Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

M meydanaz canım naptın lekelenmelerin devam ediyomu benim devam progestan iğnede kullandım ama devam ediyo sen ne durumdasın
mrb canım bende ıgnelerı kullanıyorum lekem var ama cokda deıl peceteye gelıyo bazen camasıra degıyo ama kahve lekelenme cokta onemlı degıl yanı kırmızı olması kotu cunku adet baslamıs oluyo

1.2 nin altindada rakam cikiuo mu, yoksa en düşük rakam bu mu. Benim transferle 7. Günüm. Sizlerden gelenler bile ümit veriyo. Saolun. Allahim bu yolda herkese kolaylik versin.

Degmezmiiii kokusunu bi duysak haklisin cnm inan daha daha fazla gayret gostercem ama bi bakiyon iste

1.2 nin altindada rakam cikiuo mu, yoksa en düşük rakam bu mu. Benim transferle 7. Günüm. Sizlerden gelenler bile ümit veriyo. Saolun. Allahim bu yolda herkese kolaylik versin.
En dusuk o deil canim 0 lar filanda cikio.hem 3. Gun embriyosu icin daha erken zaten bence biraz daha bekle. Sizin problem neydi ?

Merhaba kizlar, tekrar bi toparlasanız kim ne yapti diye, hani daha önce yapmıştıniz ya beklemede olanlari, hamile olanlari, olmayanlari toplamıştıniz. Bu arada konu başliği değişse iyi olcak sanirim artik kasim ayindayiz

Son düzenleme:
mrb canım benım suan kımyasal sonucum az az degerler artıyo beklemekteyım nasıp

mrb canım benım suan kımyasal sonucum az az degerler artıyo beklemekteyım nasıp
Canım moralini yüksek tut, ben burda daha önce okumuştum doktorun kimyasal deyip de değerleri yükselip hamile olduğunu ögrenenler vardi. Belli olmuyor bazi bebişler süpriz yapabiliyor.

mrb canım bende ıgnelerı kullanıyorum lekem var ama cokda deıl peceteye gelıyo bazen camasıra degıyo ama kahve lekelenme cokta onemlı degıl yanı kırmızı olması kotu cunku adet baslamıs oluyo
canım benim lekelerde azaldı akşama doğru ama afedersin tuvalette geliyo ben progestan iğne kullandım bi tane sen ne kullanıyosun canım

canım benimg lekelerde azaldı akşama doğru ama afedersin tuvalette geliyo ben progestan iğne kullandım bi tane sen ne kullanıyosun canım
ben dusukle sonuclanan gebelıgımdede kullandım sımdıde aynısını kullanıyorum ıkı ampul ıgneye koyulup gunde bır kere kalcadan kullanıyorum...bıde kan sulandırıcı cleaxane haplarımda aspırın estrofem folbıol bıde prency gbı mı ne sankı adı olan haplarım var transferden berı kullanıyorum

merhaba kızlar.. uzun zamandır takip ediyorum yazılanları.. güzel haberlerinizle seviniyorum bende.. kötü haberlerinizde üzülüyorum..çünkü bende aynı şeyleri yaşıyorum.. ve biliyorum ki bu sorunları ancak yaşayan anlar bende burada içimi dökmek istedim. 3 yıllık evliyim 2.5 yıldır bebek hasreti çekiyorum. bende pko var. eşimde bir problem yok. ilk başta hap ile tedaviye başladım. sonra iğneler olmadı.. 2 defa aşılama yapıldı sonuçsuz kaldı. en son tüp bebeğe karar verdik. nasip olursa perşembe günü transfer olacak. çok heyecanlıyım. Rabbim inşallah bu sefer nasip eder hayırlısı ile. herşey gönlümüzce olur inşallah. ben bir şey sormak istiyorum şuan crinone jel kulllanıyorum. kullandıktan sonra ne kadar yürüyüş haraket etsemde sanki jelin bir kısmı akıyor. sizdede böyle birşey oldumu .yapılacak başka birşey varmı

Yok canim bende jeli sikip evden cikiyodum ise yuruyodum ve sonra butungun hareket halinde olmama ragmen yinede geliyodu bazen de gelmiyodu artik neyle alakali bilmiyorum ama fazlasinn atildigini soyluyolar yani tedirgin olma ilactan yeterince faydalaniyosun merak etme canim insallh hersey gonlunce olsun

aramıza hosgeldın:)
ıns ılk tedavınde bebegıne kavusursun cnm... jelden sonra akıntı olması yada bır kısmının gerı donusu normal dıye bılıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…