Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Senden hep bi mucize bekledim canım hayırlısı buymuş demek ki en azından sen hamile kalabiliyorsun rabbim aratmasın inşallah doğal yoldan olur

Erken o zman dimi o kdar stresliyimki ohh hamileyim diyemedim
Yani erken olabilir cnm. Şöyle düşün tek bebiş bizimkisi 11. Gün hamile oldugumu öğrendim ancak bir haftada 3000 lere katladı değer. Bir hafta sonrada kesemizi gördük.transferden sonra nerdeyse 21-22. Günlerdi. Seninki daha erken olur muhtemelen ama çokta acele edip stres olma. Beta değerinin katlamasıda 2 günde bir normaldiyse sorun yoktur allahın izniyle.

Cnm biliyorum çok zor ama üzülme hayırlısı diyelim. Keşke elden bişey gelse hepimiz mutlu olsak. Allahım kötü hastalık vermesin.

merhaba;

Bende hiç gebelik oluşmadı (2 adet embriyomuz vardı bir tanesi 1.kalite, diğeri biraz geriden geliyordu.Dondurmayı uygun bulmadıkları için ikiside transfer edilmişti)
Bizimde sorunumuz sperm (sayı , morfoloji).Bu gün görüşmeye gittik , muayene de yapıldı.Endişelerim vardı bir arıza var mıdır içeride diye Allah' a şükür toparlanmış neyse ki ,yumurta oluşumları da gözlendi.Doktorumuz eşimden genetik bir test istedi ve ikinci deneme için 3 ay kadar bir süre verdi.Bu arada eşim için üroloji doktoruna gitmeyi düşünüyoruz ,
bir şeyler yapılabilir mi bu süreçte diye (ameliyat hariç,istemiyor çünkü).
Bu genetik testi İstanbul'da nerelerde yaptırabiliriz , maliyeti nedir araştırmak gerek..

benimde 5. günüm hic belirti vsrmi?
Kasık Ağrı'larım var Can'ım bugün daha az Ağrı'm oldu ama uyku halim çok var aslında belirti aramak için çok erken belki ama işte insanız merak ediyoruz sende varmı bir değişiklik[/QUOTE]
bende kasik ağrısı opudan beri vardi geceleri cok idrara kalıyodum sanciyla.o hafifledi şimdi göğüslerse hassasiyet ve dolgunluk var su an bide bel ağrısı...inşallah hayırlara çıkarsın rabbim

mmousee telden yazmaya çalışıyorum abuk subuk çıkıyo msjlar.
bende kasik ağrısı opudan beri vardi geceleri cok idrara kalıyodum sanciyla.o hafifledi şimdi göğüslerse hassasiyet ve dolgunluk var su an bide bel ağrısı...inşallah hayırlara çıkarsın rabbim

Evet canim bugun kan tahlili yapildi tekrar iki kati cikti cok sukur haftaya gel dedi dr kese icin dr bile anladi.bu kadar stres yapma dedi

kızlar jel kullanıpta sıkıntısı olan varmı benim afedersiniz içim hep dolmuş biraz temizledim ama ileriye gitmeye korktum napsam bilemedim çok tiksindim bu jelden

Aminn insallahh..cok az kalmis test gunune...daha benim 1. Gunum..oyy oyy...

Cok gecmis olsun..herseyin hayirlisii...bende 3 tup bu sonucla sonuclandi..3undede kimyasal oldu...ha cikiyor derken digerinde dusdu...genetik temiz cikti hafif pihtilasmam cikti..histeroskopi yaptirdim oda temiz...sonra baska merkeze gectik...orda yeni embriyolarim genetige gonderildi..oda temiz cikti..tam transfer edilecektiki...bu merkez transfer oncesi e2 ye bakdi...e 2 ilaclara ragmen istenen seviyeye gelmemis koyarsam yine kimyasal olur dedi bi dr..ve iptal etti tedaviyi..sonra bant uyguladi bana..ve e2 istenilen duzeye gelmisdi...dun 4. Transferim oldu..bakalim sonuc ne olacak..oncekilerde e2 me hic bakmamisdi o merkez..

canım öncelikle geçmiş olsun inşallah bu son tedavin olur acaba kimyasal değerlerin nasıldı yazabilirmisin bende de benzer durumlar varda

Normalde 15. Günde görünmez çok erken seninle transferim aynı gündü galiba benide doktorum da kese için 15. Günde çagırdı gördüm dedi ama ben bişey göremedim degerlerimde çok yüksek normale göre ikiz diye düşünüyordum tek dedi hiç emin konuşmadı 15 gün sonra gel hem bebeklere hemde kalp atışına bakalım dedi, bende haftaya kendi k dogum doktoruma gidecem

Ayy icime su serptin vala bugun 15.gunum degerim 5900 cikti gittigm dr tup bebek uzmani 5.gun embriyosu yuksek cikabilir endiselenme dedi bakalim carsamba gidicem ins gorur bende rahatlarim

Ayy icime su serptin vala bugun 15.gunum degerim 5900 cikti gittigm dr tup bebek uzmani 5.gun embriyosu yuksek cikabilir endiselenme dedi bakalim carsamba gidicem ins gorur bende rahatlarim
Nerden baktı alttanmı degerin çok yüksek seninde ama degerin yüksek olması ikiz anlamına gelmez dedi yumurtaların çoklugu kalitesindende yüksek görünebilir dedi herkezin bünyesi farklı dedi, banada haber ver inş görürsün bende haftayı bekleyecegim

hadı hayırlısı olsun guzel haberle gel ınsallah benım sureklı baktılar ılk tup oldugu ıcın hısteroskopı ıstemedı sımdı ıstıyo....mıkroenjeksıyon vs uygulandı e2 vs guzel dıyodu dr testler ıyı ıdı...bakalım bızde genetık test yapcaz

Reactions: WAW
Ins canim beraber tum bekleyenler cuma hurmetine ins kavusuruz bebeklerimize...evet canim tek embriyo benimki bi de dr normal dedi ama bakalim beklemek cok zor ...bu arada hem alltan hem ustten bakti ama daha 4+4 gorunuyorum herkes 5.haftadan sonra goruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…