Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

evet şükür sperm var ama az ve hareketsiz tıp fakültesinde yaptırdık orda bile bin lirayı geçiyor ALLAH hepimizin kucağını boş bırakmasın yarabbim

evet şükür sperm var ama az ve hareketsiz tıp fakültesinde yaptırdık orda bile bin lirayı geçiyor ALLAH hepimizin kucağını boş bırakmasın yarabbim
Canim benim esimde ayniydi ama cok sukur ilk denememde hamileyim on bin harcadik ins kucagimiza aliriz ...iyi bi yer arastir bence

Canim benim esimde ayniydi ama cok sukur ilk denememde hamileyim on bin harcadik ins kucagimiza aliriz ...iyi bi yer arastir bence

inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız canım maddiyattan dolayı tıp fakültesinden başka bi yerde yaptırma şansım yok maalesef

Donmuslarla sansin daha yuksekmis, benim de 2. Denemede donmus 2 ttanfer ettiler 1 i tuttu. Moralini yuksek tut.insallah ikincide olur.2 tranafer iste.
hayirli olsun arkadasimmmm...rabbim kucagina aldigin ginleride gostersin..en taze sonuc alanlardansin..transfer sonrasi bisiler hissettinmii....?? Pozitof haberini alana kadar..

hayirli olsun arkadasimmmm...rabbim kucagina aldigin ginleride gostersin..en taze sonuc alanlardansin..transfer sonrasi bisiler hissettinmii....?? Pozitof haberini alana kadar..

Ikisinde de hissettiklerim ayniydi.onun icin belirti diyemiyorum. Batma hissi, sislik, yanmalar.hata test gununden 2gun once kum gibi kirmizi leke. Onun icin bu da tutmadi diye dusunmustum.
Farkli olarak tek yaptigim gece sirt ustu yatmak ve gun icinde hareket etmek oldu.kan dolasimi onemliymis.

Aynı şeyleri bende yaşadım 3.denememde tuttu çok şükür canım yılmadan devam edicez yapacak bişey yok bende 6.senemi dolduruyorum

Arkadaslar mrb ben 4 yillik evliyim 3 yil cocuk dusunmedk daha sonrada denedik fakat olmayinca doktora basvurdm once bana siradan folik asit verdi 7 ay dene olmazsa gel dedi kullandm 6 ay sonra malesf hamile kalamfm tekrar gittim bu sefer yumurtalamisin bi catlatma ignesi yapalim gun asiri iliskiye girin dedi esinnzle bu sekildede denedk ama malesf yinw yok bidaha gittim buyuk bir hayal kirikligiyla bi sefee menegon igne verdi 5 gun kullandm sonra catlatma ignesi vuruldm ama yine olmadi doktrm bu iste bi is var lakoroskopi yapalim dedi tabi ben korku endise icindeym hersy oladr hizli ilerliyoki alt ust oldm neyse onuda yaptrdm ameliyattan ciktm odaya aldilar doktor odaya bodoslama girdi tabi odada ben esim ve kayinvalidm var ben anestezi etkisnden daha yeni cikmism bana demzmi sen asla normal yolla hamile kalamiycksn rahmn kucuk tuplerin gidis yolu dogru degil die nasimdan asagiya kaynar su dokuldu ahh ahh dedim sonra ben hastene arastrmaya basladim devlet hastnesine gitmeye karar verdim ozelde bu sekilde hep para yigico olduklarini dusundm nyse dev has bana asilama yapalim bide boyle deniyelim dendi onada tm dedim yaptk ama tutmadi ikinciyi yaptrlr oda tutmadi ve ben husran hergun agliyorum sonra tup bebege yonlendirler gittgm doktor acil tup bebk dedi sana zaten nie asilama yapmislarki yumurtan cok az senin dedi bi vurgunuda ordan yemistm zaten yumurta yetmzligi teshisi kondu prosoduru ogrenmk icin danismaya gittim kimse yuzumze bakmadi soru soruysn cvp yol kalablik ydev hastenesi ne de olsa insani hep azarliyolar ordan hemen ciktik esimle ve ozelde yaptralm dedi esim hastne arastmaya basldk tavsiye uzeriene gittgmz ozel hastnde bana gonal f igne uygulandi 13 gun fakat sadece 2 yumurtam olustu ve tedavi iptal oldu okadr zor gunler gecirdimki cok agladim cok asla cocugum olmiycakmi allahim die dusundm hep olumzs gidior hersy sonra bana biestern die bi hap verdi ama ben doktordan cok killandim cok ilgisiz davrandi 13 gunun sonundami farkettn sen olusmadigini e gune 1 kontrole gidiordm yurt disindyms baska doktr bakti ama onlrda bunu alayabilirdi.orayi biraktim suan baska bir yere gidiorm 1 ay ilac kullandim vitaminler ve yumurta kalitesi icin ilac kullaniyorm bu gittgm doktrm histroskopi yapti ve senin rahminde bir sikinti yok gayet guzel gebelik tasiyabilrsn dedi ya onceki doktrm neden olmz tasiyamzsn demisti bunca zamn bosami uzulms yani off off simdi igne vurduyrm kizlar menegon veeee 9 tane yumurtm oldugu soylendi bugun sali yada carsamba toplacak ama icinin ne durumda olduguni ogun bakicz ici bosta cikabilir dediler rabbim ins hepimizn gonlune gore versn kimseni. Kucagini bos nirakmasin rabbim ben cok zor gunler gevirdm ve tecrubelrimi siznle paylasmak istedm benim dustgm duruma sizde dusmeyin doktrnuzu cok iyi secin neolur

