Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Benim yas 30 amh 0.91 maalesef düsük 9 yumurta topladilar 8i olgun 7si döllendi cok şükür haber bekliyorum.beslenmene dikkat et ottan çöpten uzak dur bilmeden ilaç tedavisini yanlis etkileyebiliyor insanlar insallah hepimiz bebeklerimize kavusuruz ultrasonla ilk onceleri 5,6 tane sayiliyodu tedaviyle 9,10 a cikmisti bu sayi.

Transfer yapıldımı peki

az önce kontrolden geldim. muhtemelen pazartesi opu olacağım. Yumurtalarım erken büyümüş heralde.
pazartesi benim 12. gün oluyor. kızlar sizin kaçıncı gün opu olmuştu?

az önce kontrolden geldim. muhtemelen pazartesi opu olacağım. Yumurtalarım erken büyümüş heralde.
Öncelikle hayırlısıyla atlatırsın inşallah. Ben henüz o aşamaya gelmediğim için bişey diyemicem cumartesi gidicem bende reglin 2. günü çağırmıştı. O süreci yaşadıktan sonra anlatırsan sevinirim benim içinde fikir olur

Arkadaşlar az önce bisey yaptim ama bi halt mi ettim bilemiyorum yapmis bulundum iste.kac gundur afedersiniz zor tuvalete cikiyorum yarin da14 de transfer var diye kabizliktan korktum ve evde dulcolax diye bi kabizlik ilaci vardi saat 15.00 debu bitkisel ilaci ictim o zamana kadar bu sorunumu cözsun diye ictikten 12 saat sonra etki ediyormus bana bi yorum yapin lutfen bi zarari dokunmaz degil mi

Benimde 10.gün opu olmuştu 12.gün çok da erken değil nşallah kaliteleri iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…