Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

7 tane demisti ama digerleri istedigi gibi cikmamis sadece 3 tane varms iyi olan yarin hbr vrclerms transfer olup olmayacagni sanki bosa umutlandm simdiye kadr ya dollenmese die cok korkuyorum
kötü sakın düşünme herşey olacağına varıyor. bol dua et bol bol rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Amin cnm allah razi olsun doktorum igneleri zamaninda vuruldmu die sormus esime 5.10 dk oynuodu hep acaba ondan boyle olduki
hiç bilmiyorum canım ama 5 10 dk dan bişey olmaz herhalde. biz alarm kurmuştuk çaldığında hemen vuruldum ama o kadardan farkedeceğini zannetmiyorum.

cnm e2 falan bakılmadı transfer öncesi bana. Estrofem ve bant tedavisi ne?

cnm e2 falan bakılmadı transfer öncesi bana. Estrofem ve bant tedavisi ne?
Estrofem rahimi bebege hazirliyor..tup bebek yapay bi gebelik..rahime dogal etkisi vermek icin...

Adetin 2. Gunu gidince baslatiyorlarr..rahim duvari ve e2 degeri istenen seviyeye gelince transferi yapiyorlar...benim karaciger ilaci kabul etmemis..banada onceki merkez yapmamisdi hic..bu merkezde cikti ortaya..o ay iptal oldu ...bidahaki adetin 2. Gunu ..o ilacin bant seklinde olani verdiler..2 gundebir bacaklarima bant yapistirdim...bu sefer ise yaradi..e2 yukseldi..

Ya kızlar eylülde 2 embriyo yerleştirildi tutmadı ekimin 17 sinde adet oldum bir hafta sonra pembe bole akinti gb lekelenmem oldu bir gün bu ay hala adet olmadım 5 gün falan oldu gecikeli bikaç gün önce test yaptım negatifdi bugün tekrar idrar testi yaptım silik çıktı sizce hamile kalmış olabilirmiyim bide sizde bi bakarnisiniz teste sizce pozitif mi die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…