kızlarrr hepiniz yazmışsınız Allah razı olsun dün güzel haberler aldık. sonucum 52.7 yani hamileyimmmm
dualarınızı eksik etmediniz çok teşekkür ederim bundan sonra da rabbim tamamına erdirir inş. darısı herkesin burdaki herkesin başına
canım mucizem çoook şükür benimle çok mutluyum çoookkk
Transferin 7.ci gunu kanda cikar mi
Insallah arkadasimm ...insallah artarr..bu degerlerden hiç anlamıyorum daha önce tüp yaptrmadm benm ilk olacakk ama çok güzel bnce daha gününe varken iyi cıkmış RABBİM yüzünü güldürsün inşşşşşşşşşşşşş yükselir canm ne güzel bi hamiş daha
canım ben memnun kldım novart tüp m. ank da
amin canım inşallah Allah razı olsun
canım 7. güne göre değerin çok iyi bence. bende yarın yada cuma tekrar kan testi vericem inş artmış olur. senin adına çok sevindim canım rabbim hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip eder inşşşş
benimde 11. günüm bugün.cuma tahlil vericem heyecan bastı iyice inşallah güzel ha erler alırız tüm bekleyenler....
Cnm hayırlı olsun inşallah. Allah tamamına erdirsin.kızlarrr hepiniz yazmışsınız Allah razı olsun dün güzel haberler aldık. sonucum 52.7 yani hamileyimmmm
dualarınızı eksik etmediniz çok teşekkür ederim bundan sonra da rabbim tamamına erdirir inş. darısı herkesin burdaki herkesin başına
canım mucizem çoook şükür benimle çok mutluyum çoookkk
Cnm seninde gözün aydın. Allahım tamamına erdirsin.Kizlarr bende bugin dayanamadin kan verdim..11 kasimda transferim olmusduu.. degerim ..56 cikti..insallah yukselir...bu benim 4. Tup denememdi..oncekilerde degerim dustu kimyasal oldu..ama ilk defa 50 ustu...bugun 7. Gunu transferimin..cuma yine veririmm..
Cnm benm ınan cok uzuldumArkadaşlar bizimde negatifle sonlanan 4. Tüp bebek serüvenimiz sonlandı maalesef. Allahım ne kadar zor. Eşim artık tüp bebek duymak istemiyorum dedi, çok ama çok yıprandık.
canim benim hayirlisi diyelim daha vakti zamani felnemis bizler icin demekki bende ikinci bebegimide kaybettim artik biraz ara vericem bu ikincide cok yiprandim demek allahim daha hayirlisini daha sagliklisini guzelini bize nasip edecekArkadaşlar bizimde negatifle sonlanan 4. Tüp bebek serüvenimiz sonlandı maalesef. Allahım ne kadar zor. Eşim artık tüp bebek duymak istemiyorum dedi, çok ama çok yıprandık.
sen ne yaptin canim tup bebege basladinmi bayadir girmiyorum burayaCnm benm ınan cok uzuldumama elden bişi gemio allahım hayırlısnı versın tek dılegım bu benmde..bebişlermzn vaktı zamanı deil demekki (((dıyecek bısı bulamıorm (
Allahım inşallah ol der olur birden.canim benim hayirlisi diyelim daha vakti zamani felnemis bizler icin demekki bende ikinci bebegimide kaybettim artik biraz ara vericem bu ikincide cok yiprandim demek allahim daha hayirlisini daha sagliklisini guzelini bize nasip edecek
İnşallah cnm inan artık kelimeler bulamıyorum. Ne maddi ne manevi kaldı. Psikolojim alt üst. Cumartesi pazar bütün gün psikologa gidicem.Cnm benm ınan cok uzuldumama elden bişi gemio allahım hayırlısnı versın tek dılegım bu benmde..bebişlermzn vaktı zamanı deil demekki (((dıyecek bısı bulamıorm (
aminn inşallah :)canım benim 5. gün embriyosu idi 10. gün kan testim 52.17 çıktı. belirtimi bilemem ama kasık ağrım çok oldu ve göğüslerde şişlik. bizim sorun eşimden kaynaklı sperm azlığı vardı o sebeple tüp bebek yaptırdık. rabbim daha fazla aratmadan verdi çok şükür. inş seninde hayırlı haberlerini okuruz burda bişey kalmamış sakın stres yapma
hayırlı olsun :) kat kat artsın inşallah.. senin yazdıklarını okuyunca heveslendim. yarında benim 7.günüm.12 kasım transfer günümdü.acaba bende kan versemmi :) gebelik (idrar) testlerinde çıkarmı acaba?Kizlarr bende bugin dayanamadin kan verdim..11 kasimda transferim olmusduu.. degerim ..56 cikti..insallah yukselir...bu benim 4. Tup denememdi..oncekilerde degerim dustu kimyasal oldu..ama ilk defa 50 ustu...bugun 7. Gunu transferimin..cuma yine veririmm..
canimm cok gecmis olsun..cok zor birsey.cok zorr imtihan..rabbim guc kuvvet versin esinede sanada...sorun neydi belkide kendiliginden gelir mucizenn..Arkadaşlar bizimde negatifle sonlanan 4. Tüp bebek serüvenimiz sonlandı maalesef. Allahım ne kadar zor. Eşim artık tüp bebek duymak istemiyorum dedi, çok ama çok yıprandık.
Aminn insallahhh...canim benim hayirlisi diyelim daha vakti zamani felnemis bizler icin demekki bende ikinci bebegimide kaybettim artik biraz ara vericem bu ikincide cok yiprandim demek allahim daha hayirlisini daha sagliklisini guzelini bize nasip edecek
Kızlarrrr yarın test gunummmm şimdiye kadar iyiidim şimdi bi heyecan sardı allah isteyen herkese versin dua edin ne olur duâ nizi eksik etmeyin birbirimize dua edelim
hayırlı olsun :) kat kat artsın inşallah.. senin yazdıklarını okuyunca heveslendim. yarında benim 7.günüm.12 kasım transfer günümdü.acaba bende kan versemmi :) gebelik (idrar) testlerinde çıkarmı acaba?
canimm cok gecmis olsun..cok zor birsey.cok zorr imtihan..rabbim guc kuvvet versin esinede sanada...sorun neydi belkide kendiliginden gelir mucizenn..
Bide hepsi ayni merkezdemi oldu nerde yaptirdin..bende 6 yildir ugrasiyorum..maddi durumu sifirladik sonra yine topladik baslasik diye diye 6.5 yil gecti..rabbim guc verecek insallah..ben merkez degistirdim ve yeni merkez en ayrintiya kadar inceledi..mesela cok basit bisi cikti onumuze..daha onceki merkezde hic dikate alinmayan..bakalim bu nasil soniclanacak..benim oncesindede tuttu ama degerlerim dusdu hep..
Ne testleri yapildi size hepsi ayni merkezdemiydi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?