Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Ya bıktım kan testlerinde negatif görmeye artık gitmek istemiyorum emin olmadan en azndan böyle evde pozitif çıksa gitsem sanki daha iyi olucakmis gb geliyor erken gebelik testi aldım yrn onunla yapıcam bunu öylesine yapmıştım zaten bişey beklemiyodum akşam 5 gb yaptım yrn kini sabah idrariyla yapıcam bide erken gebelik testi ya varsa eğer hamilelik kıpkırmızı çıkar ikinci çizgi ole çıkarsa giderim dedim kan testine

canım benim 3 yumurtam oldu zaten sorun yumurta rezervi aslında 6 demişti doktor 3 tane toplandı 1 tanesi 3.gün durdu gelişimi 2 tanesi 5.gün transfer edildi
Tamda benmki gibi olms cnm banada 6.7 tane goruorm dedi 3 tane saglikli cikti toplama islemnde simdi bekliyorm bolunp bolnmeyceguni uykularm kacti ins sonu seninki gibi olur brnmde

baya hamilesin canim kipkirmizi cikmaz zaten suan bence kan ver tam emin ol hayirli olsun simdiden :)
Ya değilim malesef bugün 3 cizgi olmus dünkü test bozuk tu heralde bugün de erken gebelik olanını yaptım aynı markanın o negatif çıktı

Eklentiler

• 1448003230388-1331938796.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 59
Ya kızlar bu erken gebelik testi nin yanlış çıkma olasılığı olabilir mi başım da ağrıyor bugün adet olucam galiba bide yani denk gele gele bozuk test mi denk geldi yani yoksa bsey nie pozitif çıkıyor ki ertesi gün bsey çıkmıyor hangisine inanıcam ben bikaç gün snra kan testi mj yaptrsam

Keske kan verseydinn..bukadar yipratmis olmazdin kendini...insallah adet olmazsinda..test dogrudur pozitif cikar insallahhh

Keske kan verseydinn..bukadar yipratmis olmazdin kendini...insallah adet olmazsinda..test dogrudur pozitif cikar insallahhh
İnş ya 3 senedir çok istiyoruz eğer adet olursam doktora gidicem 3. Günü gel dedi dondurulmuş embriyom var hayırlısı olsun da eğer olrsa bakalm emriyolarim konulacak hayırlısı olsun artık ne diyim adetn 3. Günü cagariyorya acaba ne zaman koyuyorlar ki emriyolari

Bana adetimin 22. Gunu komuldu..rahim kalinligina gore degisiyor..19..20..21..

Bana adetimin 22. Gunu komuldu..rahim kalinligina gore degisiyor..19..20..21..
Hmm anladim canm saol hayırlısı olsun artık bakalım kan sulandirici iğne de kullaniyorum ben adeti 3. Gününden itibaren baslatir heralde yine allah isteyen herkese nasip etsin ya tedavi süreçleri fiziksel olarak da çok yoruyor gerçekten allah herkese kolaylik versin

Merhaba arkadaşlar dün adet oldum bende doktora gittim fakat sağ tarafda kist oluşmuş kisti aldılar çok canım yandı kistin içinde bişey görmüş patalojiye yolladılar geçen ay klomen kullandım yumurtalar cevap vermedi diye çatlatma iğnesi vurulmadım sanırım o nedenle kist oluştu

Amin cnm allah razi olsun doktorum igneleri zamaninda vuruldmu die sormus esime 5.10 dk oynuodu hep acaba ondan boyle olduki
Cnm ona takılma bence ondan bişey olmaz hepimiz o süreçten geçtik bırak 10 dakikayı benim saatler geçiyordu. O yüzden üzülme hakkında hayırlısı olsun olacaksa tek yumoşla bile olur

G
Can'ım senin adına çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inş. Benim bugün 12 gün değerim düşmüş sanırım kimyasalmış kendi adıma çok üzgünüm
Geçmiş olsun cnmm inşallah bir dahaki sefere sağlıklı bir bebişle pozitif haber alır ve mutluluğun devam eder

Kızlar bişey sormal istiyorum..taze embrıyosu tutunmayan donmua ile hamile kalan varmı aranızda?ve donmuş transferınde gep okuyorum 17 18 19 .gunlerde transfer ermşler benm eskısı 13.gun olmstu..nıye bukadar erken anlamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…