Ben istanbuldayim..3 deneme yaptik eurofertilde..olmadi..simdi bahceci umut dayim..sonuc ne olacak bakalim..2 merkez arasi farkliliklar vardi..labaratuar arasdirmasi yapin..cook onemli..merhaba,
Uzun zamandır forumu takip etsemde aranıza yeni katıldım.Ekim ayında ilk tüp bebek denememizi yaptık büyük umutlarla , ancak geçtiğimiz hafta negatif sonucu aldık.Çok üzgünüm ama eşim için pozitif olmaya çalışıyorum...yarın görüşmeye gideceğiz ne olmuş olabilir? neden negatif sonuçlandı?...gibi gibi...ne soylenecek merak etmekle birlikte müthiş bir huzursuzluk içindeyim..
hangi merkezlerde denediniz merak ediyorum burada belirtmek yasak mı bilmiyorum?ancak ikinci deneme için önerileriniz var mı?
Bende netten bakiyorumm..ama tahlil verirken tahlili yazan drundan sifra alman gerekiyorduu...sonra o linke girip drun versigi sifreyle bakiyorsunn...kızlar sağlık ocağına tahlil verdim netten sonucuna bakabilirmiyim burda bi arkadaş link vereyim bakılıyo demiştide link atabilirmisiniz acaba
Canm cook erken inanki..6.gun erken hemde 3.gun embriyosu icin dahada erken..arkadasimn 6.gun 0.600 kusur cikti 8.gun 8 cikti iki gun sonra dogjm yapcak...senn kusuratlimi cikti sifirin?Kızlar bende tahlil yaptirdim dayanamadım 6. gunumdu sonuç 0.0 çıktı 1 bile çıkmadı ya
Kızlar bende tahlil yaptirdim dayanamadım 6. gunumdu sonuç 0.0 çıktı 1 bile çıkmadı ya
Ooooo3. Gun embriyosumuydu..sakin sakin ilaclarini kesme...bende gecen sefer 5. Gun embriyosuydu..5. Gun yaptim 0..cikti..sonra yukseldi...ama okadar yipratmisdimki kendimi negatif diye..sonra deger yine dustu kimyasal oldu..Kızlar bende tahlil yaptirdim dayanamadım 6. gunumdu sonuç 0.0 çıktı 1 bile çıkmadı ya
Yok canım 0.0 çıktı ilk denememe göre çıkması lazımdı eğer tutsa ydi oda 3.gündü bu defa hiç olmadıCanm cook erken inanki..6.gun erken hemde 3.gun embriyosu icin dahada erken..arkadasimn 6.gun 0.600 kusur cikti 8.gun 8 cikti iki gun sonra dogjm yapcak...senn kusuratlimi cikti sifirin?
Ya yükselsede kimyasal olur 5 günde 200 300 e çıkmaz ilaçlari devam edeceğim ama isteksizOoooo3. Gun embriyosumuydu..sakin sakin ilaclarini kesme...bende gecen sefer 5. Gun embriyosuydu..5. Gun yaptim 0..cikti..sonra yukseldi...ama okadar yipratmisdimki kendimi negatif diye..sonra deger yine dustu kimyasal oldu..
Nasip...rabbim serinlik versin yuregine...Ya yükselsede kimyasal olur 5 günde 200 300 e çıkmaz ilaçlari devam edeceğim ama isteksiz
cok erken daha. Ben onuncu gun bile sifir cikip sonra yukselen biliyorum.Ya yükselsede kimyasal olur 5 günde 200 300 e çıkmaz ilaçlari devam edeceğim ama isteksiz
Bazılarında 7. gün çıkabiliyor ama çoğunlukla çıkmayabiliyor, erken bence arkadaşım 10 veya 11. gün yapılabilir ama oda bazen olduğu halde sonuç vermeyebiliyor.bilmiyommm ama ne bileyim yüreğim daraldı bi anda
Nasilsiniz kizlarr...bekleyisi sizden devr almaya geldim..daha benim ilk gunum..ve biraz durgun uyandim..bi batma..sizi gibi bisiler bekliyorum..bisi olmayincada bi huzun bi durgunluk cokuyor ustume...
bende 8..ci gunu evde yaptım negatıf ıdı....12.gunum kan testı gunumde 5.88 cıktı.....negatıf dıye uzulup dırekt eve geldım snra dr cagırdı kımyasal gorunuyo dıe..ıgnelere basla vs dedı.....2 kasımdan buyana 35 kusur oldu degerım...bugun bırazdan yıne gıdıcem dr a bakalım degerım ne......demem o kı hıc uzulmeyın daha erkenBenim bugun 7. Gun idrar testi yaptim dayanamadim ve negatif dedi 5. Gun embriosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?