Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Evet aşırı tedirginim yaşım 32 ama yumurtalık yaşım 45 falan herhalde amh 0,98 8 ayda 1,57 den bu seviyeye düşmüş ne yazık ki ve hala regl olamadım 5 gün geçikti

İnşallah bende yasarım bu güzel duyguyu Allahım isteyen herkese nasip etsin bir regl olabilsem hiç gecikmezdi bu ay neden böyle oldu hiç anlam veremedim

Yok canım amh çok düşük olsa bile hemen bi anda menapoz olmaz korkma. İnş bi an önce adet olursun da bebişine kavuşacağın günler yaklaşır
Amin canım benim inşallah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu seninde doğum gününü kutlarım sevdiklerinle beraber nice güzel günlerin olsun

Kizlarrr...kasim ayi transferlerinden yazanlar varmii :) :)

benim gecen ay iptal olmusdu..bu ayda17 gunu e2 yine dusuk cikti..tam umidi kesmisdimkii...bugunki degerim yuksek ciktiii...vee carsambaya transferim var bi aksilik cikmaz ise..
Benim de ikinci gün testinde e2cyuksek çıktığı için tedaviye baslayamadik iptal oldu diğer ay başlayacağız insallah düşerse

bebegınle saglıklı huzurlu yaslara :))

dogum günün kutlu olsun canm daha nice uzun ömürlere inşş sevdiklerinle bebeginle

Nice mutlu yaslara canim..
Hepinize tşk ederim kızlar
Insallah pozitif cikar.
30 ekim test gunumdu pozitif cikti .kalp atimi ve kese icin gun sayiyorum 22kasimda gidecegim.ama leke geliyor... Artmamamsi tek duam.
Canım tebrikler lekeden doktorunun haberi var mı? Bilmesi gerek iğne yaptırır belki. Aramadıysan ara bence. Aradıysan da bi ara devam ediyor durmadı de bence. Sağlıkla kucağına alırsın inş

Kizlar transferden sonra pregnly verdimi doktorunuz? datse022 sana vermismiydi canim bu igneyi vurulman icin? Ya bunun saati onemli deil ama gunu onemli dediler die hatirliyom genede icime bi kurt dustu

Can'ım doğum günün kutlu olsun bebişinle nice Mutlu yaşların olsun :)
]Selam arkadaslar
11.günde kan tahlilinde
Deger 600 cikti
Hamileymişim ☺
Kesin ikiz dedi doktor
Iki tane 5.gün konulmustu
Darisi herkese olsun
Of süper yaaaa hayırlı olsun Can'ım
:) sen gene iyisin benim 2. günüm daha (
)
Benimde 2. Günüm Can'ım evde uzandım Zaman geçirmeye çalışıyorum. İki embriyo transfer edildi inşş ikiz olur diye dua ediyorum

Kizlar transferden sonra pregnly verdimi doktorunuz? datse022 sana vermismiydi canim bu igneyi vurulman icin? Ya bunun saati onemli deil ama gunu onemli dediler die hatirliyom genede icime bi kurt dustu
Canim ben prengly vuruldum toplama dan sonraki gün başladım 7 günde bitirin dediler biz oyle yaptik benim negatif oldu canim katından vuruldum canim

Bol bol dinlen canim bebisin sana sımsıkı tutunsun insallah canim

Selam kızlar benimde bugün transferim yapildi. yan yatmak sakıncalı olurmu sizce? bide ne yiyip ne ictiniz

Selam kızlar benimde bugün transferim yapildi. yan yatmak sakıncalı olurmu sizce? bide ne yiyip ne ictiniz

Oncelikle hayirli haberlerini bekliyoruz valla bana doktor istedigin gibi yat dedi yeme icmede sinir yok ama kabiz olma dedi :) o yuzden kabiz yapacak yiyecekler tuketmiyorum

İnşallah bende yasarım bu güzel duyguyu Allahım isteyen herkese nasip etsin bir regl olabilsem hiç gecikmezdi bu ay neden böyle oldu hiç anlam veremedim
Bende tedaviye baslayacagim ay 1 hafta geciktim sanirim stresten hic gecikme nedir bilmeyen ben o 1 hafta resmen hergun tahlil yapmakla gecirdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…