Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Bende Ankara Memorial gidiyorum. Nasil memnun kaldinizmi? Bu klinigi secme sebebiiz ne oldu? Ankara'da tanidigim belli basli konusulan yerler icindeydi. Biz de embriyo biriktirme yontemiyle uzun tedavi devam ediyor.

Bende Ankara Memorial gidiyorum. Nasil memnun kaldinizmi? Bu klinigi secme sebebiiz ne oldu? Ankara'da tanidigim belli basli konusulan yerler icindeydi. Biz de embriyo biriktirme yontemiyle uzun tedavi devam ediyor.
Bizim bi tanidigin 15 yil cocugu olmamis bicokkez yapilan tup bebek denemesi sonucu negatif olms hep daha sonra burayi bulmuslar ve suan hamile kadin 40 yasinda tek seferde hamile kalmis kadin orda bizede onlar tavsiye etti hala gebelik kontrolu orda ben memnun suan icin sizin nekadrdir biriktirylar kac yumurtanz olustu kaci dolu cikti dondurulms embriyonz varmi

Ikinci tura basladik. Biraz sayi az 3 tane falan. Valla bir tane saglam bulsak bile yeter umarim.PGT olacak falan daha.. Sizde yapacakmisiniz.?

Demek oyle bu umut verici. Hastane tam tesekkulu olmasi guzel degilmi? Biraz bana hemsireler acemi gibi geliyor.

Kızlar hepinizin tedavisi hayırlı olsun inşallah. Rabbim tez zamanda yavrularınızı kucagınıza almanızı nasip etsin inşallah. Ben hamileyim zaten fakat memorialde tadavi olmadım eşimin tedavisini bitirip daha önceki hastaneme gittim ve şükür sonuç olumlu oldu.

Memorialmi kaan aydos u diye bir başlık var kk de orada yazılanları okuyunca ben gitmedim birdaha memoriale öyle yani. Ama hepsi kısmet rabbim verecekse birşeyleri vesile kılacak.

Yo oyle birisi yok orada! Tek doktor var bayan oda Aygul ismi...Ben doktorun yaklasimini ve tibbi bilgisini begendim. Tek kisi oldugu icin herkese ozel bir ilgi gosterebilecegini beklemiyordum. Peki siz nereye karar verdiniz?

Yo oyle birisi yok orada! Tek doktor var bayan oda Aygul ismi...Ben doktorun yaklasimini ve tibbi bilgisini begendim. Tek kisi oldugu icin herkese ozel bir ilgi gosterebilecegini beklemiyordum. Peki siz nereye karar verdiniz?

Cnm zaten aygül hocanın dışında doktor yok. Kaan aydos erkek kısırlıgı ve üreme bozuklukları üzerine çalışan ayrı bir doktor. Kendi muayenehanesi var ikisinin ilişkisi yok. Ben daha öncede başkent üni has. Gidiyordum sonra oraya devam ettim. Kaan hoca eşimin doktoruydu. Bizde problem erkekte oldugu için onun sorununu çözmeden son tedaviye gitmeyelim dedik. Sonrada ikisi arasında kıyas yapan bir başlık gördüm orada yazanları okuyunca gitmedim aygül hocaya

Birde zaten tüp bebek hastneleri yada klinikleri her zaman çok yoğun oluyor genelde bir çogu yeterli zamanı ayıramıyor. Önemli olarak psikolojik olarak hastaya güven verip rahatlatması buda çok önemli tedavilerde

Aygul hocayla ilgili ne duydunuz acaba merak ettim

Hmmm. Bende bakayim su kiyaslamali basliga.. Baskentle Memorial mi kiyasliyordu o baslik yoksa doktorlarimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…