Hele son 3 gününde hiiic gecmiyiOfff transferden sonra zaman hiç geçmiyor derlerdi doğru imiş:))
Transferden 3 gün sonra felan ara ara kasık batmasi,arada bel ağrısı, ciltte kuruma,arada ateş basması,ve ayaklarim buz kesti hic isitamadik.son 2 gundürde mide yanmasi aşırı halsizlik uyku hali vardi.gögüslerde bir hassasiyet olmadi sadece rengi degisti
İnşallah. Benim hiiic ümidim yoktu inanin.bütun belirtileride es gectim ilactandir dedim.ve halada inanamiyorum ☺ bazen hic bir seyde hissetmedihim oldu yani.tamamen umudum tükendi.ama ol deyince rabbim oluyormuş.bel agrısı kasık batması bende de var suan ama psıkolojık dıyorum daha transfer gununu saymazsak 2. gunum zaman gecmıyooooo rabbım bızıde sevınen kullarından etsın ne dıyıyım :)
İnşallah. Benim hiiic ümidim yoktu inanin.bütun belirtileride es gectim ilactandir dedim.ve halada inanamiyorum ☺ bazen hic bir seyde hissetmedihim oldu yani.tamamen umudum tükendi.ama ol deyince rabbim oluyormuş. 9.gün idrarda cikti bnmki
Aminnnn canım beklemek okadar zorki oturdugum yerde kendimde hamilelik belirtisi aryordum dayanadım 7. Günde ögrendim çok şükür,bende piskolojık diyordum hiç agrısı olmadanda hamile olan var takılma bence sen onabel agrısı kasık batması bende de var suan ama psıkolojık dıyorum daha transfer gununu saymazsak 2. gunum zaman gecmıyooooo rabbım bızıde sevınen kullarından etsın ne dıyıyım :)
Bicak saplanma oluyo bende gerci bugun ogrendimde ama cok sukur lekelenme yokHamile olan bayanlar sancınız ve lekelenmeniz oluyor mu ayağa kalktığımda bıçak saplanıyor sanki sol tarafıma
7.günde erken öğrenmişiniz ikizmi.Aminnnn canım beklemek okadar zorki oturdugum yerde kendimde hamilelik belirtisi aryordum dayanadım 7. Günde ögrendim çok şükür,bende piskolojık diyordum hiç agrısı olmadanda hamile olan var takılma bence sen ona
Degerlerime göre ikiz gibi ama keseyi görmeden net degil 7. Günde evde tesle ögrendim 8. Günü kan verdim7.günde erken öğrenmişiniz ikizmi.
Bicak saplanma oluyo bende gerci bugun ogrendimde ama cok sukur lekelenme yok
Duayla cnm hep duaAy evet canım o süreçte ayrı bi heyecan zaten ama ben güzel sonucu alsam geçen seferki kadar pimpirikli davranmayacağımı düşündüğüm için biraz daha katlanılabilir gelicek sanırım kese , kalp atışı süreci filan.Şuan aklımda hep güzel bir sonuç alıp alamayacağım fikri var.Strese girmek, umutsuz olmak istemiyorum.Siz bu düşünceleri nasıl savuşturdunuz?
burdakiAy evet canım o süreçte ayrı bi heyecan zaten ama ben güzel sonucu alsam geçen seferki kadar pimpirikli davranmayacağımı düşündüğüm için biraz daha katlanılabilir gelicek sanırım kese , kalp atışı süreci filan.Şuan aklımda hep güzel bir sonuç alıp alamayacağım fikri var.Strese girmek, umutsuz olmak istemiyorum.Siz bu düşünceleri nasıl savuşturdunuz?
Cok şükür Rabbime gaz dışında iyiyim birde ignelerin yerini saymazsakCnm içimize su serptinsen ne durumdasin? Seninde tedavin hayırlı olsun cnm. Keseyi gördünüz mü?
Cnm önce kese daha sonra kalp atışı oluyor fakat biz keseye gittiğimizde miniğimizin kalp atışınıda duymuştuk . Şanslıydık.Cok şükür Rabbime gaz dışında iyiyim birde ignelerin yerini saymazsakAma bunlar olagan seyler. İNŞALLAH Rabbim saglikla dogurmayida nasip eder. Kese icin cuma sirami bekliyorum sonrası kalp atisi... once kalp atisimiydi... du şaşırdım... dojtor bisiy demedi cuma gel bakalim dedi
İnşallah cnm kalp atisinida görürsünuz.Cok şükür Rabbime gaz dışında iyiyim birde ignelerin yerini saymazsakAma bunlar olagan seyler. İNŞALLAH Rabbim saglikla dogurmayida nasip eder. Kese icin cuma sirami bekliyorum sonrası kalp atisi... once kalp atisimiydi... du şaşırdım... dojtor bisiy demedi cuma gel bakalim dedi
Evet doğru biran karistirdim ins bizde duble yaparizCnm önce kese daha sonra kalp atışı oluyor fakat biz keseye gittiğimizde miniğimizin kalp atışınıda duymuştuk . Şanslıydık.
Canim benimdetransferden itibaren kucuk sancilar batmalar hep oldu suan 11 hft bitti hala da kasiklarima bicak saplaniyo birden ayaga kalktgimda falan yani normal sanirim bunlarArkadaşlar transfer de 4. Günüm. Ve biraz önce uzun süreli arada hep batmalar oldu kasigimda. Olumlu olan arkadaşlar sizde de oldu mu
Cnm o zaman bu batmalar iyi anlamina mi geliyor? Acaba yerlesiyo mu? Ay inşallah. Cnm seninde Allah tamamina erdirsinCanim benimdetransferden itibaren kucuk sancilar batmalar hep oldu suan 11 hft bitti hala da kasiklarima bicak saplaniyo birden ayaga kalktgimda falan yani normal sanirim bunlar
Hayırlisi olsun cnm. Bizde beklemedeyiz çarşamba transfer oldum.Kizlarrr...kasim ayi transferlerinden yazanlar varmii :) :)
benim gecen ay iptal olmusdu..bu ayda17 gunu e2 yine dusuk cikti..tam umidi kesmisdimkii...bugunki degerim yuksek ciktiii...vee carsambaya transferim var bi aksilik cikmaz ise..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?