valla ben kullandığımız ilaç ve jelden kaynaklanıyor diye düşünüyorum canım..kızlar merhaba.. benim bugün transfer günü hariç 5. günüm. kasıklarımda sızı var hep. budamı jelden kaynaklanıyor acaba bilginiz varmı
Beklemek ne zormus yahakkında hayırlısı olsun canım en kalitesi olsun 2 tane olsun bile yeter
amin inşallah güç kuvvet versin Allahım bu süreçte hepimize. inşallah tüp bebekle yüzünüz güler..Merhaba arkadaşlar bende adet olmayı bekliyorum 3 ay önce bebeğimin kap atışı durdu kürtaj oldum 2 ay sonra doktora gittiğimde klomen verdi fakat yumurtalarda gelişme olmadı tabi canım çok sıkıldı yaşda bu arada 40 doktor vakit geçirmememi ve adet olduğumda rahim filmi çekerek tüp bebek olayına geçebileceğimizi söyledi süreci sizin paylaşımlarınızdan öğrenmeye çalışıyorum psikolojim alt üst oldu Allah hepimize yardım etsin
Gecmis olsn cnm bnce sakin uzulme sonu kotu biten bi gebeligin olmus evet ama en azindan hamile kalabiliorsn ole dusun umutsuz bi vaka degilsn anlamina geliyor buda dogru bir tedaviyle bence cok guzel sonuclar alabilirsn merkez tecrubesi cok onemli cok iyi arastir derim benMerhaba arkadaşlar bende adet olmayı bekliyorum 3 ay önce bebeğimin kap atışı durdu kürtaj oldum 2 ay sonra doktora gittiğimde klomen verdi fakat yumurtalarda gelişme olmadı tabi canım çok sıkıldı yaşda bu arada 40 doktor vakit geçirmememi ve adet olduğumda rahim filmi çekerek tüp bebek olayına geçebileceğimizi söyledi süreci sizin paylaşımlarınızdan öğrenmeye çalışıyorum psikolojim alt üst oldu Allah hepimize yardım etsin
aynen öyle çok zor ama bence değerr..Beklemek ne zormus ya
kızlar merhaba.. benim bugün transfer günü hariç 5. günüm. kasıklarımda sızı var hep. budamı jelden kaynaklanıyor acaba bilginiz varmı
Cnm doktor idrar testi yaptı hassas olanlardan 13. Gün olmasına rahmen silikdr olsa çizgi çıkmadıcanım kese görünmesi için çok erken. erken gebelik testi satılmıyomu belki değerlerin düşüktür şu anda o yüzden çıkmıyodur..
Amin inşallah cnmCvplamissin cnm evet orda hemen kan vermiyorlarsi galiba..adet tarihin gectimi gecince bidaha yap bakalim..insallah o zaman pozitif cikarr...rabbim yardimcin olsunn..
canım işten çıkmama yarım saat kaldı. anca 9 gibi falan sonucu almış olurum sanırım dualarınızı eksik etmeyin ne olur. hayırlı haberler yazıyım buraya..mmousee tahlıl sonucunu merakla beklıyozzzzzzzzzzzzzzzzz:)
İnşallah iyi haberler alırsıncanım işten çıkmama yarım saat kaldı. anca 9 gibi falan sonucu almış olurum sanırım dualarınızı eksik etmeyin ne olur. hayırlı haberler yazıyım buraya..
Mouse canim ya inan cok duygulandim sende bu surece girdin ve suan sonuclari alacaksin demek Rabbim yuzunuze gulsun mucizenizi size gondersin insaAllah iyi haberlerini almak nasip olsun insaAllah dualarim seninle ♡canım işten çıkmama yarım saat kaldı. anca 9 gibi falan sonucu almış olurum sanırım dualarınızı eksik etmeyin ne olur. hayırlı haberler yazıyım buraya..
Guzell haberlerle gel arkadasimmm...insallah seni le oldugunun mujdesini verir..canım işten çıkmama yarım saat kaldı. anca 9 gibi falan sonucu almış olurum sanırım dualarınızı eksik etmeyin ne olur. hayırlı haberler yazıyım buraya..
canım işten çıkmama yarım saat kaldı. anca 9 gibi falan sonucu almış olurum sanırım dualarınızı eksik etmeyin ne olur. hayırlı haberler yazıyım buraya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?