Aynen me
Aynen merkez secimi önemli. Kuzenim 2. Tup bebek denedi olmadi sonra ist memorialde tuplerinin kapali oldugu ortaya cikti.ameliyat oldu
Sonra kendiliginden hamile kaldi. Cok hikaye var boyle. Birbirine destek olmak istiyor insan .

Bende memoriole gidiorum suan icin hersey yolunda ins toplama gunude yumurtalar saglikli cikar zaten hemen transfer yapmiycam bekliycem dior doktrm embriyo havuzu yapacakmis acaba bu sekilde sans dahami cok artiyor bilginiz varmi

Cnm elinizdeki sperm analizlarini kaan aydos hıcaya mail at durumundan bahset randevu al diyecem ama en erken 6 ay sonraya gğn veriyor çok dolu. O yüzden mail at hastası olmasan bile cevap döner. Benim eşimdede sayı eskiden azdı, şimdide 20 milyon gibi oldu ama ileri hızlı hareket morfoloji sıfırdı. 6 ay hoca gözetiminde tedavi ilaç doğal derken sperm dna hasarımızda vardı. Baya iyi oldu eşim. Ve ben tek düzgün embriyoyla hamile kaldım. O yüzden doktor çok önemli kimisi hem paranı hem zamanını çalıyor. Dikkat edin böyle insanlıktan uzak kimselerden. İyice araştırmadanda asla bıçak altına yada tedaviye başlamayın. Allah yardımcın olsun

Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda yavurunu kucagına alırsın. Buarada yazan tüm arkadaşlarım iyi haberler alır. Şimdiki hastanen doktorun kim. Hangi şehirdesin

Bende memoriole gidiorum suan icin hersey yolunda ins toplama gunude yumurtalar saglikli cikar zaten hemen transfer yapmiycam bekliycem dior doktrm embriyo havuzu yapacakmis acaba bu sekilde sans dahami cok artiyor bilginiz varmi
Hangi memorial cnm, allah muvaffak eylesin inşallah. Bu söylediğinide hiç duymadım ayrıca yeni bir yöntemmiymiş

Kendini ve eşini bu kadar üzme cnm. Sonuçta biz elimizden gelen herşeyi yaptık maddi manevi. Ama sebeplerin tükendiği noktada dileyip isteyince ol deyince olduran yaradana sığındık. O eğer uygun görmediyse bilmediğin bir hayrıda içinde saklıyordur. Günü ve saatimgelmemiş ve demekki hayırlı değilmiş deyip teselli etme vaktidir. Kısa sürede inşşallah bebişine kavuşursun

Ankara memoriol cnm bu yontemle sans daha cok artiyormus
Tedavini kaçıncı günüdesin aygül hocamı doktorun? İnsallah söylendiği gibidir umut dünyası işte bizler için. Geçtiğimiz martta bizde gittik memorial ankaraya. Eşimde ciddi sperm problemi ve dna hasarı vardı. Hocaya göre ımsı denilen yöntemle başarı yüksekti. Tam adet olmayı beklerken eşimin durumunda olup bu yöntemi uygulayanların pekte başarı elde edemediğini öğrenip vaz geçtik ve bir dahada gitmedim memoriale.

Ben zaten yaklasik 1 aydir tedavi goruyorum aygul hoca cok iyi bi doktor ben suan igne vurduyorm tedavinin son gunleri sali yada carsamba yumurtalar toplancak allahdan bi mani cikmazsa

Ben zaten yaklasik 1 aydir tedavi goruyorum aygul hoca cok iyi bi doktor ben suan igne vurduyorm tedavinin son gunleri sali yada carsamba yumurtalar toplancak allahdan bi mani cikmazsa
Bence sende vazgecme aygul hanim isini cok iyi yapio gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…