Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Cok sevindim cnm darisi isteyen herkese nasip etsinnn tamamnina ersin saglikla kucagina al ins :)

benimde 11. günüm bugün.cuma tahlil vericem heyecan bastı iyice inşallah güzel ha erler alırız tüm bekleyenler....

Transferin 7.ci gunu kanda cikar mi

Canim verilen test tarihinde yaptirmak daha iyi..ben biraz sabirsizim..gecmisde yasadiklarimdan dolayida biraz..bu benim 4. Tup denememdi...

Diger topikdede demisdim..kesinlikle bahceci diyorumm..her ayrintiya dikkat ediyorlar..

Insallah arkadasimm ...insallah artarr..

Aminnn..insallah arkadasimmm..takviminde cook yakismiss masallahhh...

benimde 11. günüm bugün.cuma tahlil vericem heyecan bastı iyice inşallah güzel ha erler alırız tüm bekleyenler....

Ohhh masallahh. ..az kalmiss..cuma guzel haberlerle gelirsin insallah..

Cnm hayırlı olsun inşallah. Allah tamamına erdirsin.

Cnm seninde gözün aydın. Allahım tamamına erdirsin.

Arkadaşlar bizimde negatifle sonlanan 4. Tüp bebek serüvenimiz sonlandı maalesef. Allahım ne kadar zor. Eşim artık tüp bebek duymak istemiyorum dedi, çok ama çok yıprandık.

Arkadaşlar bizimde negatifle sonlanan 4. Tüp bebek serüvenimiz sonlandı maalesef. Allahım ne kadar zor. Eşim artık tüp bebek duymak istemiyorum dedi, çok ama çok yıprandık.
Cnm benm ınan cok uzuldumama elden bişi gemioallahım hayırlısnı versın tek dılegım bu benmde..bebişlermzn vaktı zamanı deil demekki(((dıyecek bısı bulamıorm (

canim benim hayirlisi diyelim daha vakti zamani felnemis bizler icin demekki bende ikinci bebegimide kaybettim artik biraz ara vericem bu ikincide cok yiprandim demek allahim daha hayirlisini daha sagliklisini guzelini bize nasip edecek

Cnm benm ınan cok uzuldumama elden bişi gemioallahım hayırlısnı versın tek dılegım bu benmde..bebişlermzn vaktı zamanı deil demekki(((dıyecek bısı bulamıorm (
sen ne yaptin canim tup bebege basladinmi bayadir girmiyorum buraya

İnşallah cnm inan artık kelimeler bulamıyorum. Ne maddi ne manevi kaldı. Psikolojim alt üst. Cumartesi pazar bütün gün psikologa gidicem.

aminn inşallah :)

hayırlı olsun :) kat kat artsın inşallah.. senin yazdıklarını okuyunca heveslendim. yarında benim 7.günüm.12 kasım transfer günümdü.acaba bende kan versemmi :) gebelik (idrar) testlerinde çıkarmı acaba?

canimm cok gecmis olsun..cok zor birsey.cok zorr imtihan..rabbim guc kuvvet versin esinede sanada...sorun neydi belkide kendiliginden gelir mucizenn..

Bide hepsi ayni merkezdemi oldu nerde yaptirdin..bende 6 yildir ugrasiyorum..maddi durumu sifirladik sonra yine topladik baslasik diye diye 6.5 yil gecti..rabbim guc verecek insallah..ben merkez degistirdim ve yeni merkez en ayrintiya kadar inceledi..mesela cok basit bisi cikti onumuze..daha onceki merkezde hic dikate alinmayan..bakalim bu nasil soniclanacak..benim oncesindede tuttu ama degerlerim dusdu hep..

Ne testleri yapildi size hepsi ayni merkezdemiydi??

canim benim hayirlisi diyelim daha vakti zamani felnemis bizler icin demekki bende ikinci bebegimide kaybettim artik biraz ara vericem bu ikincide cok yiprandim demek allahim daha hayirlisini daha sagliklisini guzelini bize nasip edecek
Aminn insallahhh...
Kızlarrrr yarın test gunummmm şimdiye kadar iyiidim şimdi bi heyecan sardı allah isteyen herkese versin dua edin ne olur duâ nizi eksik etmeyin birbirimize dua edelim

Rabbim hayirlisini nasip etsinn..insallah cookk guzel haberler verirsin bize..hele sen kani verdikden sonraki bekleyisi bi gorsenn..sabir versin rabbimm..

Canimm sabredebiliyorsan sabrett...en faydalisi vaktinde yapmak..benim gecmisdeki tecrubelerim kotuydu ondan dayanamadimm...idrarda cikmaz yapma..az kalmis insallah guzel haberler verirsin bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…