Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Benimde aynen öyle anneme üzülüyorum zaten annemde kalıyorum aynı bınadayız ben ise gitmiyorum sen neden gittinki

doktorum yatma dedı ısıne gıt kafan dagılır sadece anı haeketler yapma agır kaldırma dedı zaten ben evde kalsam ınan bekleme suresı ıskenceye donusurdu :)

Kızlar bişey soracağım sigara içen varmi
ben ıcıyorum gunde bır paket vs.....ama dr um azalt bırakamıyorum deyınce 3 u gecme demıstı takıp boyunca dıkkat ettım gbı....ama transfer snrası 5 gunve 9 cu gunmu ne ıctım bırer tane...sonra kımyasal ıste....beklıyorum dr um sıgarada yumurtayı etkılemıs olabılır dedı.....sonucta bırkac yılldır ıcıyorum...ama ıcıp tutanda var tutmayanda tabıkı sıgara cokk zararlı

doktorum yatma dedı ısıne gıt kafan dagılır sadece anı haeketler yapma agır kaldırma dedı zaten ben evde kalsam ınan bekleme suresı ıskenceye donusurdu :)
Evet zor ama çalışmak istemedim eczanede çalıştığım için aktif çalışıyorum riske atmak istemedim

günaydınnnnnnn:)
bu gece resmen çatlıyodum idrale sıkışma varmı sizde ben gece hiç wc ye uyanmazdım ve agrılarımda gectı sanırım kotu bıseymı ya
Ya ben gece tuvalete gitmkten uyku uyuyamıyorum özellikle geceleri inanılmaz tuvaletim geliyor..Hangi ilaç sebebiyle bunun olduğunu anlamış deilim ama 12 de yatıp 7 de kalkıorum bu arada 4 kez tuvalete kalktım..Bide benim su gibi bi akıntım oluyo yaa altıma yaptım die düşünüom bazen :))) acaba jelden olabilrimi bu??

valla normalde gunde 1 paket banamısın demezdı ama transferden sonra azalttım sole dıyım 2 gunde 1 paket yada az daha uzun ama azaltamıyom hatta dun esımde soyledı ama ıste
ay kske azaltabılsenız pekı suan kı durumunuz ne hamıle mısınız transferr vs oldu beklıyor musunuz kusura bakmayın eger daha once sorduysam aklımda kalmıyo bazen

Hamileliğin en belirgin belirtisi gece cise kalkmak zaten ben ılkınde öyle anlatmıştım test günüme 4 kala teste gittim pozitifti 2 gece 2 kez cise kalkınca teste kosmustum

bendede aynı durum akıntı seffaf kokusuz ama su gıbı ben 1 kere falan uyanıyom ama hıc uyanmazdım gece ben kotu degıldır sanırım ılaclardandır :) hamılelık belırtısıdır ıns :)

ay kske azaltabılsenız pekı suan kı durumunuz ne hamıle mısınız transferr vs oldu beklıyor musunuz kusura bakmayın eger daha once sorduysam aklımda kalmıyo bazen

estf. persembe transferım oldu 5. gun embrıosu doktorum bılıyo sıgaramı azalt dedı ıste bu kadar azaldı anca aslında vıcdanen rahatsız oluyomda bakma

Kizlar benm 3.denemem olacak..umidim kalmamisti ama bi an yeniden umut dolu bekleyise girdim...herkes infertilite sebebini deneme sayisini gecirdigi operasyonu yazarsa belki atladigimiz bisiler vardir birbirimize yardimimiz dokunur?

Kizlar benm 3.denemem olacak..umidim kalmamisti ama bi an yeniden umut dolu bekleyise girdim...herkes infertilite sebebini deneme sayisini gecirdigi operasyonu yazarsa belki atladigimiz bisiler vardir birbirimize yardimimiz dokunur?
merhaba isterseniz alternatif tıp yöntemîyle siZe yardımcı olabilirim

rabbım ınsallah gfuzel haberler verırı canım cumlemıze ınsallah

sigara icmeyin arkadaslar ben onbes yildir içen bir olarak igneler basladiginda bıraktım tek tük ictim gunde bir tane bazen hic transfere kadar.şimdi asla dumani olan yrrde bile durmuyorum.dr.um başarıyı cok asagiya ceker sakin icme dedi.evet cok zor bi tiryaki icin ama tedavi ugruna nelere katlayniyoruz Sigarasız da duruluyor biraz sabır...

Kılar lütfen içmeyin sigarayı. Hem miniklerin tutunmasını hemde beyin ve vücüt gelişimlerini çok etkiliyor. Elbetteki akıl verecek değiliz ama maddi manevi çok yıpranıyoruz. Elimize geçen bu fırsatı tam manasıyla değerlendirmeliyiz. Zaten ne olursa olsun tüp bebekte bile tutunma şansı doktorlar çift transferde %60 desede bence daha düşük. Bizde bu şansı aşagıya çekmeyelim. Varsayınki sigarayı bırakmanın en büyük ödülü bebiş olacak değmezmi meleklerimiz için. Onların mis kokusu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…