- 27 Haziran 2015
- 168
- 90
- 28
- 40
Hayirlisi olsun sabir ve saglik dilerim senin icin canim duamdasinEvet cnm bugun 0.1 biliodm zaten....hazirdim yani...ama isin kotu yani hala ilaclara devam edecek olmam...dr pzt kadar devam dedi bosu bosuna cok sacma ama emin olmsk istiolar iste...
Hangi vitamin ilaçlarını kullandın canımArkadaşlar simdiye kadar biesteron ginera isimli dogum kontrol hapi ve destek vitaminler kullaniyodum ctsi kontrole gittim doktor 8 agustosta tedavi egitimi vericez sana ilac vs. Alicaz tup bebege basliyoruz dedi 20 agustos gibi toplama 25 agustos gibi tranfer kismet olursa diye bi takvim cikardi bi yandan dualarinizi beklerken bi andan da tecrubeli arkafaslar bahsedermi bana ne ilaci tedavisi uygulayacak bu sürecte neler yaptiniz sevgiler..
Bende opudan ciktim biraz zor oldu 24 tane yumurta toplanmis cok fazla onun icin transferim 1 ay ertelendi ohss riski yuzunden simdi adetimi bekliycem napalim vardir herseyde bir hayr Rabbim herseyin en iyisini guzelini hayrlisini bilir neylerse guzel eyler ...
tşk ederim,benim de amh düşük olduğu için neler iyi gelir diye araştıryorum,tşk ederim tekrar ,ben de deneyeceğim
tşk ederim ::)[QUOTE="687403to_igt, post: 42267279, member:
ohsss riski ne demekkkk[/QUOTE
Sanırım yumurtalıklar opudan sonra bir hassasiyet ve şişlik gibi bişey oluyor. Dolayısıyla gebe kalmay engel ve uygunsuz durum oluyor. Doktorlar onyüzden bir sonraki aya rahim ve yumurtalıklar kendini toplasın diye bırakıyorlar.ben en kaba şekliyle böyle biliyorum
Elevit ve omegaHangi vitamin ilaçlarını kullandın canım
Evet çok şükür darisi başiniza ve hayirli bebekli sonuçlar hepimize..alaca transferin oldumu
Hayirli olsun canim insallah guzel sonuclar duyariz sendenEvet çok şükür darisi başiniza ve hayirli bebekli sonuçlar hepimize..
Tesekkur ederim cümlemizin bebekleri gelsin kavuşalimHayirli olsun canim insallah guzel sonuclar duyariz senden
Aynen öyle canım istersen internetten bir araştır hidroselpenks ve tüp bebek diye.Benimde başıma şöyle birşey geldi paylaşmak isterim ben nişanlıydım 2010 yılında çikolata kistinden açık ameliyat oldum 3 ay sonra apar topar evlendik çünkü doktor kistimin tekarladığını ve hemen evlenip çocuk denemelerine başlamam gerektiğini eğer tekrar ameliyat olursam tüp bebek şansımında kalmayacağını söyledi neyse biz 1 yıl denedik ve olmadı bu arada doktorun kistin tekrarlamış dediği şey ameliyattan sonra oluşan bir enfeksiyon olduğu ortaya çıktı.1 yıl sonra ben bu arada başka dr gitmeye başladım o benden rahim filmi istedi ve tüpleriminde sıvı birikimi olduğunu ve bu nedenle hamile kalamayacağımı ayrıca tüp bebek bile yapsam düşükle sonuçlanacağını söyledi ayrıca 10 tane kadar polip vardı bende ameliyatta bunlarıda alacağını poliplerinde gebeliğe engel olduğunu söyledi bu arada bu dr (ismini vermiyim anlayan anlar zaten) tvde her sabah program yapıp millete ahkam kesen gözünde hastalarını bankonot olarak gören bir adam ne yazık ki biz bunu sonradan anladık neyse ben bu dr tarafından histereskopi yöntemi ile ameliyat edildim sözde tüplerim açıldı ve poliplerim alındı.Evet poliplerimin alındığına dahir elimde cd var ama sonradan öğrendiğim histereskopi yöntemi ile tüplerin açılamayacağı oldu ve bana kendi merkezinde tüp bebek yapmayı önerdi bizimde o ara durumumuz