cnm bugun bende oldu sabah jelı uyguladıktan 30-40 dk sonra 3 parca seklınde mısket buyuklugunde gerı dondu akıntı seklınde falan degıl ama peceteyle ezdım ıcı pembe seklınde cok az renkler vardı ama sanırım normalmıs dokulme olmasıkızlar jel kullanıpta sıkıntısı olan varmı benim afedersiniz içim hep dolmuş biraz temizledim ama ileriye gitmeye korktum napsam bilemedim çok tiksindim bu jelden
Dün aynısını ben yaşadım ama bu jelde olabilen bişey sanırım napalım çekicez bebişleri içincnm bugun bende oldu sabah jelı uyguladıktan 30-40 dk sonra 3 parca seklınde mısket buyuklugunde gerı dondu akıntı seklınde falan degıl ama peceteyle ezdım ıcı pembe seklınde cok az renkler vardı ama sanırım normalmıs dokulme olması
merhaba e2 degeriniz kacken transfer iptal oldu?Aminn insallahh..cok az kalmis test gunune...daha benim 1. Gunum..oyy oyy...
Cok gecmis olsun..herseyin hayirlisii...bende 3 tup bu sonucla sonuclandi..3undede kimyasal oldu...ha cikiyor derken digerinde dusdu...genetik temiz cikti hafif pihtilasmam cikti..histeroskopi yaptirdim oda temiz...sonra baska merkeze gectik...orda yeni embriyolarim genetige gonderildi..oda temiz cikti..tam transfer edilecektiki...bu merkez transfer oncesi e2 ye bakdi...e 2 ilaclara ragmen istenen seviyeye gelmemis koyarsam yine kimyasal olur dedi bi dr..ve iptal etti tedaviyi..sonra bant uyguladi bana..ve e2 istenilen duzeye gelmisdi...dun 4. Transferim oldu..bakalim sonuc ne olacak..oncekilerde e2 me hic bakmamisdi o merkez..
Can'ım kaçıncı günündü bugünbenım seruven bıttı kan testım negatıf arkadaslar merkezı aradım hemsıreler donecekmıs bakalım
Ne kadar üzülme desemde olmucak biliyorum. Mübarek cuma saati en büyük duam rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın evlat sevgisiyle sınamasın bizi. Bende gün bekliyorum rabbim hayırlısını versin inştransfer gunum harıc 8. gun ama zaten merkez benden yarın ıcın kan testı ıstemıstı 5. gun embrıosu dıye erken kan testı vermen gerekıyo demıslerdı bende bugun yaptırdım 0,5 den dusuk degerı gorunce karsımda coktum
Benimki donmus transferdi...e2..120 cikti..adetin 17. Gunu...transfer olsada bebek beslenemez duser dedi..o ay iptal ettik...bi sonraki ay..baska bant tedavisi uygulandi...o zaman..e2 200 un ustunde isteniyordu sukur..600 civarina cikti...merhaba e2 degeriniz kacken transfer iptal oldu?
Inan tahmin edebiliyorum..o cöküşü bicok kez yasadim..asilamalarda..3 tup denememde...ne desem bos..rabbim yuregine serinlik versin..ama gececek ve bi sonraki biran once olsun diye yeniden toparlanacaksin..ve insallah bidahaki sefere seninle kalacaklarr...transfer gunum harıc 8. gun ama zaten merkez benden yarın ıcın kan testı ıstemıstı 5. gun embrıosu dıye erken kan testı vermen gerekıyo demıslerdı bende bugun yaptırdım 0,5 den dusuk degerı gorunce karsımda coktum
eşime seni baba yapamıyorum benı affet dedımoffffffffff cok zor yaaaaaa bırdaha denerız dedı uzulme dıyo ama ıste rabbım sızlerın haberıle sevındırsın benı ıyı haberlerınızı beklıyo olcam
herseyın hayırlısı olsun canım benım senın ılk mıydı benım gbıtransfer gunum harıc 8. gun ama zaten merkez benden yarın ıcın kan testı ıstemıstı 5. gun embrıosu dıye erken kan testı vermen gerekıyo demıslerdı bende bugun yaptırdım 0,5 den dusuk degerı gorunce karsımda coktum
Kaç kez denedin ? Ümitsizliğe kapılma... Bizde senden bekliyoruz haber.
herseyın hayırlısı olsun canım benım senın ılk mıydı benım gbı
evet ılk denemeydı
Yani sperm sayısını düşük canim sayısı az oluyo dimiarkadaşlar merhaba eşine şiddetli oligoastenoteratozoospermi teşhisi konan var mı napıcaz bi çözüm yolunuz var mı hamile kalan var mı ??
sanırım hem sayı düşük hem hareket az canım bende tam bilmiyorum mart ayında ilk tüp bebek denememizi yaptık ama olmadı doğal ilaç yaptırdık olmadı yine değişen bi şey yok napıcaz 6 sene olcak evleneli başka bi yolu yok mu yaaYani sperm sayısını düşük canim sayısı az oluyo dimi
sanırım hem sayı düşük hem hareket az canım bende tam bilmiyorum mart ayında ilk tüp bebek denememizi yaptık ama olmadı doğal ilaç yaptırdık olmadı yine değişen bi şey yok napıcaz 6 sene olcak evleneli başka bi yolu yok mu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?