Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Geçmiş olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah dış gebelik kan tahlili ile belli oluyor mu?

Herkese hayırlı geceler. Transfer gününü sayarsak yarın 7. Gün. Kan tahlili yaptırsak mı bilmiyorum. Acaba erken mi. Kafam hic rahat diyil.

Evet canım oldu transfer 3. Gün embriyoşu 4 tane transfer ettiler ama belirti yok sanki diğerinde olmuştu canım sıkıldı
Canm hic skma canini herzaman belirti olmuyomus..daha onceki belirti sandgn ilac etkisydo belki..simdi vucudunda alisik artk ilaclara:))insalah bu sefer bebislern seninle kalacak hemde ikiz olur insallah:)tabi herseyin hayirlisi olsun hakkinda canm:)

Cnm yarin türkiyeden ayriliyorum o yuzden
Ayriliosan ozaman yarin yaptr bence 5 10 bisi cikar cnm..yani yurtdisinda kanda veremiosun seni etkilemek istemem ama ben olsam yapar giderdjm yoksa orda bekliyeceksin idrarda cikmasini..varsa ufak tefek cikar...cikmazsa bile hemen uzulme cunku sonradanda artabilio hatta burda meydanaz isimli arkadasin degeri sonradan artmaya basladi...

Canım ama benim degerlerim yüksek çıktı belki ikiz olabilir 2 transferim oldu normalde 40,50 çıkar diye bekliyordum

Saolun arkadaşlar. Evet dcu dedigin gibi yurtdışında kesinlikle kan bakmiyorlar, once idrar test yapiyosun sonra dr alttan bakiyor. Idrar testi yapmaktan nefret ediyorum diyebilirim. Idrar testi çok moral bozuyor ya.

Canm hic skma canini herzaman belirti olmuyomus..daha onceki belirti sandgn ilac etkisydo belki..simdi vucudunda alisik artk ilaclara:))insalah bu sefer bebislern seninle kalacak hemde ikiz olur insallah:)tabi herseyin hayirlisi olsun hakkinda canm:)
Saol canım inşallah bu sefer olurda kucağıma alırım hepimiz en kisa zamanda anne oluruz inşallah

günaydınnnnnnn:)
bu gece resmen çatlıyodum idrale sıkışma varmı sizde ben gece hiç wc ye uyanmazdım ve agrılarımda gectı sanırım kotu bıseymı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…