Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Sağolasin datse022 hepimiz guzel haberler alalim.kuru kayisi incir bol su bide cok kabızlık olursa dupalak icebilirsin dedi bana drum. senin kaçıncı günün?

Sağolasin datse022 hepimiz guzel haberler alalim.kuru kayisi incir bol su bide cok kabızlık olursa dupalak icebilirsin dedi bana drum. senin kaçıncı günün?

Persembe gunu transferim oldu daha coooook var tahlile yaaa bide ben 12 gunde beklemiyom doktor cmrtsi tahlil gunu verdi :)

Selam kızlar benimde bugün transferim yapildi. yan yatmak sakıncalı olurmu sizce? bide ne yiyip ne ictiniz
Bana sadece yüzüstü yatma dediler yan veya sırtüstü yatmak serbestti. Yiyecek olarak bol protein al süt iç yumurta ye salata ye bol su iç kabız olma dediler maydanoz yeşil nane ve kola kahve asitli içecekler test gününe kadar yasak dediler bunları tüp bebek merkezi söylemişti herkes kabak çekirdeği ananas ananas suyu incir faydalı diyordu istersen yiyebilirsin dediler faydalı maddeler içeriyormuş her merkezin önerileri farklı olabiliyor. inş sonucun pozitif olur

Kizlar mrb sonunda bende hamisim 9.gun degerim 307....tabi kese ve kalp atisini gormeden sevinemiyorum...iki gun once esimle markete ciktik arabayi park ederken biseye carpti bende dalgin oldugum icin asiri tepki verdim cok korktum o an kasigimda bi karincalanma oldu bugun 12.gunum o batmalar agrilar dunden beri hic yok korkmalimiyim bisey olmus olabilir mi pat die belirti kesilir mi

Gözün aydın Allah saglıklı kucagına almayı nasip etsin, 2 tanemi transfer edildi

Selam kızlar bugün 3. Günüm ben yatmaya devam. Kasıklarımda çok Ağrı var yalnız normalmi sizce

Selam kızlar bugün 3. Günüm ben yatmaya devam. Kasıklarımda çok Ağrı var yalnız normalmi sizce

benım 4. gunum ve hala agrım var gaz var belımde agrı var bıcak batması gıbı oluyo kafam cok karısık bugun bı duygusal oldum her sabah kalktıgımda karnıma dokunup slm verıyorum bebeklerıme konusuyorum hıc aksını dusunmuyorum ama bugun bıraz tuafım neden bılmıyorum ya aksı olursa dıyorum ama sonra karnıma dokunup benı bırakman dıyorum allahım yardımcımız olsun

selam kızlar ben 5. haftanın içindeyim kasıklarımda değişik batmalar oluyor daha önceki normal gebeliklerde hatırlamıyorum bu tüp bebekte mi böyle oluyor?Akıntım arttı koyu arada kaşıntım oluyo.

Aynen Can'ım bugün daha çok benimde bende hep seviyorum bebişleri . Rabbim kavuşturur bizi inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…