ınsallah ultrasonda guzel haberler alırsın....amınnn guzel dıleklerın ıcın.....bakalım benımde cumaya yıne gel dedı..benımde lekelenmem var.dr um olabılır adetlede atabılırsın dedı.hatta dun ilk 35 kusur degerı gorunce drum aaa sankı senın ıcın zaman durmus hayat yenıden baslıyor dedı....gebelıkten soz edebılırız artık dedı......dedım hocam en son 4 gun once geldım deyınce aa artmıs ama bakalım cuma yıne gel dedı.....nasıp hersey ıgne ılac dvmM meydanaz canım mrb bende bikaç gündür sana bakınıyodum benimde ilk değerim 9.8 di 12. gün 20.61 14. gün bugün 57.32 oldu ama lekelenme başladı bugün çok korkuyorum açıkçası drda pek ümitli konuşmadı perşembe ultrasonla bakalım dedi bu kadarcık değerle neye bakacak anlamadım ama hayırlısı işte bekliyoruz rabbim sabır versin
inşallahh cnım sızın nasıl gecıyor ınsallah ıyısınızdır
inşallah canım bakalım rabbımden umıt kesılmez benım 4.gun embrıyosu ıdı.....dr 3 e kadar harıka geldı 4.gun yavasladı sana transfer ettık dedı....hatta dunde dr bakalım yapraklarını acmıs beklıyor dedı....hersey zaman dedı.....cunku marula donemdeyken transfer oldugu ıcın kabuktan cıkmamıs galıbaCanim gercekten heralde hepimiz dua ederek senden gelick haberleri heyecanla bekliyoruzdur.senin bebek gercekten bi savasci masallah herlade.insallah hersey yoluna girer artik ve saglikla buyumeye devam eder.
aaaaa aman ıyı canım sukur kı yanlıs mıs....ınsallah sen aynı hastanede devam et zaten kese gorundumu artık kan testı ıstemıyolar duruma gre......hadı ınsallah hayırlısı olsunÇok şükür zor günleri atlattim canım dün tahlil verdim güzel yükselmiş devlet hastanesine vermiştim düşük çıkmıştı çok korkmuştum doktorum o yanlışmış dedi
inşallah canım benım allah razı olsun
aaaaa aman ıyı canım sukur kı yanlıs mıs....ınsallah sen aynı hastanede devam et zaten kese gorundumu artık kan testı ıstemıyolar duruma gre......hadı ınsallah hayırlısı olsun
hadı hayırlısı arkadasım ınsallah kesenı gorursun guzel haberler verırısınCuma günü gidicem canım kısmetse
benım ve L loveandhope nınde transfer harıc 5 ama ben tırsıyom:)Kızlar bugün transfer hariç 5. Günüm bugunde test yapan varmiydi
Test yapmak istiyorum kan ama korkuyorumbenım ve L loveandhope nınde transfer harıc 5 ama ben tırsıyom:)
Test yapmak istiyorum kan ama korkuyorum
Bende hem istiyorum hem istemiyorum kafayı yedim tv de bişey görüyorum ağlıyorum yangın haberi vardı hüngür hüngür ağladım kafayı yedimahahaha ınan ben manyaga bagladım :) hıc yaptırmayayım dıyorum :)
Kızlar bugün transfer hariç 5. Günüm bugunde test yapan varmiydi
Bende hem istiyorum hem istemiyorum kafayı yedim tv de bişey görüyorum ağlıyorum yangın haberi vardı hüngür hüngür ağladım kafayı yedim
dermannuri mrb. Transfer günü dahil 8. 10 ve 11 günlerde yaptım testi. Hepsinde hafif pembe çizgi görünmüştü. Bence birkaç gün daha bekle. Sonuç ne olursa olsun moralimi bozmayacağım bile desen insan ister istemez üzülüyor. Bekle derim.
Yok üzülürüm negatif çıksa idrar testi değilde kanda çıkar belki dedim ama en iyisi beklemekdermannuri mrb. Transfer günü dahil 8. 10 ve 11 günlerde yaptım testi. Hepsinde hafif pembe çizgi görünmüştü. Bence birkaç gün daha bekle. Sonuç ne olursa olsun moralimi bozmayacağım bile desen insan ister istemez üzülüyor. Bekle derim.
Benimde aynen öyle anneme üzülüyorum zaten annemde kalıyorum aynı bınadayız ben ise gitmiyorum sen neden gittinkibende annemı dusunuyom aglıyom :) bu tedavı suresınde cok yardımcı oldu halada oluyo ben ıse gıdıyom o evıme gelıp yemegımı hazırlıyo evımı topluyo aksam gene telde konustuk benım gozler doldu
Ben 7.gunde idrarda gordum kizlar ama cok silikti...dayanamadim bekle bekle cikmaz dedim hatta agladim kac gun tutmadi diye ama cok sukur tuttuYok üzülürüm negatif çıksa idrar testi değilde kanda çıkar belki dedim ama en iyisi beklemek
Tebrik ederim canım allah tamamına erdirir inşallahBen 7.gunde idrarda gordum kizlar ama cok silikti...dayanamadim bekle bekle cikmaz dedim hatta agladim kac gun tutmadi diye ama cok sukur tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?