı, ciltte kuruma,arada ateş basması,ve ayaklarim buz kesti hic isitamadik.son 2 gundürde mide yanmasi aşırı halsizlik uyku hali vardi.gögüslerde bir hassasiyet olmadi sadece rengi degisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…