Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

cnm bende pco var esimde spermde hareketsizlik. Biz 2 defa aynı hastanede yaptırdık, 1 defa özel merkezde ve sonuncuyu türkiyede yaptırdık. Ne şanstır ki ilk denemememiz tecrübesiz oldugundan ve sanki tüp bebekle hemen bebek sahibi olunabiliyor sandık ve hep positif düşündük ve hamilelik keseside tutmuştu ama maalesef boş gebelikti. Sonra artık ister istemez her konuda bilgi sahip oluyo insan merak edip araştırıyo ve bu bilgi sahibi olmak hiç iyi diyil çünkü sonraki denemelerde bi belirti arıyoruz istemedendr olsa. Ve sonraki 3 deneme hiç tutmadı bile. İşte bizim durumumuz bu. Peki sizin sorun neydi ve kaçıncı denemeniz?

so
sorun neymiski

Bendede pco ...baslarda denedik olmadi sonra dogar denedikk..yumos buyuttuk catlattik ama yok...sonra asilama...sonra ara verdik..tup yapan gibi olacak diyorduk...

1 tup yapildi dusuk bi deger cikti..dr artabilir dedi ama artmadi 3 kimyasak gebelikk...

Rahim filmi...histeroskopi...kanda genetikk...herseye bakildi..bu arada merkezide degistik..

Ve 5. Gun embriyolarimin genetigi incelendi oda temiz cikti...ve donmuslarla basladik tedaviye...

Ama bu merkezin sistemi digerinden fakliymis..transfere 4 gun kala e2..hormonuma baktilarr...okadar estrofem ilacina ragmen e2..istenen seviyede degilmis..oysaki rahim 9 mm tam istenen kivamda...

Dr nekadar israr etsende yapmam dedi...tutunmaz bi degerle..tutunsada duser dedi..ve tedavi iptsl...bidahaki ay...bant tedavisine basladii...

Ise yaradi ve transfer gerceklesti...bakalim simdi neler olacakk..insallah hersey guzel olur...

Skmdi bikac satir aldi bunlari yazmak..oysaa 6 yil her anini uzunn uzun yasadimm..

Allah yardimcin olsynnn...sabirr herseyin ilacii..rabbim o gucu verecek size yinee...ve yeniden yeni umutlarla baslicaniz...

so

sorun neymiski

Yukarii uzun uzun yazdim arkadasimm...

Kizlar yumurta toplama isleminden geliyorum sadece 3 tane yumurtam varmis cok morelim bozuldu cok kotuyum
canım doktor daha önce söylemedimi kaç tane yumurtan olduğunu. 3 tanesi kaliteli olsun inan sana yeter sakın moral bozmak yok. benimde dondurulacak yumurtam yoktu. iki tane trasnfer yapıldı o kadar. o sebeple hiç üzülme..

7 tane demisti ama digerleri istedigi gibi cikmamis sadece 3 tane varms iyi olan yarin hbr vrclerms transfer olup olmayacagni sanki bosa umutlandm simdiye kadr ya dollenmese die cok korkuyorum

Yok canm başlamadk başlarmyz bı ay onuda bılmıorm..donmuş 3 tane embrıyo beklıo bakalm ne zamana kısmet:)sen neler yapıosun sende durumlar ne cnm?
ben ikinciyi yaptirdik gene kaybettik 1 sene ara vericem snr icuncuyu deniycez kismet olursa pgt yapilcakmis o zmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…