bıde buarada 8 gun evde nagtıftı ama bı hafta belkı olmustur evde yıne test yaptım pozıtıf cıktı hatta resmınıde buraya yuklemıstım snra yıne kan testı yaptım degerım 16 ya yakındıBenim bugun 7. Gun idrar testi yaptim dayanamadim ve negatif dedi 5. Gun embriosu
Canım idrar testi şuan sonuç vermezki sana tam ya daha değerin küçüktür senin görmez idrar onu daha hem şimdi bi daha bak teste şimdi hayalet çizgi filan olabilir.Anca kanda belli olacak kadar yüksektir değerin şuan daha.Şu teste bi daha iice bi bak bakim benim gebelikte neredeyse gözle görülemyecek kadar hayalet bi çizgi vardı 11. gün.13. gün değerim 70 civarıydı dha anca o bile çok çok silik gözüküodu canını sıkma sakın.içini rahat tut hayırlı haberlerini alırız inş. transfer gunum harıç 7 . gunumdeyım bende batma agrı akıntı falan oldu suan sadece belımde agrı var ama bılmıyorum tahlıl gunum cmrtesı bakalım
inşallah canım sakın sıkma canını ben okadar cok arastırdım kı 10.gun evde negatıf cıkıp 12 gun kanda pozıtıf olanlar var ınsallah sende oylesındır.....uzulme dıye yurekten soyluyorum cunku bende 8 gun negatıf gorunce ekılendım tutmadı dıe.....ama bak suan kı degerım bu hersey allahtan....bu hamılelık neyle sonuclanır bılmıyorum.ama 10 haftalık kurtajım var dıyorum kı rabbım sen verdın sen aldın zaten saglıklı olsa yasardı dedım....dusen cocugumada uzulmedım nasıp hersey.rabbım neyı yasatırsa o....artık hemsıreler damarım zaten bulunamıyodu sımdı hıc kan alamıyolar neredeyse heryerı denıyolar en basından berı kan vere vere mahvoldu kollarım bakalım bugun ne olckHayirli haberlerle gel insallah :)
amin insallah canimm..seninde guzel haberleriniz aliriz insallah..ve oylede hissediyorum belirtilerin o yonde...batma lar agrilar ne zaman olduu..içini rahat tut hayırlı haberlerini alırız inş. transfer gunum harıç 7 . gunumdeyım bende batma agrı akıntı falan oldu suan sadece belımde agrı var ama bılmıyorum tahlıl gunum cmrtesı bakalım
bıde buarada 8 gun evde nagtıftı ama bı hafta belkı olmustur evde yıne test yaptım pozıtıf cıktı hatta resmınıde buraya yuklemıstım snra yıne kan testı yaptım degerım 16 ya yakındı
Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun cnm güzel haberlerle gelirsin inşinşallah canım sakın sıkma canını ben okadar cok arastırdım kı 10.gun evde negatıf cıkıp 12 gun kanda pozıtıf olanlar var ınsallah sende oylesındır.....uzulme dıye yurekten soyluyorum cunku bende 8 gun negatıf gorunce ekılendım tutmadı dıe.....ama bak suan kı degerım bu hersey allahtan....bu hamılelık neyle sonuclanır bılmıyorum.ama 10 haftalık kurtajım var dıyorum kı rabbım sen verdın sen aldın zaten saglıklı olsa yasardı dedım....dusen cocugumada uzulmedım nasıp hersey.rabbım neyı yasatırsa o....artık hemsıreler damarım zaten bulunamıyodu sımdı hıc kan alamıyolar neredeyse heryerı denıyolar en basından berı kan vere vere mahvoldu kollarım bakalım bugun ne olck
amin insallah canimm..seninde guzel haberleriniz aliriz insallah..ve oylede hissediyorum belirtilerin o yonde...batma lar agrilar ne zaman olduu..
