Canim ama fazla yumurtasi olanlarda vucut su topluyo tuz da vucutta su toplar daha cok bence herkes icin gecerli iyi olmaya biliryumurtalar toplandıgı için tuz eksikl,gi oluyomus vucutta doktorum ozellikle tembih etmişti 2 veya 3 bardak tuzlu ayran iç gunde demişti
İstersen bi drunu ara sor canim icin rahat etsin en dogrusunu o bilirArkadaşlar az önce bisey yaptim ama bi halt mi ettim bilemiyorum yapmis bulundum iste.kac gundur afedersiniz zor tuvalete cikiyorum yarin da14 de transfer var diye kabizliktan korktum ve evde dulcolax diye bi kabizlik ilaci vardi saat 15.00 debu bitkisel ilaci ictim o zamana kadar bu sorunumu cözsun diye ictikten 12 saat sonra etki ediyormus bana bi yorum yapin lutfen bi zarari dokunmaz degil mi
Yapmaz eger cok kabizlik cekiyosan bende bitkisel iciyodum bir tane banamisin demiyo iki tane anca iyi geliyodu korkmaArkadaşlar az önce bisey yaptim ama bi halt mi ettim bilemiyorum yapmis bulundum iste.kac gundur afedersiniz zor tuvalete cikiyorum yarin da14 de transfer var diye kabizliktan korktum ve evde dulcolax diye bi kabizlik ilaci vardi saat 15.00 debu bitkisel ilaci ictim o zamana kadar bu sorunumu cözsun diye ictikten 12 saat sonra etki ediyormus bana bi yorum yapin lutfen bi zarari dokunmaz degil mi
Evet cnm bugun 0.1 biliodm zaten....hazirdim yani...ama isin kotu yani hala ilaclara devam edecek olmam...dr pzt kadar devam dedi bosu bosuna cok sacma ama emin olmsk istiolar iste...Canim nasilsin tekrar test yaptrdinmi nedir durumun
Cnm çok üzüldüm, peki tahlil yaptırdıgın hastane ne diyor sonuç a?Evet cnm bugun 0.1 biliodm zaten....hazirdim yani...ama isin kotu yani hala ilaclara devam edecek olmam...dr pzt kadar devam dedi bosu bosuna cok sacma ama emin olmsk istiolar iste...
Tüplerimde sıvı birikimi vardı hidroselpenks yani bu da tüp bebek şansını bile %50 düşürüyordu o yüzden kapatıldıTüpleriniz neden kapatıldı canım
Anladim canim napalim kardesim ya vardir bi hayrli zamani diyelim hepimiz boyle avunucazEvet cnm bugun 0.1 biliodm zaten....hazirdim yani...ama isin kotu yani hala ilaclara devam edecek olmam...dr pzt kadar devam dedi bosu bosuna cok sacma ama emin olmsk istiolar iste...
Amin canm hayirli olsun insallahBizde bugün Medicanaya gittik görüşmeye Allah izin verirse Ekim ayında bizde başlıyoruz tedaviye bugün bazı tahliller istediler bizim tahlillerimiz ocak ayında yapıldığı için eskiydi tabii şimdi yaptırıp tekrar gidicez şimdiden çok heyecanlıyım Allah isteyen elleri boş çevirmesin inşanllah
Benimde 10.gün opu olmuştu 12.gün çok da erken değil nşallah kaliteleri iyi olur
Benimde 13.gun opu olmustu canim
Allah gonlune gore versin insallahKızlar yarın büyük gün dondurulmuş embriyo transferi yaptırcaz dualarınızı bekliyorum
Kac gun ilac kullandin transfere kdrKızlar yarın büyük gün dondurulmuş embriyo transferi yaptırcaz dualarınızı bekliyorum
Bu teşhis hangi islemde belli oluyor peki rshom filminde miTüplerimde sıvı birikimi vardı hidroselpenks yani bu da tüp bebek şansını bile %50 düşürüyordu o yüzden kapatıldı
Teşekkür ederim Allah hepimize hayırlı evlatlar vesinAmin canm hayirli olsun insallah
Aslında rahim filminde belli oluyor ama benimki o kadar ilerlemişti ki ultrasonda ben bile görebiliyordumBu teşhis hangi islemde belli oluyor peki rshom filminde mi
Çok güldüm yazdığına aynı eltiden bende de varAynen katiliyorum yasamayan bilemez Allaha isyan olmasin ama bazilari aksamdan sabaha hamile kaliyolar senin kolay bebegin olmadigini anlayinca da cocuklarini gozume sokan bile oldu durduk yere vatsaptan cocuklarinin fotosunu gonderdi kac defa eltim bana selam sabah yazmadan allah bagislasin dedim gectim Allaha havale ettim Ona siginip moral buluyorum
rabbim bu sefer kucağına almayı nasip etsin inşallah bol bol dinlen yorma kendiniKızlar yarın büyük gün dondurulmuş embriyo transferi yaptırcaz dualarınızı bekliyorum
Aslında rahim filminde belli oluyor ama benimki o kadar ilerlemişti ki ultrasonda ben bile görebiliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?