Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Canım nasılsın naptın ?Ne durumda tedavin ?
hem adaşım hem hemşom benim
dün druma gittim adetimn 2. günüydü bu ay kendimz deniyelim dedik belki tutar umut işte diger ay tedaviye
başlıyoz nasip
dra dün sordum klomen kullanıyım mı diye yok kllanma dedi incir kürünü sordum her bünye aynı deil kist yapa biliyo kulnma dedi
dün ultsyonda 2 solda 1 sagda küçük yumlarım varmış
hani ben histeskopi olmuştum ya adetim benim çok az geliyordu vede kahve renkliydi çok şükür
şimdi çok iyi düzeldi hiç bukadr beklemiyordum bu ay bi kendilimden hamile kalsam bi kalsmm
eee sen naptn son durmn ne bacım?

Çok güzel gelişmeler olmuş bak inşallah devamı gelir ve kendiliğinden bu ay gelir beklenen bebiş.Benim tüp negatifle sonuçlandı tatlım çok üzgünüm o yüzden..

Çok güzel gelişmeler olmuş bak inşallah devamı gelir ve kendiliğinden bu ay gelir beklenen bebiş.Benim tüp negatifle sonuçlandı tatlım çok üzgünüm o yüzden..
ciddimisin canımm yaa tüh çok üzüldüm yeminlee senin yaşın kactı? benm ki malesef 40 canım benim drum çok iyi ve çok tecrübeli acaba düşünmzmisin ki ? tühh yaaa RABBİM inşş bu ay kendiliginden hamile klmayı nasip eder dua edecem bacımaa inş ALLAHIM duyr sesimizi

canım dualarım hep sizlerle emin ol ne yaşadığımızı bizden iyi kimse anlayamaz. rabbim kimsenn kucağını boş bırakmasın..
vla aynen öylee annem bile anlamıyo cok dgru söylüyorsun iyiki varsınız icimizi döküp rahtlıyoz birbirimize destk cıkıyoruz duan icinde ALLAH razı olsun bacım

Kim senin doktor merkezmi degistirdin ki sen

Ayy tebrik ederim. Biri böyle güzel haber verince çok heyecanlaniyorum cok mutlu oluyorum :) Allahkucagina almayi nasip etsin insallah.. canim biraz kendinden bahsedermisin kacinci gun embriyosuydu. Belirti varmiydi hic bide sorun olmazsa dr size ne demisti sorun neydi. Çok soru sordum kusura bakma. Benim 6 gun embriyosu bugun transfer haric 6. Gun gun sayiyorum :)

canım benim 5. gün embriyosu idi 10. gün kan testim 52.17 çıktı. belirtimi bilemem ama kasık ağrım çok oldu ve göğüslerde şişlik. bizim sorun eşimden kaynaklı sperm azlığı vardı o sebeple tüp bebek yaptırdık. rabbim daha fazla aratmadan verdi çok şükür. inş seninde hayırlı haberlerini okuruz burda bişey kalmamış sakın stres yapma

Tamam canimzaten ayni merkezdeydik ya hatirlamadinmi beni sen.benim ordaki tedavim negatif insah sen pozitifi gorursun
biliyorum canım hersey nasip hayrlısı bakalım çok umut bagladm canım ALLAHIN takdiri drlar vesile sadece canm duan icin aminnn cümlemiz inşş herkeze bol bol dua ediyorum

Canimmm..gozun aydinnn..gece yarisina kadar dua ettim sana..cok merak ettim..sukur guzel haberle geldinn...41 kere masallah...kat kat artsin insallahhh..

bu degerlerden hiç anlamıyorum daha önce tüp yaptrmadm benm ilk olacakk ama çok güzel bnce daha gününe varken iyi cıkmış RABBİM yüzünü güldürsün inşşşşşşşşşşşşş yükselir canm ne güzel bi hamiş daha

Nereden memnun kaldiniZ merkezleri soyler misiniz
canım ben memnun kldım novart tüp m. ank da

Ben istnblda yaptrcM bahceciyi dusunuyorum

Canimmm..gozun aydinnn..gece yarisina kadar dua ettim sana..cok merak ettim..sukur guzel haberle geldinn...41 kere masallah...kat kat artsin insallahhh..
amin canım inşallah Allah razı olsun
canım 7. güne göre değerin çok iyi bence. bende yarın yada cuma tekrar kan testi vericem inş artmış olur. senin adına çok sevindim canım rabbim hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip eder inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…