inşallah canım bakalım degerım bukez 35 küsür cıktı..ilki 5.88 ıdı bakalım beklemeye dvm
alah hepinizin yardimcisi olsun.rabbim emeklerimizi bosuna cikarmasin.
ben dis gebelik sebebiyle cok korkuyordum.gecen sene bhcg takibi yapilmadigindan olumden dondum dis gebelik yuzunden.o yuzden bugun de bhcg yaptirip icini az da olsa rahatlatmsk istedim
blastokist transferi 5gun degerim 23.52 6.gun degerim 47.48.su an cok iyi allaha sukur.ins bole devam eder
5. Gunmuydu senin canim embriyo oyleyse artik kanda kucukte olsa bi deger cikamya baslmis olmali benceHerkese hayırlı geceler. Transfer gününü sayarsak yarın 7. Gün. Kan tahlili yaptırsak mı bilmiyorum. Acaba erken mi. Kafam hic rahat diyil.
5. Gün embriyosu diyilfi benimki. En iyisi yaptirmasam mı5. Gunmuydu senin canim embriyo oyleyse artik kanda kucukte olsa bi deger cikamya baslmis olmali bence
Bende 7. Günde evdeki testde belli oldu kesin çıkar benceHerkese hayırlı geceler. Transfer gününü sayarsak yarın 7. Gün. Kan tahlili yaptırsak mı bilmiyorum. Acaba erken mi. Kafam hic rahat diyil.
Canm hic skma canini herzaman belirti olmuyomus..daha onceki belirti sandgn ilac etkisydo belki..simdi vucudunda alisik artk ilaclara:))insalah bu sefer bebislern seninle kalacak hemde ikiz olur insallah:)tabi herseyin hayirlisi olsun hakkinda canm:)Evet canım oldu transfer 3. Gün embriyoşu 4 tane transfer ettiler ama belirti yok sanki diğerinde olmuştu canım sıkıldı
Cnm benm 7de degil 8.gun yaptr varsa mutlaka cikio 3 sefer denedm bunu cunku..arakasmda 6.gun cikmasi 8.gun cikti.carsambayu bekle5. Gün embriyosu diyilfi benimki. En iyisi yaptirmasam mı
Hmm. İdrarda ciktiysa senin, kandada çıkar herhalde. 7. Gunde değer kac olması lazim?Bende 7. Günde evdeki testde belli oldu kesin çıkar bence
Cnm yarin türkiyeden ayriliyorum o yuzdenCnm benm 7de degil 8.gun yaptr varsa mutlaka cikio 3 sefer denedm bunu cunku..arakasmda 6.gun cikmasi 8.gun cikti.carsambayu bekle
Ben 8. Gün kan verdim 188 çıktı çok yüksek bugunde 12.günümHmm. İdrarda ciktiysa senin, kandada çıkar herhalde. 7. Gunde değer kac olması lazim?
Ayriliosan ozaman yarin yaptr bence 5 10 bisi cikar cnm..yani yurtdisinda kanda veremiosun seni etkilemek istemem ama ben olsam yapar giderdjm yoksa orda bekliyeceksin idrarda cikmasini..varsa ufak tefek cikar...cikmazsa bile hemen uzulme cunku sonradanda artabilio hatta burda meydanaz isimli arkadasin degeri sonradan artmaya basladi...Cnm yarin türkiyeden ayriliyorum o yuzden
ewt kan degerleri duzensiz artis ve azalis gosteriyorGeçmiş olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah dış gebelik kan tahlili ile belli oluyor mu?
Saol canım inşallah bu sefer olurda kucağıma alırım hepimiz en kisa zamanda anne oluruz inşallahCanm hic skma canini herzaman belirti olmuyomus..daha onceki belirti sandgn ilac etkisydo belki..simdi vucudunda alisik artk ilaclara:))insalah bu sefer bebislern seninle kalacak hemde ikiz olur insallah:)tabi herseyin hayirlisi olsun hakkinda canm:)
inşallahh cnım sızın nasıl gecıyor ınsallah ıyısınızdırSabrın sonu selamet canım inşallah devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?