Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Merhaba arkadaşlar bende adet olmayı bekliyorum 3 ay önce bebeğimin kap atışı durdu kürtaj oldum 2 ay sonra doktora gittiğimde klomen verdi fakat yumurtalarda gelişme olmadı tabi canım çok sıkıldı yaşda bu arada 40 doktor vakit geçirmememi ve adet olduğumda rahim filmi çekerek tüp bebek olayına geçebileceğimizi söyledi süreci sizin paylaşımlarınızdan öğrenmeye çalışıyorum psikolojim alt üst oldu Allah hepimize yardım etsin

amin inşallah güç kuvvet versin Allahım bu süreçte hepimize. inşallah tüp bebekle yüzünüz güler..

Gecmis olsn cnm bnce sakin uzulme sonu kotu biten bi gebeligin olmus evet ama en azindan hamile kalabiliorsn ole dusun umutsuz bi vaka degilsn anlamina geliyor buda dogru bir tedaviyle bence cok guzel sonuclar alabilirsn merkez tecrubesi cok onemli cok iyi arastir derim ben

Allah razı olsun arkadaşlar inşallah Rabbim sıkıntılarımızın mükafatını verir . Hepimizin güzel haberlerini duyarız :)

canım işten çıkmama yarım saat kaldı. anca 9 gibi falan sonucu almış olurum sanırım dualarınızı eksik etmeyin ne olur. hayırlı haberler yazıyım buraya..
Mouse canim ya inan cok duygulandim sende bu surece girdin ve suan sonuclari alacaksin demek Rabbim yuzunuze gulsun mucizenizi size gondersin insaAllah iyi haberlerini almak nasip olsun insaAllah dualarim seninle ♡

canım işten çıkmama yarım saat kaldı. anca 9 gibi falan sonucu almış olurum sanırım dualarınızı eksik etmeyin ne olur. hayırlı haberler yazıyım buraya..
Guzell haberlerle gel arkadasimmm...insallah seni le oldugunun mujdesini verir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…