- 9 Nisan 2013
- 656
- 440
- 103
6.gunden slm kizlar bugun adet olacakmisom gibi agrilarim var cok tedirginim yaaa
Nası gidiobenım belimde agrı var o da ıs yerınde oturup duruyom sanırım ondan ama ben senden umıtlıyım bence normal bı agrı :)
valla normal ıdrar testı yapmamak ıcın zor tutuyom kendımı ama bende anlamsız bı rahatlık var kendıme sasıyorum arasıra aklıma gelıyo o kadar hıc kotu dusunmuyom ve bazen ya olmazsa dıyom sonra hayırlısı dıyom valla
Evwt bencede cuma ver sen beklemekten yoeulduk yahu:) deger 10 20 de ciksa cikar bence o gun bisiler sonra pazar katlamissa deger gozun aydin allah anali babali buyutsun artik :)valla normal ıdrar testı yapmamak ıcın zor tutuyom kendımı ama bende anlamsız bı rahatlık var kendıme sasıyorum arasıra aklıma gelıyo o kadar hıc kotu dusunmuyom ve bazen ya olmazsa dıyom sonra hayırlısı dıyom valla
cuma ılk kan testımı vereyım dıyom
pazar gunude kan vereyım dıyom
ordannnnnnn merkeze gıdeyım dıyom ama bılmıyom :)
zaten benim rahat olmamın sebeblerınden bırısıde sızlersınız ıcıme doguyo dıye dıyo bı rahatlık oldu bende :)Evwt bencede cuma ver sen beklemekten yoeulduk yahu:) deger 10 20 de ciksa cikar bence o gun bisiler sonra pazar katlamissa deger gozun aydin allah anali babali buyutsun artik :)
Bugün 6. Gün canım yapmadım test erken ama cuma yada cmt düşünüyorumdermannuri cnm nasilsn kacinci gunun bugun???test yaptnmi hic?
Hayır lekelenmë herkeste olmuyor benim ılkınde olmamıştı bende onu taktım kafama o zaman ama pozitifti sonucumbisey sorcam dıyorum hep bı sekılde unutuyorum
sımdı transfer sonrası lekelenme olması gerekıyomus ya bende olmadı sadece bel ve kasık agrısı batma ve seffaf akıntı oldu bu lekelenme herkeste olmak zorundamı tutunma belırtısıymıs ya arkadaslar
E2 olması lazım bazen progesterona da bakıyorlarKizlar merhaba cok acil bisi sorucam transfer oncesi bi kan testi yapiolar onun ismi nedir? Kanda hangi hormona bakiyorlar cunku dr bana verdigi ilaci kafama gore azalttim da sonucum cok ii cikmadi o yuzden moralim bozuldu bilen varsa yardimci olabilirmi
merhaba,
Uzun zamandır forumu takip etsemde aranıza yeni katıldım.Ekim ayında ilk tüp bebek denememizi yaptık büyük umutlarla , ancak geçtiğimiz hafta negatif sonucu aldık.Çok üzgünüm ama eşim için pozitif olmaya çalışıyorum...yarın görüşmeye gideceğiz ne olmuş olabilir? neden negatif sonuçlandı?...gibi gibi...ne soylenecek merak etmekle birlikte müthiş bir huzursuzluk içindeyim..
hangi merkezlerde denediniz merak ediyorum burada belirtmek yasak mı bilmiyorum?ancak ikinci deneme için önerileriniz var mı?
inşallah pozitif çıkar ve mutlu haberi alırsınız.hos geldınız valla ben ankarada novaart merkezıne gıdıyorum ve benımde ılk denemem bu hafta test sonuclarım var
Canim ben hamileyim bugun transferimin 14.gunu bende lekelenme olmadibisey sorcam dıyorum hep bı sekılde unutuyorum
sımdı transfer sonrası lekelenme olması gerekıyomus ya bende olmadı sadece bel ve kasık agrısı batma ve seffaf akıntı oldu bu lekelenme herkeste olmak zorundamı tutunma belırtısıymıs ya arkadaslar
E2 yani ostrojen ve proesteronda bakiyolar keske kafana gore azaltmasaydin onn icin dusuk cikmistir degerin ama bikacgun daha ilac kullanmani ve deger iyi cikinca transfer yaparlar sanirim dondurulmus transfer galiba cok moralini bozma ama drun dediginden de cikma canimKizlar merhaba cok acil bisi sorucam transfer oncesi bi kan testi yapiolar onun ismi nedir? Kanda hangi hormona bakiyorlar cunku dr bana verdigi ilaci kafama gore azalttim da sonucum cok ii cikmadi o yuzden moralim bozuldu bilen varsa yardimci olabilirmi
Slm canim bende geçen hafta negatif sonuc aldım bu ay dinlenip gelecek ay tekrar başlıyoruz doktor hiçbir nedeni yok embriyo 1.kalite rahim çok güzel yani olmaması için hiçbir neden yok dedi kismet diyo canim ben Spermden kaynakli diye düşünüyorum ama doktor hicbisey soylemedi bu arada kimyasal di benimkimerhaba,
Uzun zamandır forumu takip etsemde aranıza yeni katıldım.Ekim ayında ilk tüp bebek denememizi yaptık büyük umutlarla , ancak geçtiğimiz hafta negatif sonucu aldık.Çok üzgünüm ama eşim için pozitif olmaya çalışıyorum...yarın görüşmeye gideceğiz ne olmuş olabilir? neden negatif sonuçlandı?...gibi gibi...ne soylenecek merak etmekle birlikte müthiş bir huzursuzluk içindeyim..
hangi merkezlerde denediniz merak ediyorum burada belirtmek yasak mı bilmiyorum?ancak ikinci deneme için önerileriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?