- 27 Haziran 2015
- 168
- 90
- 28
- 40
Benim yas 30 amh 0.91 maalesef düsük 9 yumurta topladilar 8i olgun 7si döllendi cok şükür haber bekliyorum.beslenmene dikkat et ottan çöpten uzak dur bilmeden ilaç tedavisini yanlis etkileyebiliyor insanlar insallah hepimiz bebeklerimize kavusuruz ultrasonla ilk onceleri 5,6 tane sayiliyodu tedaviyle 9,10 a cikmisti bu sayi.
Yarin kismetseTransfer yapıldımı peki
Yarin kismetse
Hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberler alırsınYarin kismetse
17 gunde opu olmustumaz önce kontrolden geldim. muhtemelen pazartesi opu olacağım. Yumurtalarım erken büyümüş heralde.
pazartesi benim 12. gün oluyor. kızlar sizin kaçıncı gün opu olmuştu?
Öncelikle hayırlısıyla atlatırsın inşallah. Ben henüz o aşamaya gelmediğim için bişey diyemicem cumartesi gidicem bende reglin 2. günü çağırmıştı. O süreci yaşadıktan sonra anlatırsan sevinirim benim içinde fikir oluraz önce kontrolden geldim. muhtemelen pazartesi opu olacağım. Yumurtalarım erken büyümüş heralde.
Benimde 10.gün opu olmuştu 12.gün çok da erken değil nşallah kaliteleri iyi oluraz önce kontrolden geldim. muhtemelen pazartesi opu olacağım. Yumurtalarım erken büyümüş heralde.
yumurtalar toplandıgı için tuz eksikl,gi oluyomus vucutta doktorum ozellikle tembih etmişti 2 veya 3 bardak tuzlu ayran iç gunde demiştiEnteresanmış ilk kez duyuyorum ne işe yarıyo acaba
Benim dr umBahceci fulya nasil
Hadi hayirlisi arkadasimYarin kismetse
Slm cnm üzüldüm ya. Bundada vardır bişey, üzme kendini demekki var daha zamanı, Allahım inşallah en yakın zamanda dualarımızı kabul eder.Kaçıncı günündü, kan tahlili mi yaptırdın?Canim bugun test gunuydu sonuc negatif
Benimde 13.gun opu olmustu canimaz önce kontrolden geldim. muhtemelen pazartesi opu olacağım. Yumurtalarım erken büyümüş heralde.
Aa simdi mi soyluyosun gec kaldin :) bende ilk defa duyuyorum ne ise yariyormus arkadasimOpu olucak arkadaslar opudan sonra tuzlu ayran icmeyi unutmayin gunde 2 veya 3 bardak
İnsallah bidahaki sefere en kisa zamanfa canimm Rabbim insallah bu yoldaki hepimizi hayrlisiyla mukafatladirsinCanim bugun test gunuydu sonuc negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?