Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kizlar aygul hoca bugun kontrel etti bekledigimizden cok daha iyi sonuc aldik dedi eger embriyolar kaliteli olursa transfer yapabilirkm dedi icim icime sigmiyor kendimi hamile gibi hissedyrm sanki daha transfer bile olmadn dusunun artik ins cuma gunu toplack

Arkadaşlar, bugün transferle beraber 13. Günüm doktordan geldim. Ne kese gördü nede idrar testi positif çıktı. Moralim çok bozuk.

Cnm verdim kan çarşamba gelcek sonuç. Ama doktor idrarda çıkması lazımdı dedi. Ama önce rahim iyi kalınlaşmış falan demişti tabi kese görünmedi. Kese için erken mi 13. Gün?
hemde cok erken keseyi anca 5. haftaya dogru gorursun de kan sonucu 2 gunde cikmasi cok enterasan 1 saatte cikan bisi o nereye yaptirdin ki sen.idrarda cikabilirde cikmayabilirde.kan en guvenulir olan onu beklemen lazim canim..

hemde cok erken keseyi anca 5. haftaya dogru gorursun de kan sonucu 2 gunde cikmasi cok enterasan 1 saatte cikan bisi o nereye yaptirdin ki sen.idrarda cikabilirde cikmayabilirde.kan en guvenulir olan onu beklemen lazim canim..
Taşına topragına kurban oldugum memleketimden ayrıldım. Avrupa burası kan testinin sonucu ögrenmek zaman alıyo. Ama doktor tutturdu iç açıcı deyil dedi idrarda çıkmadıgı için. 13. Günde çıkması gerekmiş

canım kese görünmesi için çok erken. erken gebelik testi satılmıyomu belki değerlerin düşüktür şu anda o yüzden çıkmıyodur..

Transferin 13. Günü çıkması lazım mı idrar testinde?
Canim kanda bakmadilarmiii...?? 13. Gun daha kese gorunmezkiii....idrardada belli olmayabilirr...erken idrar testimiydiii??

Allah allah sen dr a gittin 13. Gun...kan almadilarmiiii....

Cvplamissin cnm evet orda hemen kan vermiyorlarsi galiba..adet tarihin gectimi gecince bidaha yap bakalim..insallah o zaman pozitif cikarr...rabbim yardimcin olsunn..

kızlar merhaba.. benim bugün transfer günü hariç 5. günüm. kasıklarımda sızı var hep. budamı jelden kaynaklanıyor acaba bilginiz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…