Tedavini kaçıncı günüdesin aygül hocamı doktorun? İnsallah söylendiği gibidir umut dünyası işte bizler için. Geçtiğimiz martta bizde gittik memorial ankaraya. Eşimde ciddi sperm problemi ve dna hasarı vardı. Hocaya göre ımsı denilen yöntemle başarı yüksekti. Tam adet olmayı beklerken eşimin durumunda olup bu yöntemi uygulayanların pekte başarı elde edemediğini öğrenip vaz geçtik ve bir dahada gitmedim memoriale.
Bizim bi tanidigin 15 yil cocugu olmamis bicokkez yapilan tup bebek denemesi sonucu negatif olms hep daha sonra burayi bulmuslar ve suan hamile kadin 40 yasinda tek seferde hamile kalmis kadin orda bizede onlar tavsiye etti hala gebelik kontrolu orda ben memnun suan icin sizin nekadrdir biriktirylar kac yumurtanz olustu kaci dolu cikti dondurulms embriyonz varmiBende Ankara Memorial gidiyorum. Nasil memnun kaldinizmi? Bu klinigi secme sebebiiz ne oldu? Ankara'da tanidigim belli basli konusulan yerler icindeydi. Biz de embriyo biriktirme yontemiyle uzun tedavi devam ediyor.
Bizim bi tanidigin 15 yil cocugu olmamis bicokkez yapilan tup bebek denemesi sonucu negatif olms hep daha sonra burayi bulmuslar ve suan hamile kadin 40 yasinda tek seferde hamile kalmis kadin orda bizede onlar tavsiye etti hala gebelik kontrolu orda ben memnun suan icin sizin nekadrdir biriktirylar kac yumurtanz olustu kaci dolu cikti dondurulms embriyonz varmi
Bizim bi tanidigin 15 yil cocugu olmamis bicokkez yapilan tup bebek denemesi sonucu negatif olms hep daha sonra burayi bulmuslar ve suan hamile kadin 40 yasinda tek seferde hamile kalmis kadin orda bizede onlar tavsiye etti hala gebelik kontrolu orda ben memnun suan icin sizin nekadrdir biriktirylar kac yumurtanz olustu kaci dolu cikti dondurulms embriyonz varmi
Bilmiormki pgt dedigin embriyonun genetik incelenmesimi oluoduIkinci tura basladik. Biraz sayi az 3 tane falan. Valla bir tane saglam bulsak bile yeter umarim.PGT olacak falan daha.. Sizde yapacakmisiniz.?
Orda bikac hemsire var cnm sen kimle ortibata geciosnDemek oyle bu umut verici. Hastane tam tesekkulu olmasi guzel degilmi? Biraz bana hemsireler acemi gibi geliyor.
Orda bikac hemsire var cnm sen kimle irtibata geciosn
evetBilmiormki pgt dedigin embriyonun genetik incelenmesimi oluodu
Kızlar hepinizin tedavisi hayırlı olsun inşallah. Rabbim tez zamanda yavrularınızı kucagınıza almanızı nasip etsin inşallah. Ben hamileyim zaten fakat memorialde tadavi olmadım eşimin tedavisini bitirip daha önceki hastaneme gittim ve şükür sonuç olumlu oldu.
Memorialmi kaan aydos u diye bir başlık var kk de orada yazılanları okuyunca ben gitmedim birdaha memoriale öyle yani. Ama hepsi kısmet rabbim verecekse birşeyleri vesile kılacak.
Yaptiririz herhaldi ins o asamaya gelirsek Ins
Yo oyle birisi yok orada! Tek doktor var bayan oda Aygul ismi...Ben doktorun yaklasimini ve tibbi bilgisini begendim. Tek kisi oldugu icin herkese ozel bir ilgi gosterebilecegini beklemiyordum. Peki siz nereye karar verdiniz?
Birde zaten tüp bebek hastneleri yada klinikleri her zaman çok yoğun oluyor genelde bir çogu yeterli zamanı ayıramıyor. Önemli olarak psikolojik olarak hastaya güven verip rahatlatması buda çok önemli tedavilerdeYo oyle birisi yok orada! Tek doktor var bayan oda Aygul ismi...Ben doktorun yaklasimini ve tibbi bilgisini begendim. Tek kisi oldugu icin herkese ozel bir ilgi gosterebilecegini beklemiyordum. Peki siz nereye karar verdiniz?
Aygul hocayla ilgili ne duydunuz acaba merak ettimCnm zaten aygül hocanın dışında doktor yok. Kaan aydos erkek kısırlıgı ve üreme bozuklukları üzerine çalışan ayrı bir doktor. Kendi muayenehanesi var ikisinin ilişkisi yok. Ben daha öncede başkent üni has. Gidiyordum sonra oraya devam ettim. Kaan hoca eşimin doktoruydu. Bizde problem erkekte oldugu için onun sorununu çözmeden son tedaviye gitmeyelim dedik. Sonrada ikisi arasında kıyas yapan bir başlık gördüm orada yazanları okuyunca gitmedim aygül hocaya
Hayirlisi olsun insallah pozitif sonuc alirsin bizimlede paylas cnmkızlar yarın 10. günüm ve kan testi yaptırıcaz çok heyecanlıyım
inş canım yarın iş çıkışı yaptırırız çarşamba size sonucu söylerim dua edin ne olur pozitif olsunnHayirlisi olsun insallah pozitif sonuc alirsin bizimlede paylas cnm
Cnm zaten aygül hocanın dışında doktor yok. Kaan aydos erkek kısırlıgı ve üreme bozuklukları üzerine çalışan ayrı bir doktor. Kendi muayenehanesi var ikisinin ilişkisi yok. Ben daha öncede başkent üni has. Gidiyordum sonra oraya devam ettim. Kaan hoca eşimin doktoruydu. Bizde problem erkekte oldugu için onun sorununu çözmeden son tedaviye gitmeyelim dedik. Sonrada ikisi arasında kıyas yapan bir başlık gördüm orada yazanları okuyunca gitmedim aygül hocaya
kızlar yarın 10. günüm ve kan testi yaptırıcaz çok heyecanlıyım
inş canımıyı haberlerını alırız ınsallahhhhh cnm bızım negatıfler baka moral bozdu umarım sen ıyı haberlerını ıletırsın bızlere:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?