Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

bel agrısı kasık batması bende de var suan ama psıkolojık dıyorum daha transfer gununu saymazsak 2. gunum zaman gecmıyooooo rabbım bızıde sevınen kullarından etsın ne dıyıyım :)

bel agrısı kasık batması bende de var suan ama psıkolojık dıyorum daha transfer gununu saymazsak 2. gunum zaman gecmıyooooo rabbım bızıde sevınen kullarından etsın ne dıyıyım :)
İnşallah. Benim hiiic ümidim yoktu inanin.bütun belirtileride es gectim ilactandir dedim.ve halada inanamiyorum ☺ bazen hic bir seyde hissetmedihim oldu yani.tamamen umudum tükendi.ama ol deyince rabbim oluyormuş.

Aminnnn canım beklemek okadar zorki oturdugum yerde kendimde hamilelik belirtisi aryordum dayanadım 7. Günde ögrendim çok şükür,bende piskolojık diyordum hiç agrısı olmadanda hamile olan var takılma bence sen ona

7.günde erken öğrenmişiniz ikizmi.

Duayla cnm hep dua

burdaki
Tefriciye, Hz Ibrahim'in duasina katildim okudum ve hatime basladim.. isyerinde sürekli tesbih cektim

Cnm içimize su serptin sen ne durumdasin? Seninde tedavin hayırlı olsun cnm. Keseyi gördünüz mü?
Cok şükür Rabbime gaz dışında iyiyim birde ignelerin yerini saymazsak Ama bunlar olagan seyler. İNŞALLAH Rabbim saglikla dogurmayida nasip eder. Kese icin cuma sirami bekliyorum sonrası kalp atisi... once kalp atisimiydi... du şaşırdım... dojtor bisiy demedi cuma gel bakalim dedi

Cnm önce kese daha sonra kalp atışı oluyor fakat biz keseye gittiğimizde miniğimizin kalp atışınıda duymuştuk . Şanslıydık.

Arkadaşlar transfer de 4. Günüm. Ve biraz önce uzun süreli arada hep batmalar oldu kasigimda. Olumlu olan arkadaşlar sizde de oldu mu

İnşallah cnm kalp atisinida görürsünuz.

Arkadaşlar transfer de 4. Günüm. Ve biraz önce uzun süreli arada hep batmalar oldu kasigimda. Olumlu olan arkadaşlar sizde de oldu mu
Canim benimdetransferden itibaren kucuk sancilar batmalar hep oldu suan 11 hft bitti hala da kasiklarima bicak saplaniyo birden ayaga kalktgimda falan yani normal sanirim bunlar

Kizlarrr...kasim ayi transferlerinden yazanlar varmii :) :)

benim gecen ay iptal olmusdu..bu ayda17 gunu e2 yine dusuk cikti..tam umidi kesmisdimkii...bugunki degerim yuksek ciktiii...vee carsambaya transferim var bi aksilik cikmaz ise..

Canim benimdetransferden itibaren kucuk sancilar batmalar hep oldu suan 11 hft bitti hala da kasiklarima bicak saplaniyo birden ayaga kalktgimda falan yani normal sanirim bunlar
Cnm o zaman bu batmalar iyi anlamina mi geliyor? Acaba yerlesiyo mu? Ay inşallah. Cnm seninde Allah tamamina erdirsin

Kizlarrr...kasim ayi transferlerinden yazanlar varmii :) :)

benim gecen ay iptal olmusdu..bu ayda17 gunu e2 yine dusuk cikti..tam umidi kesmisdimkii...bugunki degerim yuksek ciktiii...vee carsambaya transferim var bi aksilik cikmaz ise..
Hayırlisi olsun cnm. Bizde beklemedeyiz çarşamba transfer oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…