- 6 Eylül 2015
- 397
- 364
- 33
- 35
Aminn canim bi beklerken supriz artik tek yumurta ikizi olcakoyle duruyo sanırım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın cnm :)
Az yüksek degilki arada fark çok gibi geldi inş ikizdir o ayrı bi mutluluk olur, beni doktorum çarşamba günü çagırdı kese içinVala bildirdim ama saolsun bisey demedi ilaclariimi ne zmana kadar kullanicam acaba...ayy ikiz de olabilir seninkinden az yuksek degisik hissettim simdi
Bende kese icin baska bi dr a gideyim o zman vala merak ediyorumAz yüksek degilki arada fark çok gibi geldi inş ikizdir o ayrı bi mutluluk olur, beni doktorum çarşamba günü çagırdı kese için
Neden başka doktora gidiyorsunki doktorun sana gün verir inş iyi haberleri alırızBende kese icin baska bi dr a gideyim o zman vala merak ediyorum
Canim tup bebek merkezinde muayene parasi ucyuzlira eger saglikli bi hamileligim olursa gerek yok diye dusunuyorum evimde uzak merkeze o yuzden normal bi hastaneye gidiyorumNeden başka doktora gidiyorsunki doktorun sana gün verir inş iyi haberleri alırız
çok gecmıs olsun canım benım uzulme...benım aslında cok guzel artmıyo sanırım tabı rabbımden umıt kesılmem cok az lekelenmem var kac gundur varla yok gbı dr adet olup atabılırsın dedı.sımdılık bısey yok tabı...ılk 5.88 ıdı.....ıkı gun sınra 15 kusurdu...dr 4 gun snra geldı ıste bugun gttım 35 kusur....sanırım bana gore 6o a yakın vs cıkması lazımdı bakalım beklıyoruzDegerin çok güzel artiyo canim insallah tutunur sana çok sevindim ben adet oldum bugun
Tüp bebek tedavisine başlayınca muayene ücreti alınmıyor diye biliyorum evet çok pahalı okadar verilmez , normâl doktora gideceksen bi kaç gün bekle git ozamanCanim tup bebek merkezinde muayene parasi ucyuzlira eger saglikli bi hamileligim olursa gerek yok diye dusunuyorum evimde uzak merkeze o yuzden normal bi hastaneye gidiyorum
Insallah tutunur bebisin canim kismet bakalimçok gecmıs olsun canım benım uzulme...benım aslında cok guzel artmıyo sanırım tabı rabbımden umıt kesılmem cok az lekelenmem var kac gundur varla yok gbı dr adet olup atabılırsın dedı.sımdılık bısey yok tabı...ılk 5.88 ıdı.....ıkı gun sınra 15 kusurdu...dr 4 gun snra geldı ıste bugun gttım 35 kusur....sanırım bana gore 6o a yakın vs cıkması lazımdı bakalım beklıyoruz
Canim benim veKızlar bişey soracam bugün transferimle beraber 5. Günüm benimle aynı olan varmı yada hamisler bugunde belirti olan varmı benim sadece belim agiriyor bi belirti yok diye kafayı yiyorum
Benim 1. Denememde tutmuştu ama düştüler o zaman belirti vardı şimdi yok 3.gün emriyosu 4 tane transfer edildi 28 yasindayimCanim benim vedatse022 ninde transfer gununu de sayarsak 5. Gunumuz. Benim 3. Gun embriyosu.herhangi bi belirtim yok. Ama belirti arama benim ilk gebeligimde hicbir belirtim olmadi bende cok kendimi dinleyip belirti olmayinca moralim bozulmustu ama o gebe olmadigin anlamina gelmiyor.ssıkma canini bosyere insallah seninledir bebisin.senin kacinci gunun embriyosu? Tek mi ciftmi ? Yas kac? Burda cok soru sorulur:)))
Canim gercekten heralde hepimiz dua ederek senden gelick haberleri heyecanla bekliyoruzdur.senin bebek gercekten bi savasci masallah herlade.insallah hersey yoluna girer artik ve saglikla buyumeye devam eder.mrb canım ınsallah cumle mız ıcın guzel haberler olur bugun ku degerım 35 küsür cıktı....dr bakleyelım zamana ıhtıyacın var dedı 4 gun snra yıne tahlıl ıstıyo ıgnelere haplara dvm
rabbim bu yola girmis herksein gonkundekini nasip etsin insllah hepimizin dualari hepimiz icin.burada duyulan bi gebelik haberi hepimize moral ve umut oluyor , yurekten cok cok seviniyoruz.insallah ulastirabiliriz iyi dioeklerimizi birbirimize.ama diger forumlarin birinde bi arkadas daha vardi hatta ilk testi onun 3 kusur cikmisti dusunun bu sekilde basladi surekli kanamasi oldu suan 30 haftalik filan gebe moral bozmayin o yuzden doktorun dediklerinide bakmayin, insallh devam edecektir diye umit ediyorum sizinkide saglikli bi sekilde
allah razı olsun canım yaaaa inanki bunlar bana hep umut oluyo rabbim en yakın zamanda senin mucizenide göndersinnrabbim bu yola girmis herksein gonkundekini nasip etsin insllah hepimizin dualari hepimiz icin.burada duyulan bi gebelik haberi hepimize moral ve umut oluyor , yurekten cok cok seviniyoruz.insallah ulastirabiliriz iyi dioeklerimizi birbirimize.ama diger forumlarin birinde bi arkadas daha vardi hatta ilk testi onun 3 kusur cikmisti dusunun bu sekilde basladi surekli kanamasi oldu suan 30 haftalik filan gebe moral bozmayin o yuzden doktorun dediklerinide bakmayin, insallh devam edecektir diye umit ediyorum sizinkide saglikli bi sekilde
inşallah canım sağolasınnnnAllah hepinizinde yardımcısı olsun inş güzel haberlerinizi alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?