Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Ben istanbuldayim..3 deneme yaptik eurofertilde..olmadi..simdi bahceci umut dayim..sonuc ne olacak bakalim..2 merkez arasi farkliliklar vardi..labaratuar arasdirmasi yapin..cook onemli..

kızlar sağlık ocağına tahlil verdim netten sonucuna bakabilirmiyim burda bi arkadaş link vereyim bakılıyo demiştide link atabilirmisiniz acaba

kızlar sağlık ocağına tahlil verdim netten sonucuna bakabilirmiyim burda bi arkadaş link vereyim bakılıyo demiştide link atabilirmisiniz acaba
Bende netten bakiyorumm..ama tahlil verirken tahlili yazan drundan sifra alman gerekiyorduu...sonra o linke girip drun versigi sifreyle bakiyorsunn...

Kızlar bende tahlil yaptirdim dayanamadım 6. gunumdu sonuç 0.0 çıktı 1 bile çıkmadı ya
Canm cook erken inanki..6.gun erken hemde 3.gun embriyosu icin dahada erken..arkadasimn 6.gun 0.600 kusur cikti 8.gun 8 cikti iki gun sonra dogjm yapcak...senn kusuratlimi cikti sifirin?

Kızlar bende tahlil yaptirdim dayanamadım 6. gunumdu sonuç 0.0 çıktı 1 bile çıkmadı ya
Ooooo3. Gun embriyosumuydu..sakin sakin ilaclarini kesme...bende gecen sefer 5. Gun embriyosuydu..5. Gun yaptim 0..cikti..sonra yukseldi...ama okadar yipratmisdimki kendimi negatif diye..sonra deger yine dustu kimyasal oldu..

Canm cook erken inanki..6.gun erken hemde 3.gun embriyosu icin dahada erken..arkadasimn 6.gun 0.600 kusur cikti 8.gun 8 cikti iki gun sonra dogjm yapcak...senn kusuratlimi cikti sifirin?
Yok canım 0.0 çıktı ilk denememe göre çıkması lazımdı eğer tutsa ydi oda 3.gündü bu defa hiç olmadı

Ooooo3. Gun embriyosumuydu..sakin sakin ilaclarini kesme...bende gecen sefer 5. Gun embriyosuydu..5. Gun yaptim 0..cikti..sonra yukseldi...ama okadar yipratmisdimki kendimi negatif diye..sonra deger yine dustu kimyasal oldu..
Ya yükselsede kimyasal olur 5 günde 200 300 e çıkmaz ilaçlari devam edeceğim ama isteksiz

Kızlar dayanmak çok zor biliyorum bugün benimde 5. Günüm ama erken test yaparak daha çok yıpranıyosunuz. Ben beklicem rabbim ne nasip ederse o olucak ama en azından net cevap alınan kafamı karıstırmıcam. Yapmayın lütfen üzüyorsunuz belkide boş yere kendinizi

mmousee, post: 43504547, member: 310762"]Kızlar dayanmak çok zor biliyorum bugün benimde 5. Günüm ama erken test yaparak daha çok yıpranıyosunuz. Ben beklicem rabbim ne nasip ederse o olucak ama en azından net cevap alınan kafamı karıstırmıcam. Yapmayın lütfen üzüyorsunuz belkide boş yere kendinizi[/QUOTE]
benimde 5. günüm hic belirti vsrmi?

Nasilsiniz kizlarr...bekleyisi sizden devr almaya geldim..daha benim ilk gunum..ve biraz durgun uyandim..bi batma..sizi gibi bisiler bekliyorum..bisi olmayincada bi huzun bi durgunluk cokuyor ustume...

Nasilsiniz kizlarr...bekleyisi sizden devr almaya geldim..daha benim ilk gunum..ve biraz durgun uyandim..bi batma..sizi gibi bisiler bekliyorum..bisi olmayincada bi huzun bi durgunluk cokuyor ustume...

içini rahat tut hayırlı haberlerini alırız inş. transfer gunum harıç 7 . gunumdeyım bende batma agrı akıntı falan oldu suan sadece belımde agrı var ama bılmıyorum tahlıl gunum cmrtesı bakalım

mrb kızlar dua edın ınsallah bugun yıne hastaneye gıdıyorum en son 35 kusurdu degerım.......aslında yarın gıtmem gerekıyordu 4 gun snra gel demıstı........ama esım bugun evde olunca bugun gtmeye karar verdım sonucumu eve gelınce yazarım ınsallah....ınanın beklemek heyecan transfer vs coook zordu......ama suan bulundugum durum ınanın dahada zor suan kesın bısey dyemıyo dr bakalım bugun nedıcek.....rabbım cumlemızın yar ve yardımcısı olsun

Benim bugun 7. Gun idrar testi yaptim dayanamadim ve negatif dedi 5. Gun embriosu
bende 8..ci gunu evde yaptım negatıf ıdı....12.gunum kan testı gunumde 5.88 cıktı.....negatıf dıye uzulup dırekt eve geldım snra dr cagırdı kımyasal gorunuyo dıe..ıgnelere basla vs dedı.....2 kasımdan buyana 35 kusur oldu degerım...bugun bırazdan yıne gıdıcem dr a bakalım degerım ne......demem o kı hıc uzulmeyın daha erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…