- 9 Nisan 2013
- 656
- 440
- 103
Canım nasılsın naptın ?Ne durumda tedavin ?canım gözün aydın RABBİM kucagına almayıda nasip etsin inşş ne olur elini karnına koy bizlerede dua edermisin cicik annee
hem adaşım hem hemşom benimCanım nasılsın naptın ?Ne durumda tedavin ?
Çok güzel gelişmeler olmuş bak inşallah devamı gelir ve kendiliğinden bu ay gelir beklenen bebiş.Benim tüp negatifle sonuçlandı tatlım çok üzgünüm o yüzden..hem adaşım hem hemşom benim
dün druma gittim adetimn 2. günüydü bu ay kendimz deniyelim dedik belki tutar umut işte diger ay tedaviye
başlıyoz nasip
dra dün sordum klomen kullanıyım mı diye yok kllanma dedi incir kürünü sordum her bünye aynı deil kist yapa biliyo kulnma dedi
dün ultsyonda 2 solda 1 sagda küçük yumlarım varmış
hani ben histeskopi olmuştum ya adetim benim çok az geliyordu vede kahve renkliydi çok şükür
şimdi çok iyi düzeldi hiç bukadr beklemiyordum bu ay bi kendilimden hamile kalsam bi kalsmm
eee sen naptn son durmn ne bacım?
ciddimisin canımm yaa tüh çok üzüldüm yeminlee senin yaşın kactı? benm ki malesef 40 canım benim drum çok iyi ve çok tecrübeli acaba düşünmzmisin ki ? tühh yaaa RABBİM inşş bu ay kendiliginden hamile klmayı nasip eder dua edecem bacımaa inş ALLAHIM duyr sesimiziÇok güzel gelişmeler olmuş bak inşallah devamı gelir ve kendiliğinden bu ay gelir beklenen bebiş.Benim tüp negatifle sonuçlandı tatlım çok üzgünüm o yüzden..
canım dualarım hep sizlerle emin ol ne yaşadığımızı bizden iyi kimse anlayamaz. rabbim kimsenn kucağını boş bırakmasın..canım gözün aydın RABBİM kucagına almayıda nasip etsin inşş ne olur elini karnına koy bizlerede dua edermisin cicik annee
vla aynen öylee annem bile anlamıyo cok dgru söylüyorsun iyiki varsınız icimizi döküp rahtlıyoz birbirimize destk cıkıyoruz duan icinde ALLAH razı olsun bacımcanım dualarım hep sizlerle emin ol ne yaşadığımızı bizden iyi kimse anlayamaz. rabbim kimsenn kucağını boş bırakmasın..
Kim senin doktor merkezmi degistirdin ki senciddimisin canımm yaa tüh çok üzüldüm yeminlee senin yaşın kactı? benm ki malesef 40 canım benim drum çok iyi ve çok tecrübeli acaba düşünmzmisin ki ? tühh yaaa RABBİM inşş bu ay kendiliginden hamile klmayı nasip eder dua edecem bacımaa inş ALLAHIM duyr sesimizi
Ayy tebrik ederim. Biri böyle güzel haber verince çok heyecanlaniyorum cok mutlu oluyorum :) Allahkucagina almayi nasip etsin insallah.. canim biraz kendinden bahsedermisin kacinci gun embriyosuydu. Belirti varmiydi hic bide sorun olmazsa dr size ne demisti sorun neydi. Çok soru sordum kusura bakma. Benim 6 gun embriyosu bugun transfer haric 6. Gun gun sayiyorum :)kızlarrr hepiniz yazmışsınız Allah razı olsun dün güzel haberler aldık. sonucum 52.7 yani hamileyimmmm
dualarınızı eksik etmediniz çok teşekkür ederim bundan sonra da rabbim tamamına erdirir inş. darısı herkesin burdaki herkesin başına
canım mucizem çoook şükür benimle çok mutluyum çoookkk
