Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Cok erken olmuş canim bizde donmus var ama ben tekrar baştan yaptiracagim benim 3.gun embriyosuydu 18.gun transfer olmuştu donmus larda farklı mi acaba

Cnm ona takılma bence ondan bişey olmaz hepimiz o süreçten geçtik bırak 10 dakikayı benim saatler geçiyordu. O yüzden üzülme hakkında hayırlısı olsun olacaksa tek yumoşla bile olur
Amin cnm 3 tanesi dollediler haber bekliorz ins hepsi dollenip bolunur saglikli embriyo olur yarin netlesck galiba 2.gunu olacak cunki

benim 17 gunde olmustu transfer demek herkesinki farkli kalinlasiyo

Bnm 7 tane yumurtam gorunuyorms cnm az gibi geldi bana ama bunlarin kacinin kaliteli olacgini bilmiorm tabi sansim dusuk sanki ;(
Canım öyle deme hiç. Önemli olan kalitesi ve Allahın takdiri. Benim 6 yumurta görünüyordu toplanınca 11 tane çıktı genelde daha fazla çıkıyor. Ve şu an hamileyim şükür darısı senin ve tüm isteyenlerin başına

Can'ım senin adına çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inş. Benim bugün 12 gün değerim düşmüş sanırım kimyasalmış kendi adıma çok üzgünüm
Ya canım sayfaları kaldığım yerden tek tek okuyordum çok üzüldüm inan. İnş Allahım yakın zamanda güldürür yüzünü

Canım bence sonradan 3. Çizgi çıkmamış idrar iyice kuruduğu için öyle 3. Bi hat var gibi gözüküyor. İstersen 1-2 tane farklı marka normal testlerden al sabah ilk idrarla yap inş pozitif çıkar

Benim yumurtalar nisanda toplandı fakat ohss olduğum için eylülde transfer yapıldı,ilk denememde tuttu çok şükür,geçen hafta cinsiyetini öğrendik oglum olacakmış. Bu arada benim 25 gün transfer yapıldı,dr lar işini biliyor akışına bırak, Rabbim gönülden isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

OTE="WAW, post: 43668187, member: 237723"]Cooookkk guzel haberlerle gel insalllahhh...[/QUOTE]
Guzel haberler veremeyecegim herhalde Ağlıyorum birsaattir sinirlerim bozuldu. Hani jel parca parça atiliyoya kahverenginde iki parca geldi. Adet olcam herhade..

Guzel haberler veremeyecegim herhalde Ağlıyorum birsaattir sinirlerim bozuldu. Hani jel parca parça atiliyoya kahverenginde iki parca geldi. Adet olcam herhade..

Du bakalimm hemen neden agliyorsunn..kendinide yipratiyorsun..bakalim sonuc ne gelecek..insallah pozitif olur..

Canım ondan değildir emin ol 1-2 saat oynasaydı belki yani. Kendini falan suçlama yani
Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin cnm benm bugun 3.gunu olacak embriyonun gelisiminin ne durumda oldugyla ilgili hala net bisy soylenmior dun doktorm dollenme belirtileri var ama net bilgiyi 4.gun verirz dedi 3 yumurtanin 3 ude dollwnir ins cok emwk verdk ;(

merhaba kızlar napıyosunuz?
bir ay önce tüp bebek yaptırmıstık hamile oldugumu öğrendim değer düşük diye ıkı gun sonra tekrar bakılmıstı meger düşülk yapıyomusum. bu ay daha adet olmadım adetimden 6 gün geçti. hiç umudum yok dıyorum ama aklımda da soru işareti var açıkçası. iğnelerden gecikme olabilir mi?
ne dersiniz?

Canim ama gecen ay dusuk yapmadin mi? Yani bu ay igne kullandin mi ki ? Hamile olmayasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…