Insallah guzel sonuclarla dönersin canimkızlar yarın 10. günüm ve kan testi yaptırıcaz çok heyecanlıyım
Kan testi yaptirmadinmi sen canimTransferin 13. Günü çıkması lazım mı idrar testinde?
Cnm verdim kan çarşamba gelcek sonuç. Ama doktor idrarda çıkması lazımdı dedi. Ama önce rahim iyi kalınlaşmış falan demişti tabi kese görünmedi. Kese için erken mi 13. Gün?Kan testi yaptirmadinmi sen canim
hemde cok erken keseyi anca 5. haftaya dogru gorursun de kan sonucu 2 gunde cikmasi cok enterasan 1 saatte cikan bisi o nereye yaptirdin ki sen.idrarda cikabilirde cikmayabilirde.kan en guvenulir olan onu beklemen lazim canim..Cnm verdim kan çarşamba gelcek sonuç. Ama doktor idrarda çıkması lazımdı dedi. Ama önce rahim iyi kalınlaşmış falan demişti tabi kese görünmedi. Kese için erken mi 13. Gün?
Taşına topragına kurban oldugum memleketimden ayrıldım. Avrupa burası kan testinin sonucu ögrenmek zaman alıyo. Ama doktor tutturdu iç açıcı deyil dedi idrarda çıkmadıgı için. 13. Günde çıkması gerekmişhemde cok erken keseyi anca 5. haftaya dogru gorursun de kan sonucu 2 gunde cikmasi cok enterasan 1 saatte cikan bisi o nereye yaptirdin ki sen.idrarda cikabilirde cikmayabilirde.kan en guvenulir olan onu beklemen lazim canim..
canım kese görünmesi için çok erken. erken gebelik testi satılmıyomu belki değerlerin düşüktür şu anda o yüzden çıkmıyodur..Taşına topragına kurban oldugum memleketimden ayrıldım. Avrupa burası kan testinin sonucu ögrenmek zaman alıyo. Ama doktor tutturdu iç açıcı deyil dedi idrarda çıkmadıgı için. 13. Günde çıkması gerekmiş
Canim sen test yaptinmi seni görünce testi yazdığını sandım canimcanım kese görünmesi için çok erken. erken gebelik testi satılmıyomu belki değerlerin düşüktür şu anda o yüzden çıkmıyodur..
akşam iş çıkışı kan vericem canım çok heyecanlıyımCanim sen test yaptinmi seni görünce testi yazdığını sandım canim
Canim kanda bakmadilarmiii...?? 13. Gun daha kese gorunmezkiii....idrardada belli olmayabilirr...erken idrar testimiydiii??Transferin 13. Günü çıkması lazım mı idrar testinde?
Taşına topragına kurban oldugum memleketimden ayrıldım. Avrupa burası kan testinin sonucu ögrenmek zaman alıyo. Ama doktor tutturdu iç açıcı deyil dedi idrarda çıkmadıgı için. 13. Günde çıkması gerekmiş
akşam iş çıkışı kan vericem canım çok heyecanlıyım
Insallah guzel haberlerle dönersin canimakşam iş çıkışı kan vericem canım çok heyecanlıyım
canım benim 11 yumurtam toplandı. 10 tanesi işlem gördü. 6 tanesi 4. güne kadar sağlıklı devam etti. 5. gün 2 tane kaliteli embriyo vardı geri kalan 4 tanesi dondurulmaya uygun bulunmadı..Kizlar sizin kac yumurtaniz olustu
Benm 7 tane gorunuoms suan icin persembe gunu toplanck ins kalitelidir ya cok heycanliyimcanım benim 11 yumurtam toplandı. 10 tanesi işlem gördü. 6 tanesi 4. güne kadar sağlıklı devam etti. 5. gün 2 tane kaliteli embriyo vardı geri kalan 4 tanesi dondurulmaya uygun bulunmadı..
hakkında hayırlısı olsun canım en kalitesi olsun 2 tane olsun bile yeterBenm 7 tane gorunuoms suan icin persembe gunu toplanck ins kalitelidir ya cok heycanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?