kötü sakın düşünme herşey olacağına varıyor. bol dua et bol bol rabbim hepimizin yardımcısı olsun..7 tane demisti ama digerleri istedigi gibi cikmamis sadece 3 tane varms iyi olan yarin hbr vrclerms transfer olup olmayacagni sanki bosa umutlandm simdiye kadr ya dollenmese die cok korkuyorum
Amin cnm allah razi olsun doktorum igneleri zamaninda vuruldmu die sormus esime 5.10 dk oynuodu hep acaba ondan boyle oldukikötü sakın düşünme herşey olacağına varıyor. bol dua et bol bol rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
hiç bilmiyorum canım ama 5 10 dk dan bişey olmaz herhalde. biz alarm kurmuştuk çaldığında hemen vuruldum ama o kadardan farkedeceğini zannetmiyorum.Amin cnm allah razi olsun doktorum igneleri zamaninda vuruldmu die sormus esime 5.10 dk oynuodu hep acaba ondan boyle olduki
Sonucun ne çıktı hayırlı haberle gel inşallahAh yazmam mi sevinçle insallahhhh
cnm e2 falan bakılmadı transfer öncesi bana. Estrofem ve bant tedavisi ne?Bendede pco ...baslarda denedik olmadi sonra dogar denedikk..yumos buyuttuk catlattik ama yok...sonra asilama...sonra ara verdik..tup yapan gibi olacak diyorduk...
1 tup yapildi dusuk bi deger cikti..dr artabilir dedi ama artmadi 3 kimyasak gebelikk...
Rahim filmi...histeroskopi...kanda genetikk...herseye bakildi..bu arada merkezide degistik..
Ve 5. Gun embriyolarimin genetigi incelendi oda temiz cikti...ve donmuslarla basladik tedaviye...
Ama bu merkezin sistemi digerinden fakliymis..transfere 4 gun kala e2..hormonuma baktilarr...okadar estrofem ilacina ragmen e2..istenen seviyede degilmis..oysaki rahim 9 mm tam istenen kivamda...
Dr nekadar israr etsende yapmam dedi...tutunmaz bi degerle..tutunsada duser dedi..ve tedavi iptsl...bidahaki ay...bant tedavisine basladii...
Estrofem rahimi bebege hazirliyor..tup bebek yapay bi gebelik..rahime dogal etkisi vermek icin...cnm e2 falan bakılmadı transfer öncesi bana. Estrofem ve bant tedavisi ne?
Aferimmmm yaaaaaa....oldukk merakdannnnnnn...Kızlarrrr test sonucu m 500 küsür
Gozunz aydn cnm be guzel habr rabbim sihatla kucagina almayi nasip etsin isnKızlarrrr test sonucu m 500 küsür
AMİİİN İNŞALLAH.. TEBRİK EDERİM CANIM.Allah kucağına almayı nasip etsin :)Birbirimize çokkkk dua edelim allah hepimize tüm isteyenlere çocuklar nasip etsin
Cnm kac yumurtan olusmustu peki ve kacini dollediler kaci bolunduKızlar ben okuldan 3 te çıkıyo sonucu o zaman aldım titriyor titreyerek 2 emriyo transfer edildi
Cnm gözün aydın, Rabbim tamamına erdirsin. Bizim için dualarını bekliyoruzBirbirimize çokkkk dua edelim allah hepimize tüm isteyenlere çocuklar nasip etsin
evet silik gözüküyor gibi.ama acile gidip kan testi versene şüpheyle duracağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?