Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

ınsallah ultrasonda guzel haberler alırsın....amınnn guzel dıleklerın ıcın.....bakalım benımde cumaya yıne gel dedı..benımde lekelenmem var.dr um olabılır adetlede atabılırsın dedı.hatta dun ilk 35 kusur degerı gorunce drum aaa sankı senın ıcın zaman durmus hayat yenıden baslıyor dedı....gebelıkten soz edebılırız artık dedı......dedım hocam en son 4 gun once geldım deyınce aa artmıs ama bakalım cuma yıne gel dedı.....nasıp hersey ıgne ılac dvm

Canim gercekten heralde hepimiz dua ederek senden gelick haberleri heyecanla bekliyoruzdur.senin bebek gercekten bi savasci masallah herlade.insallah hersey yoluna girer artik ve saglikla buyumeye devam eder.
inşallah canım bakalım rabbımden umıt kesılmez benım 4.gun embrıyosu ıdı.....dr 3 e kadar harıka geldı 4.gun yavasladı sana transfer ettık dedı....hatta dunde dr bakalım yapraklarını acmıs beklıyor dedı....hersey zaman dedı.....cunku marula donemdeyken transfer oldugu ıcın kabuktan cıkmamıs galıba

Çok şükür zor günleri atlattim canım dün tahlil verdim güzel yükselmiş devlet hastanesine vermiştim düşük çıkmıştı çok korkmuştum doktorum o yanlışmış dedi
aaaaa aman ıyı canım sukur kı yanlıs mıs....ınsallah sen aynı hastanede devam et zaten kese gorundumu artık kan testı ıstemıyolar duruma gre......hadı ınsallah hayırlısı olsun

Kızlar bugün transfer hariç 5. Günüm bugunde test yapan varmiydi
dermannuri mrb. Transfer günü dahil 8. 10 ve 11 günlerde yaptım testi. Hepsinde hafif pembe çizgi görünmüştü. Bence birkaç gün daha bekle. Sonuç ne olursa olsun moralimi bozmayacağım bile desen insan ister istemez üzülüyor. Bekle derim.

Bende hem istiyorum hem istemiyorum kafayı yedim tv de bişey görüyorum ağlıyorum yangın haberi vardı hüngür hüngür ağladım kafayı yedim

bende annemı dusunuyom aglıyom :) bu tedavı suresınde cok yardımcı oldu halada oluyo ben ıse gıdıyom o evıme gelıp yemegımı hazırlıyo evımı topluyo aksam gene telde konustuk benım gozler doldu

su bekleyısler bıtsede bı kucaklarımıza alsak :)

Yok üzülürüm negatif çıksa idrar testi değilde kanda çıkar belki dedim ama en iyisi beklemek

bende annemı dusunuyom aglıyom :) bu tedavı suresınde cok yardımcı oldu halada oluyo ben ıse gıdıyom o evıme gelıp yemegımı hazırlıyo evımı topluyo aksam gene telde konustuk benım gozler doldu
Benimde aynen öyle anneme üzülüyorum zaten annemde kalıyorum aynı bınadayız ben ise gitmiyorum sen neden gittinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…