Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

kızlarrr hepiniz yazmışsınız Allah razı olsun dün güzel haberler aldık. sonucum 52.7 yani hamileyimmmm
dualarınızı eksik etmediniz çok teşekkür ederim bundan sonra da rabbim tamamına erdirir inş. darısı herkesin burdaki herkesin başına
Mouse canim ya inan cok duygulandim sende bu surece girdin ve suan sonuclari alacaksin demek Rabbim yuzunuze gulsun mucizenizi size gondersin insaAllah iyi haberlerini almak nasip olsun insaAllah dualarim seninle ♡
canım mucizem çoook şükür benimle çok mutluyum çoookkk

Canim gozunaydin saglikla kucagina alirsin insallah

Boyle pozitifleri gordukce insan ne kadrda etkileniyor kendim hamile kalmis kadr seviniyorum rabbim ins bizede o icine dusen can parcasinin nasil bir duygu oldugunu tatrir bunubdusunmek bile mutluluktan cildirtiyor insani allahim sen kimseyi mahrum etme bundan amin

bende hergün burda okurken seninle aynı duyguları yaşıyordum. kendim kalmış kadar seviniyodum ki rabbim bana nasip etti. rabbim herkese hayırlısıyla uzun ömürlü salih evlatlar nasip etsin inşş..
transfer bekleme süresinde olan arkadaşlar bol bol el mübdi okuyun bende eşimde okudukk..

Ins cnm benm yarin yumurtalar toplacak daha transfere var off beklemek zor

canım inan en kolay kısımlardasın en zoru transferden sonra beklemek. inşş bir sürü kaliteli yumurtan olmuştur canım
Bnm 7 tane yumurtam gorunuyorms cnm az gibi geldi bana ama bunlarin kacinin kaliteli olacgini bilmiorm tabi sansim dusuk sanki ;(

senin o takvimini yerimmm bennnn

Çok şükür canım bizi bizden başkası anlayamaz o kadar sevindim ki allah tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini

Bnm 7 tane yumurtam gorunuyorms cnm az gibi geldi bana ama bunlarin kacinin kaliteli olacgini bilmiorm tabi sansim dusuk sanki ;(
benimde 11 tane oldu canım 2 tanesi son güne kadar dayandı gerisi dondurulmadı bile. bence hiç öyle düşünme kaliteli olsun 2 tane olsun yeter
senin o takvimini yerimmm bennnn
ayyy isyannn çok şükür çok şükürrrr
Çok şükür canım bizi bizden başkası anlayamaz o kadar sevindim ki allah tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini
aynen öyle canım amin rabbim hepimizinkini hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Geçen hafta cuma keseyi gördüm canım haftaya cuma kalp atışını duymaya gidicez inşallah duyarız
ayy duyarsın duyarsın sakın korkma bol bol dua et. rabbim sonuna kadar hayırlı eylesin inşş..
Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin çok sevindim böyle güzel haberler hepimize moral süpersin
amin canım çok sağol. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşş

Cnm peki sen oncesinden ilac kullandinmi hic bana doktrm biesteron die bi hap berdi gunde 3 tane bide takviye vitamnler verdi
yok canım ben dr la ilk görüşmemi regl nin 3. günü yaptım ve hemen o gün iğnelere başladık yani benim çok ani gelişti

yok canım ben dr la ilk görüşmemi regl nin 3. günü yaptım ve hemen o gün iğnelere başladık yani benim çok ani gelişti
canım gözün aydın RABBİM kucagına almayıda nasip etsin inşş ne olur elini karnına koy bizlerede dua edermisin cicik annee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…