yok çünkü ben sürekli drlarda geziyorum ve ameliyatlarım hep özel hastanelerde yapılıyor ve dr dışarıdan geldiği için yatış için bile sigortayı kullanamıyoruz.Allahtanki durumumuz yokmuş ve yapamamışız çünkü tüplerimi açmadığı için hüsranla sonuçlanacaktı.Benim artık drlara güvenim nerdeyse kalmamıştı tam 16 tane dr gittim bu kist yüzünden ve aklımda sadece bebek vardı .Sonraki 3 yıl ben artık iyice bıraktım inan dr kontrole bile gitmedim sonra dedimki birde devlet hastanesine gideyim bakalım sonuçta orada ticari amaçlı birşey yapılmıyor çapada tedavi olmaya başladım ve tüplerimdeki sıvı zamanında boşaltılmadığı için artık tüplerim baya hasar görmüştü ve kapatıldı şimdi özel bir hastanede tüp bebek tedavisine başlıyoruz ve hastanedeki dr tüplerimi kapattırmakla çok iyi yaptığımı sıvının başarı şansını %50 etkilediğini söyledi.(Baya bir uzun yazdım canım kusura bakma) Eğer böyle bir problemin varsa tüplerin kapatılmadan yada sıvı boşaltılmadan tüp bebek yaptırma derim.Allah senin de gönlündekini versin inşallah.Bu arada çapaya gidip gelirken tüp bebek raporu çıkartma işinide hallettim eylül sonunda raporum elimde olacak ve fiyat çok uyguna geliyor bu şekilde.Ben medicana international da başlıyorum tedaviye sen nereye gidiyorsun canımSorma amacın şu canım ya. Bir paylaşım görmüştüm bir ara. orada kadın tüp bebek yaptırmış ama tutmamış. Tüpler tıkalı olduğu için tüplerden dışarı atılması gereken sıvı rahimde kalıyormuş ve bu tüp bebeği başarısızlıkla sonuçyandırıyormuş. Benimde tüpler tıkalı. Bende de böyle bir şey olurmu diye düşündüm. Yada o bayanın bahsettiği tüplerde sıvı birikmesi mi. o yüzden kafam karıştı
Bana datup bebekboncesi doktorum. Arginmax biesteron quenzim 10 ve folik asit verdiElevit ve omega
Canim benim butun detaylari yazmissin cok tsk ederim. Benm tupler tikali. Sıvı olduğunu soyleyen doktr cikmadi. Baska bir sayfada bu konu ile ilgili bir paylaşım olunca bende telaş yaptım. Bende de var mi diye. Sonra burada da senden duyunca sordum. Cok tsk ederim o kadar detayli anlatmış sin ki. Ben izmirde tedaviye baslayacagim nasip olursa. Eğer olmasada umarim artik kafamdan silerim. Cunku artk takinti haline geldi. Ve benim yaşım 41 bundan sonra ruhen bedenen ve sabır olarak hazir olamayabilirim belki. Kafani şişirmek istemem ama benim hikayem de soyle. Evliligimde 4 yil takvim yontemi ili korundum. Korunmayi biraktiktan sonra olmamasini.cokta onemsemedim. Derken korunmadan 2 yil kadar gecti ama korunmasiz o donemde de olmadi. Sonra dr a gittim. Ilac tedavisi basladi bana. Yumurtlama ve catlatma igneleei varya ondan. 3 defa. Ama olmadi. Rahim filimi cekti bir tarafta tıkanıklık var o da kasmaktan olabilir dedi. Izne ayrilacakti. Eylul gibi gel laparoskopi yapalim dedi. Ben korkup gitmedim. 8 ay sonra tedaviye devam etmeye karar verdim. Ama ozele gitmeden once poliklinikte bi muayene olayim dedim.poliklinik dr u. 2 antibiyotik verdi. sayilari cok azdi. Bir tanede fitil. O da 5 tane idi sanirim. Antibiyotigin birini esin ile kullan dedi. O ay hem sut biharina oturdum. Hem bel cektirdim. Hem Ilaclari kullandim hemde 7 tane ot ictim ve cok sukur hamile kaldim. Bir oglum var Allah bagislasin. Cumlemizin evlatlarini ve icinde benimkini. Oglum 5 yasina gelene kadar istemedim. Sonra istedim. Korunmayi