Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

kızlar jel kullanıpta sıkıntısı olan varmı benim afedersiniz içim hep dolmuş biraz temizledim ama ileriye gitmeye korktum napsam bilemedim çok tiksindim bu jelden
cnm bugun bende oldu sabah jelı uyguladıktan 30-40 dk sonra 3 parca seklınde mısket buyuklugunde gerı dondu akıntı seklınde falan degıl ama peceteyle ezdım ıcı pembe seklınde cok az renkler vardı ama sanırım normalmıs dokulme olması

Dün aynısını ben yaşadım ama bu jelde olabilen bişey sanırım napalım çekicez bebişleri için

merhaba e2 degeriniz kacken transfer iptal oldu?

benım seruven bıttı kan testım negatıf arkadaslar merkezı aradım hemsıreler donecekmıs bakalım

transfer gunum harıc 8. gun ama zaten merkez benden yarın ıcın kan testı ıstemıstı 5. gun embrıosu dıye erken kan testı vermen gerekıyo demıslerdı bende bugun yaptırdım 0,5 den dusuk degerı gorunce karsımda coktum

Ne kadar üzülme desemde olmucak biliyorum. Mübarek cuma saati en büyük duam rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın evlat sevgisiyle sınamasın bizi. Bende gün bekliyorum rabbim hayırlısını versin inş

merhaba e2 degeriniz kacken transfer iptal oldu?
Benimki donmus transferdi...e2..120 cikti..adetin 17. Gunu...transfer olsada bebek beslenemez duser dedi..o ay iptal ettik...bi sonraki ay..baska bant tedavisi uygulandi...o zaman..e2 200 un ustunde isteniyordu sukur..600 civarina cikti...

Inan tahmin edebiliyorum..o cöküşü bicok kez yasadim..asilamalarda..3 tup denememde...ne desem bos..rabbim yuregine serinlik versin..ama gececek ve bi sonraki biran once olsun diye yeniden toparlanacaksin..ve insallah bidahaki sefere seninle kalacaklarr...

eşime seni baba yapamıyorum benı affet dedım offffffffff cok zor yaaaaaa bırdaha denerız dedı uzulme dıyo ama ıste rabbım sızlerın haberıle sevındırsın benı ıyı haberlerınızı beklıyo olcam

ELİMDE 2 KUTU GONAL-F 450IU, 5 ADET GONAPEPTYL (KULLANIMA HAZIR ENJEKTÖR), 2 AMPUL MENEGON (2 TOZ, 2 SU ŞEKLİNDE),LUCRİN VAR İHTİYACI OLAN VARSA GÖNDEREBİLİRİM

Kaç kez denedin ? Ümitsizliğe kapılma... Bizde senden bekliyoruz haber.

herseyın hayırlısı olsun canım benım senın ılk mıydı benım gbı

Kızlar en sonunda raporumu aldım pazartesi muayene ve ilaç yazdırmak için hastaneye gidicem bu ay reglim geciktiği için aralık ayına kaldı tedavi hayırlısı diyorum artık ekimde başlıcaktık kan değerleri yüksek çıktı kasımda başlayalım dedik regl gecikti herşeyde vardır bir hayır inşallah Allah yüzümüze baksın hastane kapılarında evlat aratmasın bizlere

arkadaşlar merhaba eşine şiddetli oligoastenoteratozoospermi teşhisi konan var mı napıcaz bi çözüm yolunuz var mı hamile kalan var mı ??

benım bı tanıdıgımın esınde var aynı rahatsızlık ama onda sperm hıc yok sıfır. tedavı ıle yumurtalıklara ulasıp ordakı sıvı ıle sperm yapıyolar sonra esıne tup bebek tedavısı uyguluyolar baya pahalı bı tedavı rabbım yardımcınız olsun kı anladıgım kadarıyla sızde sperm var hareket sorunu var dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…