Ayyyy...coookk guzelll...rabbim nasibine yazmisdir insallah mucizeniii...ahh o bekleyislerr...yurekleri bitiren bekleyisler..Hayırlisi olsun cnm. Bizde beklemedeyiz çarşamba transfer oldum.
Hepberaber cnm. Heyecanlı bekleyişlerAyyyy...coookk guzelll...rabbim nasibine yazmisdir insallah mucizeniii...ahh o bekleyislerr...yurekleri bitiren bekleyisler..
Amin canim yani benim icin pozitif gelisme oldu insallah senn icinde oyledir oyle oldugunu dusunuyorumCnm o zaman bu batmalar iyi anlamina mi geliyor? Acaba yerlesiyo mu? Ay inşallah. Cnm seninde Allah tamamina erdirsin
Evet aşırı tedirginim yaşım 32 ama yumurtalık yaşım 45 falan herhalde amh 0,98 8 ayda 1,57 den bu seviyeye düşmüş ne yazık ki ve hala regl olamadım 5 gün geçiktislm canım menopoz korkunmu var benim gibi benim yaşım 40 benimde korkum menopoz histeroskopi yapıldı yapışıklık varmış dr ondan olabilir adetinin azalması dedi bakalım bu ay adet olunca belli olcak benim adetim çok azdı korkuyodum bakalım durumlar ne olcak dört gözle bekliyorum senin yaşın kac bacım?
İnşallah bende yasarım bu güzel duyguyu Allahım isteyen herkese nasip etsin bir regl olabilsem hiç gecikmezdi bu ay neden böyle oldu hiç anlam veremedimHaziran anneleri formunda amh si düşük bi bayan var asla hamile kalamazsin demis doktor simdi 2 aylik hamile... moral olsun canim asla umudunu yitirme duaya devam et... dualarım seninle olsun.. olmayacak deme hayırlısıyla olacak inşallah
Amin canım benim inşallah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu seninde doğum gününü kutlarım sevdiklerinle beraber nice güzel günlerin olsunYok canım amh çok düşük olsa bile hemen bi anda menapoz olmaz korkma. İnş bi an önce adet olursun da bebişine kavuşacağın günler yaklaşır
İnşallah cnm ya hep olumlu düşünmeye çalışıyorumAmin canim yani benim icin pozitif gelisme oldu insallah senn icinde oyledir oyle oldugunu dusunuyorum
Stres yaptin belki ondan belkide mucizende... ya sabir canim ya sabir...İnşallah bende yasarım bu güzel duyguyu Allahım isteyen herkese nasip etsin bir regl olabilsem hiç gecikmezdi bu ay neden böyle oldu hiç anlam veremedim
Benim de ikinci gün testinde e2cyuksek çıktığı için tedaviye baslayamadik iptal oldu diğer ay başlayacağız insallah düşerseKizlarrr...kasim ayi transferlerinden yazanlar varmii :) :)
benim gecen ay iptal olmusdu..bu ayda17 gunu e2 yine dusuk cikti..tam umidi kesmisdimkii...bugunki degerim yuksek ciktiii...vee carsambaya transferim var bi aksilik cikmaz ise..
Evet oldu batmalar.ara ara ama.arada belim agridi 7.günden sonraArkadaşlar transfer de 4. Günüm. Ve biraz önce uzun süreli arada hep batmalar oldu kasigimda. Olumlu olan arkadaşlar sizde de oldu mu
bebegınle saglıklı huzurlu yaslara :))
dogum günün kutlu olsun canm daha nice uzun ömürlere inşş sevdiklerinle bebeginle
Hepinize tşk ederim kızlarNice mutlu yaslara canim..
Canım tebrikler lekeden doktorunun haberi var mı? Bilmesi gerek iğne yaptırır belki. Aramadıysan ara bence. Aradıysan da bi ara devam ediyor durmadı de bence. Sağlıkla kucağına alırsın inşInsallah pozitif cikar.
30 ekim test gunumdu pozitif cikti .kalp atimi ve kese icin gun sayiyorum 22kasimda gidecegim.ama leke geliyor... Artmamamsi tek duam.
Saol canımAmin canım benim inşallah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu seninde doğum gününü kutlarım sevdiklerinle beraber nice güzel günlerin olsun
Can'ım doğum günün kutlu olsun bebişinle nice Mutlu yaşların olsun :)Kızlar bugün benim doğum günüm. Her yılkınden çok daha farklı hissediyorum çünkü 2 kalp taşıyorum bu sefer. Allahıma binlerce kez şükürler olsun darısı tüm isteyenlerin başına inş. Bu arada 31 yaşında oldum
Of süper yaaaa hayırlı olsun Can'ım]Selam arkadaslar
11.günde kan tahlilinde
Deger 600 cikti
Hamileymişim ☺
Kesin ikiz dedi doktor
Iki tane 5.gün konulmustu
Darisi herkese olsun
):) sen gene iyisin benim 2. günüm daha(
Canim ben prengly vuruldum toplama dan sonraki gün başladım 7 günde bitirin dediler biz oyle yaptik benim negatif oldu canim katından vuruldum canimKizlar transferden sonra pregnly verdimi doktorunuz?datse022 sana vermismiydi canim bu igneyi vurulman icin? Ya bunun saati onemli deil ama gunu onemli dediler die hatirliyom genede icime bi kurt dustu
Bol bol dinlen canim bebisin sana sımsıkı tutunsun insallah canimCan'ım doğum günün kutlu olsun bebişinle nice Mutlu yaşların olsun :)
Of süper yaaaa hayırlı olsun Can'ım
)
Benimde 2. Günüm Can'ım evde uzandım Zaman geçirmeye çalışıyorum. İki embriyo transfer edildi inşş ikiz olur diye dua ediyorum
Kizlar transferden sonra pregnly verdimi doktorunuz?datse022 sana vermismiydi canim bu igneyi vurulman icin? Ya bunun saati onemli deil ama gunu onemli dediler die hatirliyom genede icime bi kurt dustu
Selam kızlar benimde bugün transferim yapildi. yan yatmak sakıncalı olurmu sizce? bide ne yiyip ne ictiniz
Bende tedaviye baslayacagim ay 1 hafta geciktim sanirim stresten hic gecikme nedir bilmeyen ben o 1 hafta resmen hergun tahlil yapmakla gecirdim :)İnşallah bende yasarım bu güzel duyguyu Allahım isteyen herkese nasip etsin bir regl olabilsem hiç gecikmezdi bu ay neden böyle oldu hiç anlam veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?