Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Canım seninkiler yerleşti tabi artık hatta değerin bile yükselmeye başlamıştır.Duygusallığın normal sonuçta hamilesin :)

ya varya yuregıme su serpıyosun dılek umarım gercektır ve bılkı bende senden cok umıtlıyım:)
Körler sağırlar birbirini ağırlar oldu bu dimi :))) Hadi bakalım inşallah hissettiğimiz gibi olur..Hoca bu arada sana şu kadar şansın var falan filan dedi mi? Cumartesiye kadar beklicenmi test için ? bende cumartesi yaparım baaklım salı dedi test gününe ama .. Ay çok heyecaanlıııııııııı

kızlar merhaba ben bugun 4.gunum tekrar kan vermeye gıdıyorum ınsallah degerşlerım artmıs olur guzel haberlerle donerım nasıp hersey dualarım sızınle ınsallah sızde bana dua edın
Insallah değerin yükselmiştir seni takip ediyorum ikinciyi yapmadım kimyasal diye eğer senin yukselmisse bendr yaptiririm canim dualarim seninle

embrıoların cok ıyı dedı hatta kalan 4 adetı bosa atma ne olur ne olmaz dedı sonra cmrtesı pazartesı tahlıl dedı de ben cuma yapacam pazar gunude ozel bı hast. acılınde yapacam 1 saate verıyolarmıs pozıtıf olursa solugu novaartta alacam planım bu ama :) bu arada anneme cok ıyı gectı umıtlıyım demıs ıste bılmıyom yaaaaaaaaaaaa

oo senin plan hazırlanmış bile :)) cuma çıkar zaten boşyere stres yapma ii olur yaptırman bi an önce güzel haberi alıp rahatlaarsın.Ay hadi bu hafta arka arkaya güzel haberler gelsin inşllah ...

Kızlar bişey soracam bugün transferimle beraber 5. Günüm benimle aynı olan varmı yada hamisler bugunde belirti olan varmı benim sadece belim agiriyor bi belirti yok diye kafayı yiyorum

Kızlar bişey soracam bugün transferimle beraber 5. Günüm benimle aynı olan varmı yada hamisler bugunde belirti olan varmı benim sadece belim agiriyor bi belirti yok diye kafayı yiyorum
Cnm benm transferin oldu demek cok sevmdm insallah guzel haberlerini verrsin:)kac tane transfer edildi?kacinci gun embriyosu?

Evet canim simdi geldim eve cok sukur o kadar artmiski sok oldum 9.gun 307 idi 12.gun 1828 cikti tek embriyo ama ikiz olabilir mi
Maşallah canım ikiz gibi bende aldım şimdi sonucumu 12. Gün 1154 banada çok yüksek dedi degerin ikiz olabilir dedi, sen doktoruna bildirdinmi degerlerini bana iki tane tranfer edilmişti

Insallah değerin yükselmiştir seni takip ediyorum ikinciyi yapmadım kimyasal diye eğer senin yukselmisse bendr yaptiririm canim dualarim seninle
mrb canım ınsallah cumle mız ıcın guzel haberler olur bugun ku degerım 35 küsür cıktı....dr bakleyelım zamana ıhtıyacın var dedı 4 gun snra yıne tahlıl ıstıyo ıgnelere haplara dvm

Cnm benm transferin oldu demek cok sevmdm insallah guzel haberlerini verrsin:)kac tane transfer edildi?kacinci gun embriyosu?
Evet canım oldu transfer 3. Gün embriyoşu 4 tane transfer ettiler ama belirti yok sanki diğerinde olmuştu canım sıkıldı

Evet canım oldu transfer 3. Gün embriyoşu 4 tane transfer ettiler ama belirti yok sanki diğerinde olmuştu canım sıkıldı

belırtı herkesde farklıymıs zaten ve o belırtı dedıklerımız aslında ılaclardanmıs bende bı umutlanıyom sonra offfffff dıyom :)

Maşallah canım ikiz gibi bende aldım şimdi sonucumu 12. Gün 1154 banada çok yüksek dedi degerin ikiz olabilir dedi, sen doktoruna bildirdinmi degerlerini bana iki tane tranfer edilmişti
Vala bildirdim ama saolsun bisey demedi ilaclariimi ne zmana kadar kullanicam acaba...ayy ikiz de olabilir seninkinden az yuksek degisik hissettim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…