Canım idrar testi şuan sonuç vermezki sana tam ya daha değerin küçüktür senin görmez idrar onu daha hem şimdi bi daha bak teste şimdi hayalet çizgi filan olabilir.Anca kanda belli olacak kadar yüksektir değerin şuan daha.Şu teste bi daha iice bi bak bakim benim gebelikte neredeyse gözle görülemyecek kadar hayalet bi çizgi vardı 11. gün.13. gün değerim 70 civarıydı dha anca o bile çok çok silik gözüküodu canını sıkma sakın.
benimde 5. günüm hic belirti vsrmi?[/QUOTE]mmousee, post: 43504547, member: 310762"]Kızlar dayanmak çok zor biliyorum bugün benimde 5. Günüm ama erken test yaparak daha çok yıpranıyosunuz. Ben beklicem rabbim ne nasip ederse o olucak ama en azından net cevap alınan kafamı karıstırmıcam. Yapmayın lütfen üzüyorsunuz belkide boş yere kendinizi
benimde yarın öğleyin transferim olacak inşaAllah.Arkadaşlar namaz kılan varmı içinizde oturarakmı namaz kılmalıyız belli bir süre, evde abdest problem olmazda transferimin 6. günü işe başlayacağım orda abdestim problem olur birde progestran fitil biraz akıntı yapıyor o yüzden bikaçkerede abdest almam zor olur, teyemmümmü yapsak acaba?Merhabalar dondurulmuş embriyo lar için hastaneden aradılar yarın sabah transferim olacak inşallah allahım gönlümüzden geçenleri nasip eder hayirlisiyla dualariniza benide katın ne olur çok heyecan yaptım
Cnm ben kese gördüğümde tahmini betam 25 binlerdeydi ozamnda göbüşten görmüştüm. Tabi5+2 idi sanırım kese gördüğümüzKizlar benim 9 gun beta 307 cikmisti 12.gun 1828 bugun 15.gunum bu degerlerle kesenin gorunmesi gerekiyo sanirim dr alttan bakti ama goremedi ya betada bi duzensizlik var ya da dis gebelik dr dis gebelik gibi durmuo kanama falan da yok dedi 4+3 gunluk hamileyim ama beta baya yuksek acaba ikizde tek yumurta ikizi oldugu icin mi gorunmuyo cok korkuyorum
Erken o zman dimi o kdar stresliyimki ohh hamileyim diyemedimCnm ben kese gördüğümde tahmini betam 25 binlerdeydi ozamnda göbüşten görmüştüm. Tabi5+2 idi sanırım kese gördüğümüz
mrb bayanlar yenı geldım eve.....malesef 35 kusurden degerım 17 kusure dusmus......dusuk oluyor yanı......nasıp hersey dr um vıtamınler yazmıstı onlara baslıcaz....bırde dogal urler var onları yapıcam bakalım nasıp belkı yıne dogal yoldan hamıle kalırım onceden oldugu gbı....bırde genetık testlerım var onları yaptırcaz hersey nasıp
Canim benim cok üzüldüm insallah saglikli bebislerin olur canım moralini bozmamrb bayanlar yenı geldım eve.....malesef 35 kusurden degerım 17 kusure dusmus......dusuk oluyor yanı......nasıp hersey dr um vıtamınler yazmıstı onlara baslıcaz....bırde dogal urler var onları yapıcam bakalım nasıp belkı yıne dogal yoldan hamıle kalırım onceden oldugu gbı....bırde genetık testlerım var onları yaptırcaz hersey nasıp
inşallah canım benım bakalım beklıyorum tabıkı herseyın hayırlısıCanim benim cok üzüldüm insallah saglikli bebislerin olur canım moralini bozma
canim kese gorunmesi icin erken senin betan hizli yukseldigi icin yani, 1000 userinde gorunur diolarda genelde anca 5. Haftada ulasio gebeler ve ozamn goruluo haliyle.benimde betam hizli yukselmisti 3000 civariydi 4+5 te gormustuk keseyi minicik oda bakma doktilorlarin bu insani korkutmalarina hicbirsey olmaz merak etme 4. Haftanin sonunda 5. Haftanin basinda gorursun daha erkenKizlar benim 9 gun beta 307 cikmisti 12.gun 1828 bugun 15.gunum bu degerlerle kesenin gorunmesi gerekiyo sanirim dr alttan bakti ama goremedi ya betada bi duzensizlik var ya da dis gebelik dr dis gebelik gibi durmuo kanama falan da yok dedi 4+3 gunluk hamileyim ama beta baya yuksek acaba ikizde tek yumurta ikizi oldugu icin mi gorunmuyo cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?