- 21 Ocak 2015
- 1.056
- 528
- 323
cnm bende pco var esimde spermde hareketsizlik. Biz 2 defa aynı hastanede yaptırdık, 1 defa özel merkezde ve sonuncuyu türkiyede yaptırdık. Ne şanstır ki ilk denemememiz tecrübesiz oldugundan ve sanki tüp bebekle hemen bebek sahibi olunabiliyor sandık ve hep positif düşündük ve hamilelik keseside tutmuştu ama maalesef boş gebelikti. Sonra artık ister istemez her konuda bilgi sahip oluyo insan merak edip araştırıyo ve bu bilgi sahibi olmak hiç iyi diyil çünkü sonraki denemelerde bi belirti arıyoruz istemedendr olsa. Ve sonraki 3 deneme hiç tutmadı bile. İşte bizim durumumuz bu. Peki sizin sorun neydi ve kaçıncı denemeniz?canimm cok gecmis olsun..cok zor birsey.cok zorr imtihan..rabbim guc kuvvet versin esinede sanada...sorun neydi belkide kendiliginden gelir mucizenn..
Bide hepsi ayni merkezdemi oldu nerde yaptirdin..bende 6 yildir ugrasiyorum..maddi durumu sifirladik sonra yine topladik baslasik diye diye 6.5 yil gecti..rabbim guc verecek insallah..ben merkez degistirdim ve yeni merkez en ayrintiya kadar inceledi..mesela cok basit bisi cikti onumuze..daha onceki merkezde hic dikate alinmayan..bakalim bu nasil soniclanacak..benim oncesindede tuttu ama degerlerim dusdu hep..
Ne testleri yapildi size hepsi ayni merkezdemiydi??
sorun neymiskicanimm cok gecmis olsun..cok zor birsey.cok zorr imtihan..rabbim guc kuvvet versin esinede sanada...sorun neydi belkide kendiliginden gelir mucizenn..
Bide hepsi ayni merkezdemi oldu nerde yaptirdin..bende 6 yildir ugrasiyorum..maddi durumu sifirladik sonra yine topladik baslasik diye diye 6.5 yil gecti..rabbim guc verecek insallah..ben merkez degistirdim ve yeni merkez en ayrintiya kadar inceledi..mesela cok basit bisi cikti onumuze..daha onceki merkezde hic dikate alinmayan..bakalim bu nasil soniclanacak..benim oncesindede tuttu ama degerlerim dusdu hep..
Ne testleri yapildi size hepsi ayni merkezdemiydi??
Aminn insallahhh...
Rabbim hayirlisini nasip etsinn..insallah cookk guzel haberler verirsin bize..hele sen kani verdikden sonraki bekleyisi bi gorsenn..sabir versin rabbimm..
Canimm sabredebiliyorsan sabrett...en faydalisi vaktinde yapmak..benim gecmisdeki tecrubelerim kotuydu ondan dayanamadimm...idrarda cikmaz yapma..az kalmis insallah guzel haberler verirsin bize..
Yok canm başlamadk başlarmyz bı ay onuda bılmıorm..donmuş 3 tane embrıyo beklıo bakalm ne zamana kısmet:)sen neler yapıosun sende durumlar ne cnm?sen ne yaptin canim tup bebege basladinmi bayadir girmiyorum buraya
cnm bende pco var esimde spermde hareketsizlik. Biz 2 defa aynı hastanede yaptırdık, 1 defa özel merkezde ve sonuncuyu türkiyede yaptırdık. Ne şanstır ki ilk denemememiz tecrübesiz oldugundan ve sanki tüp bebekle hemen bebek sahibi olunabiliyor sandık ve hep positif düşündük ve hamilelik keseside tutmuştu ama maalesef boş gebelikti. Sonra artık ister istemez her konuda bilgi sahip oluyo insan merak edip araştırıyo ve bu bilgi sahibi olmak hiç iyi diyil çünkü sonraki denemelerde bi belirti arıyoruz istemedendr olsa. Ve sonraki 3 deneme hiç tutmadı bile. İşte bizim durumumuz bu. Peki sizin sorun neydi ve kaçıncı denemeniz?
so
sorun neymiski
canım eminim çok zordur ama rabbimin vardır bir bildiği dualara sığın sakın üzmemeye çalış kendini..Arkadaşlar bizimde negatifle sonlanan 4. Tüp bebek serüvenimiz sonlandı maalesef. Allahım ne kadar zor. Eşim artık tüp bebek duymak istemiyorum dedi, çok ama çok yıprandık.
rabbim güzel sonuçlar yazmayı nasip etsin canım çok heyecanlıı muhakkak yaz buraya daKızlar kan verdim dua edin beklemek çok zor
Ah yazmam mi sevinçle insallahhhhrabbim güzel sonuçlar yazmayı nasip etsin canım çok heyecanlıı muhakkak yaz buraya da
Gercekten cook zor bubekleyis..hakkinda hayirlisi neyse o olsun sonuc..rabbim sonuc neyse gonlunude ona razi etsin..insallah pozitifdirr..Kızlar kan verdim dua edin beklemek çok zor
saat kaçta belli olucak..Ah yazmam mi sevinçle insallahhhh
bende bendeeeKizlar belki inanmazsiniz ama..kendiminkini bekler gibi heycanla bekliyorummm...
canım doktor daha önce söylemedimi kaç tane yumurtan olduğunu. 3 tanesi kaliteli olsun inan sana yeter sakın moral bozmak yok. benimde dondurulacak yumurtam yoktu. iki tane trasnfer yapıldı o kadar. o sebeple hiç üzülme..Kizlar yumurta toplama isleminden geliyorum sadece 3 tane yumurtam varmis cok morelim bozuldu cok kotuyum
7 tane demisti ama digerleri istedigi gibi cikmamis sadece 3 tane varms iyi olan yarin hbr vrclerms transfer olup olmayacagni sanki bosa umutlandm simdiye kadr ya dollenmese die cok korkuyorumcanım doktor daha önce söylemedimi kaç tane yumurtan olduğunu. 3 tanesi kaliteli olsun inan sana yeter sakın moral bozmak yok. benimde dondurulacak yumurtam yoktu. iki tane trasnfer yapıldı o kadar. o sebeple hiç üzülme..
ben ikinciyi yaptirdik gene kaybettik 1 sene ara vericem snr icuncuyu deniycez kismet olursa pgt yapilcakmis o zmnYok canm başlamadk başlarmyz bı ay onuda bılmıorm..donmuş 3 tane embrıyo beklıo bakalm ne zamana kısmet:)sen neler yapıosun sende durumlar ne cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?