biraktim 8.9 ay olmadi. Dr gittim tahlil tetkik rahim filmi derken. Rahim filmini ceken bayan senin yumurtaliklar mi alindi dedi. Yani tupler tikali. Laparaskopi Defi doktor. Eyvallah dedim yapildim. Ama doktor hatasından ic kanama geçirdim. Olumden döndüm sukur. O olaydan yaklasik 10 ay sonra asilama denedik olmadi. Akabinde benim isteğm devam etti ama yalniz kaldim. Esim benim gibi istekli degildi. Korkmustu sanirim. Ara ara doktorlara gittim tup bebek dendi. Oysa ben doktorumun denk gelmedigini ufak bir sorunum oldugunu çözulecegini düşündüm. 2 sene once tekrar rhm filmi çekildim. Bu defA cok aci cektim. Ilk 2 si gibi kolay olmadi. Ceken doktor tikali idi bir tarafi actim o yuzden canın cok yandi dedi. Ama filmi istyen doktor hayir ikiside tikali tup bebek yapilacak dedi Esimle tupbebk icin gorustuk. Parasal boyuta falan baktik. Ama esim yaklasmadi. O arada saracoglunun kurlerine basladim. Esim onlarada inanmiyordu amaa bir kac defa hocayi dineyince inanmaya basladi. Kendisine de varikosel sonucu kondu ameliyat dedi doktor. Ama cok şükür esimin degerleri kurlerle çok yukseldi. Muhtemelen varikosel sorunu da çözüldü . Benim kanallar acildi mi bilmiyorum. Tup bebek olayina esim artik ikna oldu o yuzden acikmi kapalimi cokta o.emlidegil diye cekilmedim artik film. Bu arada tup bebek icin.tahlil tetkik yaptirirken amh düşük cikti. Tup bebeğe gitmeden onun icin de kur aldim. Simdi adetimi bekliyorum gideceğim insallah. Bu arada son gittigim dr filmr bakip tek tüpün açık dediAynen öyle canım istersen internetten bir araştır hidroselpenks ve tüp bebek diye.Benimde başıma şöyle birşey geldi paylaşmak isterim ben nişanlıydım 2010 yılında çikolata kistinden açık ameliyat oldum 3 ay sonra apar topar evlendik çünkü doktor kistimin tekarladığını ve hemen evlenip çocuk denemelerine başlamam gerektiğini eğer tekrar ameliyat olursam tüp bebek şansımında kalmayacağını söyledi neyse biz 1 yıl denedik ve olmadı bu arada doktorun kistin tekrarlamış dediği şey ameliyattan sonra oluşan bir enfeksiyon olduğu ortaya çıktı.1 yıl sonra ben bu arada başka dr gitmeye başladım o benden rahim filmi istedi ve tüpleriminde sıvı birikimi olduğunu ve bu nedenle hamile kalamayacağımı ayrıca tüp bebek bile yapsam düşükle sonuçlanacağını söyledi ayrıca 10 tane kadar polip vardı bende ameliyatta bunlarıda alacağını poliplerinde gebeliğe engel olduğunu söyledi bu arada bu dr (ismini vermiyim anlayan anlar zaten) tvde her sabah program yapıp millete ahkam kesen gözünde hastalarını bankonot olarak gören bir adam ne yazık ki biz bunu sonradan anladık neyse ben bu dr tarafından histereskopi yöntemi ile ameliyat edildim sözde tüplerim açıldı ve poliplerim alındı.Evet poliplerimin alındığına dahir elimde cd var ama sonradan öğrendiğim histereskopi yöntemi ile tüplerin açılamayacağı oldu ve bana kendi merkezinde tüp bebek yapmayı önerdi bizimde o ara durumumuz yok çünkü ben sürekli drlarda geziyorum ve ameliyatlarım hep özel hastanelerde yapılıyor ve dr dışarıdan geldiği için yatış için bile sigortayı kullanamıyoruz.Allahtanki durumumuz yokmuş ve yapamamışız çünkü tüplerimi açmadığı için hüsranla sonuçlanacaktı.Benim artık drlara güvenim nerdeyse kalmamıştı tam 16 tane dr gittim bu kist yüzünden ve aklımda sadece bebek vardı .Sonraki 3 yıl ben artık iyice bıraktım inan dr kontrole bile gitmedim sonra dedimki birde devlet hastanesine gideyim bakalım sonuçta orada ticari amaçlı birşey yapılmıyor çapada tedavi olmaya başladım ve tüplerimdeki sıvı zamanında boşaltılmadığı için artık tüplerim baya hasar görmüştü ve kapatıldı şimdi özel bir hastanede tüp bebek tedavisine başlıyoruz ve hastanedeki dr tüplerimi kapattırmakla çok iyi yaptığımı sıvının başarı şansını %50 etkilediğini söyledi.