canım benim 5. gün embriyosu idi 10. gün kan testim 52.17 çıktı. belirtimi bilemem ama kasık ağrım çok oldu ve göğüslerde şişlik. bizim sorun eşimden kaynaklı sperm azlığı vardı o sebeple tüp bebek yaptırdık. rabbim daha fazla aratmadan verdi çok şükür. inş seninde hayırlı haberlerini okuruz burda bişey kalmamış sakın stres yapmaAyy tebrik ederim. Biri böyle güzel haber verince çok heyecanlaniyorum cok mutlu oluyorum :) Allahkucagina almayi nasip etsin insallah.. canim biraz kendinden bahsedermisin kacinci gun embriyosuydu. Belirti varmiydi hic bide sorun olmazsa dr size ne demisti sorun neydi. Çok soru sordum kusura bakma. Benim 6 gun embriyosu bugun transfer haric 6. Gun gun sayiyorum :)
canım mehmet erdem novart tüp m.k.z çok memnunum aynı yere devam ediyorum deişmedimKim senin doktor merkezmi degistirdin ki sen
Tamam canimzaten ayni merkezdeydik ya hatirlamadinmi beni sen.benim ordaki tedavim negatif insah sen pozitifi gorursuncanım mehmet erdem novart tüp m.k.z çok memnunum aynı yere devam ediyorum deişmedim
biliyorum canım hersey nasip hayrlısı bakalım çok umut bagladm canım ALLAHIN takdiri drlar vesile sadece canm duan icin aminnn cümlemiz inşş herkeze bol bol dua ediyorumTamam canimzaten ayni merkezdeydik ya hatirlamadinmi beni sen.benim ordaki tedavim negatif insah sen pozitifi gorursun
kızlarrr hepiniz yazmışsınız Allah razı olsun dün güzel haberler aldık. sonucum 52.7 yani hamileyimmmm
dualarınızı eksik etmediniz çok teşekkür ederim bundan sonra da rabbim tamamına erdirir inş. darısı herkesin burdaki herkesin başına
canım mucizem çoook şükür benimle çok mutluyum çoookkk
bu degerlerden hiç anlamıyorum daha önce tüp yaptrmadm benm ilk olacakk ama çok güzel bnce daha gününe varken iyi cıkmış RABBİM yüzünü güldürsün inşşşşşşşşşşşşş yükselir canm ne güzel bi hamiş dahaKizlarr bende bugin dayanamadin kan verdim..11 kasimda transferim olmusduu.. degerim ..56 cikti..insallah yukselir...bu benim 4. Tup denememdi..oncekilerde degerim dustu kimyasal oldu..ama ilk defa 50 ustu...bugun 7. Gunu transferimin..cuma yine veririmm..
canım ben memnun kldım novart tüp m. ank daNereden memnun kaldiniZ merkezleri soyler misiniz
Ben istnblda yaptrcM bahceciyi dusunuyorumbu degerlerden hiç anlamıyorum daha önce tüp yaptrmadm benm ilk olacakk ama çok güzel bnce daha gününe varken iyi cıkmış RABBİM yüzünü güldürsün inşşşşşşşşşşşşş yükselir canm ne güzel bi hamiş daha
canım ben memnun kldım novart tüp m. ank da
amin canım inşallah Allah razı olsunCanimmm..gozun aydinnn..gece yarisina kadar dua ettim sana..cok merak ettim..sukur guzel haberle geldinn...41 kere masallah...kat kat artsin insallahhh..
canım 7. güne göre değerin çok iyi bence. bende yarın yada cuma tekrar kan testi vericem inş artmış olur. senin adına çok sevindim canım rabbim hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip eder inşşşşKizlarr bende bugin dayanamadin kan verdim..11 kasimda transferim olmusduu.. degerim ..56 cikti..insallah yukselir...bu benim 4. Tup denememdi..oncekilerde degerim dustu kimyasal oldu..ama ilk defa 50 ustu...bugun 7. Gunu transferimin..cuma yine veririmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?