Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

yumurtalar toplandıgı için tuz eksikl,gi oluyomus vucutta doktorum ozellikle tembih etmişti 2 veya 3 bardak tuzlu ayran iç gunde demişti
Canim ama fazla yumurtasi olanlarda vucut su topluyo tuz da vucutta su toplar daha cok bence herkes icin gecerli iyi olmaya bilir

İstersen bi drunu ara sor canim icin rahat etsin en dogrusunu o bilir

Yapmaz eger cok kabizlik cekiyosan bende bitkisel iciyodum bir tane banamisin demiyo iki tane anca iyi geliyodu korkma

Bizde bugün Medicanaya gittik görüşmeye Allah izin verirse Ekim ayında bizde başlıyoruz tedaviye bugün bazı tahliller istediler bizim tahlillerimiz ocak ayında yapıldığı için eskiydi tabii şimdi yaptırıp tekrar gidicez şimdiden çok heyecanlıyım Allah isteyen elleri boş çevirmesin inşanllah

Evet cnm bugun 0.1 biliodm zaten....hazirdim yani...ama isin kotu yani hala ilaclara devam edecek olmam...dr pzt kadar devam dedi bosu bosuna cok sacma ama emin olmsk istiolar iste...
Anladim canim napalim kardesim ya vardir bi hayrli zamani diyelim hepimiz boyle avunucaz

Bende opu sonrasi adet oldum bugun yarin dr a gidicem sanirim yukleme hazirligi icin ilac basliccak ve endometriyum takibi yapilcak hangi ilaclari kullanicam acaba bileniniz varmi

Amin canm hayirli olsun insallah

Benimde 10.gün opu olmuştu 12.gün çok da erken değil nşallah kaliteleri iyi olur

Benimde 13.gun opu olmustu canim

Tsk ederim kizlar cokta erken degilmis opu icin normal gibi sizinkilere bakinca.

Dcu ve kalbim789 cok uzuldum hakkinizda hayirlisi insalah vakti gelmemis demek disinda elimizden bisey gelmiyor malesef.

Çok güldüm yazdığına aynı eltiden bende de var 2 aylık oğlu var sürekli resim atıyor bana çok tatlı değil mi yengesi diyor bende hee evet çok tatlı maşallah diyorum ama içimi allah biliyor

Aslında rahim filminde belli oluyor ama benimki o kadar ilerlemişti ki ultrasonda ben bile görebiliyordum

Sorma amacın şu canım ya. Bir paylaşım görmüştüm bir ara. orada kadın tüp bebek yaptırmış ama tutmamış. Tüpler tıkalı olduğu için tüplerden dışarı atılması gereken sıvı rahimde kalıyormuş ve bu tüp bebeği başarısızlıkla sonuçyandırıyormuş. Benimde tüpler tıkalı. Bende de böyle bir şey olurmu diye düşündüm. Yada o bayanın bahsettiği tüplerde sıvı birikmesi mi. o yüzden kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…