Can'ım senin adına çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inş. Benim bugün 12 gün değerim düşmüş sanırım kimyasalmış kendi adıma çok üzgünümKızlarrrr test sonucu m 500 küsür
canım benim 3 yumurtam oldu zaten sorun yumurta rezervi aslında 6 demişti doktor 3 tane toplandı 1 tanesi 3.gün durdu gelişimi 2 tanesi 5.gün transfer edildiCnm kac yumurtan olusmustu peki ve kacini dollediler kaci bolundu
canım çok teşekkürler senin değerin kaçtı kaç oldu inşallah güzel şeyler olurCan'ım senin adına çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inş. Benim bugün 12 gün değerim düşmüş sanırım kimyasalmış kendi adıma çok üzgünüm
Ayy ne güzel gözünüz aydın can sağlığıyla hayirlisiyla kucağına da alırsın inşallah darısı başıma ve isteyen herkese.amiiin.☺Birbirimize çokkkk dua edelim allah hepimize tüm isteyenlere çocuklar nasip etsin
baya hamilesin canim kipkirmizi cikmaz zaten suan bence kan ver tam emin ol hayirli olsun simdiden :)
Tamda benmki gibi olms cnm banada 6.7 tane goruorm dedi 3 tane saglikli cikti toplama islemnde simdi bekliyorm bolunp bolnmeyceguni uykularm kacti ins sonu seninki gibi olur brnmdecanım benim 3 yumurtam oldu zaten sorun yumurta rezervi aslında 6 demişti doktor 3 tane toplandı 1 tanesi 3.gün durdu gelişimi 2 tanesi 5.gün transfer edildi
Ya değilim malesef bugün 3 cizgi olmus dünkü test bozuk tu heralde bugün de erken gebelik olanını yaptım aynı markanın o negatif çıktıbaya hamilesin canim kipkirmizi cikmaz zaten suan bence kan ver tam emin ol hayirli olsun simdiden :)
Canim sen bugün sabah testi yaptırma yacakmiydin canim dur canim ya moralini hemen bozmaCan'ım senin adına çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inş. Benim bugün 12 gün değerim düşmüş sanırım kimyasalmış kendi adıma çok üzgünüm
Keske kan verseydinn..bukadar yipratmis olmazdin kendini...insallah adet olmazsinda..test dogrudur pozitif cikar insallahhhYa kızlar bu erken gebelik testi nin yanlış çıkma olasılığı olabilir mi başım da ağrıyor bugün adet olucam galiba bide yani denk gele gele bozuk test mi denk geldi yani yoksa bsey nie pozitif çıkıyor ki ertesi gün bsey çıkmıyor hangisine inanıcam ben bikaç gün snra kan testi mj yaptrsam
İnş ya 3 senedir çok istiyoruz eğer adet olursam doktora gidicem 3. Günü gel dedi dondurulmuş embriyom var hayırlısı olsun da eğer olrsa bakalm emriyolarim konulacak hayırlısı olsun artık ne diyim adetn 3. Günü cagariyorya acaba ne zaman koyuyorlar ki emriyolariKeske kan verseydinn..bukadar yipratmis olmazdin kendini...insallah adet olmazsinda..test dogrudur pozitif cikar insallahhh
Bana adetimin 22. Gunu komuldu..rahim kalinligina gore degisiyor..19..20..21..İnş ya 3 senedir çok istiyoruz eğer adet olursam doktora gidicem 3. Günü gel dedi dondurulmuş embriyom var hayırlısı olsun da eğer olrsa bakalm emriyolarim konulacak hayırlısı olsun artık ne diyim adetn 3. Günü cagariyorya acaba ne zaman koyuyorlar ki emriyolari
Hmm anladim canm saol hayırlısı olsun artık bakalım kan sulandirici iğne de kullaniyorum ben adeti 3. Gününden itibaren baslatir heralde yine allah isteyen herkese nasip etsin ya tedavi süreçleri fiziksel olarak da çok yoruyor gerçekten allah herkese kolaylik versinBana adetimin 22. Gunu komuldu..rahim kalinligina gore degisiyor..19..20..21..
Cnm ona takılma bence ondan bişey olmaz hepimiz o süreçten geçtik bırak 10 dakikayı benim saatler geçiyordu. O yüzden üzülme hakkında hayırlısı olsun olacaksa tek yumoşla bile olurAmin cnm allah razi olsun doktorum igneleri zamaninda vuruldmu die sormus esime 5.10 dk oynuodu hep acaba ondan boyle olduki
Tebrikler canım allah kucagına lamayıda nasip etsin inşallahBirbirimize çokkkk dua edelim allah hepimize tüm isteyenlere çocuklar nasip etsin
Geçmiş olsun cnmm inşallah bir dahaki sefere sağlıklı bir bebişle pozitif haber alır ve mutluluğun devam ederCan'ım senin adına çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inş. Benim bugün 12 gün değerim düşmüş sanırım kimyasalmış kendi adıma çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?