(Baya bir uzun yazdım canım kusura bakma) Eğer böyle bir problemin varsa tüplerin kapatılmadan yada sıvı boşaltılmadan tüp bebek yaptırma derim.Allah senin de gönlündekini versin inşallah.Bu arada çapaya gidip gelirken tüp bebek raporu çıkartma işinide hallettim eylül sonunda raporum elimde olacak ve fiyat çok uyguna geliyor bu şekilde.Ben medicana international da başlıyorum tedaviye sen nereye gidiyorsun canım
Elevit folikasiti karsiliyor zaten biesteronu ben de kullandim canimBana datup bebekboncesi doktorum. Arginmax biesteron quenzim 10 ve folik asit verdi
İnşallah hayirlisi ile hamile kalir ve bebeğine kavusursun canim.Sanada çok geçmiş olsun canım sende çok şey yaşamışsınbenimde amh 1,57 idi 8 ay önce şimdi tüp bebek dr tekrar istedi yine yaptırıcam birde sarılık aids gibi testler istedi eşimden ve benden onları yaptırıcaz benim rapor işim var birde tabii onlar içinde tekrarlamam gereken testler var onları halledip eylülde raporu alıp ekimde bir sorun çıkmaz ise başlıyoruz bizde Allahın izniyle. Eskiden çok üzülüyordum ama artık o kadar kafama takmıyorum sanırım eşim kafama takmıyım diye 4 yıl önce bir köpek almıştı bana 1,5 aylıktı şuan 4 yaşına girdi bir görsen bende onu evlat gibi bakıyorum birazda kafamın dağılmasına o sebep oldu insanlar beni kınıyor bazen bebek gibi buna bakıyorsun sen bunu insan yerine koymuşsun buna bakacağınıza çocuk yapın ona bakın diyorlar bende içimden olduda biz yapmadık diyorum herkes kendi yaşadığını bilir bazen eşimle yemeğe çıktığımızda masamıza mendil satan veya yemek alır mısın diyen çocuklar geliyor o zaman diyorum ki Allaha isyan gibi olmasın ama bu yolda yıllarca uğraşan maddi manevi herşeyini ortaya koyan insanlar var bir evlat kokusuna hasret bazılarıda var o kokunun farkında değil Allahım diyorum sen herşeyin en iyisini bilirsin bizim için hayırlısını göster beni bu duygudan mahrum bırakma diye dua ediyorum hep bakalım içimde hep bir umut var ne zaman yeşerecek bilemediğim
Bende çikolata kisti vardı evlenmeden 3 ay önce ameliyat olmuştum 5,5 yıllık evliyiz çocuk yapın diyen herkese kaynanam gelinimde sorun var olmuyor çocukları diyordu eşim ve ben çıldırıyorduk sonra eşim sperm sayımı verdi sonucumuzu alıp kaynanama gittik eşim yolda dediki sakın sen birşey deme bak ben ne yapıcan şimdi kaynanam dediki sonuçlar nasıl eşim demesin mi çok kötü dr gösterdik meğerse sorun bendeymiş benim yüzümden olmuyormuş çocuğumuzEvet güzel yapmışsın söylemekle . Benimkinin erkek kardeşi var bitek aman oda dünyadan bir haber . Önümüzde Kurban bayramı var yine herkes sorguya çekecek bizi acaba kime hangi yalanı söylesekBir gün çıldırıp herkese kocamdan dolayı olmuyor diye bağarcam korkuyorum valla kendimden . Kaynanam ozamanda senin yüzünden oldu der. sağlam verdim çürüttün der . diyecek laf mı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?