- 25 Eylül 2014
- 486
- 308
- 83
- 38
Benimde aynen öyle anneme üzülüyorum zaten annemde kalıyorum aynı bınadayız ben ise gitmiyorum sen neden gittinki
ben ıcıyorum gunde bır paket vs.....ama dr um azalt bırakamıyorum deyınce 3 u gecme demıstı takıp boyunca dıkkat ettım gbı....ama transfer snrası 5 gunve 9 cu gunmu ne ıctım bırer tane...sonra kımyasal ıste....beklıyorum dr um sıgarada yumurtayı etkılemıs olabılır dedı.....sonucta bırkac yılldır ıcıyorum...ama ıcıp tutanda var tutmayanda tabıkı sıgara cokk zararlıKızlar bişey soracağım sigara içen varmi
sızın nasıl suan durumunuz bıde nekadar ıcıyonuzben malesef
Evet zor ama çalışmak istemedim eczanede çalıştığım için aktif çalışıyorum riske atmak istemedimdoktorum yatma dedı ısıne gıt kafan dagılır sadece anı haeketler yapma agır kaldırma dedı zaten ben evde kalsam ınan bekleme suresı ıskenceye donusurdu :)
Kaç tane içiyorsun gundeben malesef
sızın nasıl suan durumunuz bıde nekadar ıcıyonuz
Kaç tane içiyorsun gunde
Ya ben gece tuvalete gitmkten uyku uyuyamıyorum özellikle geceleri inanılmaz tuvaletim geliyor..Hangi ilaç sebebiyle bunun olduğunu anlamış deilim ama 12 de yatıp 7 de kalkıorum bu arada 4 kez tuvalete kalktım..Bide benim su gibi bi akıntım oluyo yaa altıma yaptım die düşünüom bazen :))) acaba jelden olabilrimi bu??günaydınnnnnnn:)
bu gece resmen çatlıyodum idrale sıkışma varmı sizde ben gece hiç wc ye uyanmazdım ve agrılarımda gectı sanırım kotu bıseymı ya
ay kske azaltabılsenız pekı suan kı durumunuz ne hamıle mısınız transferr vs oldu beklıyor musunuz kusura bakmayın eger daha once sorduysam aklımda kalmıyo bazenvalla normalde gunde 1 paket banamısın demezdı ama transferden sonra azalttım sole dıyım 2 gunde 1 paket yada az daha uzun ama azaltamıyom hatta dun esımde soyledı ama ıste
Hamileliğin en belirgin belirtisi gece cise kalkmak zaten ben ılkınde öyle anlatmıştım test günüme 4 kala teste gittim pozitifti 2 gece 2 kez cise kalkınca teste kosmustumYa ben gece tuvalete gitmkten uyku uyuyamıyorum özellikle geceleri inanılmaz tuvaletim geliyor..Hangi ilaç sebebiyle bunun olduğunu anlamış deilim ama 12 de yatıp 7 de kalkıorum bu arada 4 kez tuvalete kalktım..Bide benim su gibi bi akıntım oluyo yaa altıma yaptım die düşünüom bazen :))) acaba jelden olabilrimi bu??
Ya ben gece tuvalete gitmkten uyku uyuyamıyorum özellikle geceleri inanılmaz tuvaletim geliyor..Hangi ilaç sebebiyle bunun olduğunu anlamış deilim ama 12 de yatıp 7 de kalkıorum bu arada 4 kez tuvalete kalktım..Bide benim su gibi bi akıntım oluyo yaa altıma yaptım die düşünüom bazen :))) acaba jelden olabilrimi bu??
ay kske azaltabılsenız pekı suan kı durumunuz ne hamıle mısınız transferr vs oldu beklıyor musunuz kusura bakmayın eger daha once sorduysam aklımda kalmıyo bazen
Hamileliğin en belirgin belirtisi gece cise kalkmak zaten ben ılkınde öyle anlatmıştım test günüme 4 kala teste gittim pozitifti 2 gece 2 kez cise kalkınca teste kosmustum
Kizlar benm 3.denemem olacak..umidim kalmamisti ama bi an yeniden umut dolu bekleyise girdim...herkes infertilite sebebini deneme sayisini gecirdigi operasyonu yazarsa belki atladigimiz bisiler vardir birbirimize yardimimiz dokunur?
merhaba isterseniz alternatif tıp yöntemîyle siZe yardımcı olabilirimKizlar benm 3.denemem olacak..umidim kalmamisti ama bi an yeniden umut dolu bekleyise girdim...herkes infertilite sebebini deneme sayisini gecirdigi operasyonu yazarsa belki atladigimiz bisiler vardir birbirimize yardimimiz dokunur?
rabbım ınsallah gfuzel haberler verırı canım cumlemıze ınsallahbendede aynı durum akıntı seffaf kokusuz ama su gıbı ben 1 kere falan uyanıyom ama hıc uyanmazdım gece ben kotu degıldır sanırım ılaclardandır :) hamılelık belırtısıdır ıns :)
estf. persembe transferım oldu 5. gun embrıosu doktorum bılıyo sıgaramı azalt dedı ıste bu kadar azaldı anca aslında vıcdanen rahatsız oluyomda bakma
rabbım ınsallah gfuzel haberler verırı canım cumlemıze ınsallah
amınnn ınsallah canım benımaminnnnnnnnn senide takip ediyorum zaten inş en kısada hayırlı haberler verirsin bize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?