Cok erken olmuş canim bizde donmus var ama ben tekrar baştan yaptiracagim benim 3.gun embriyosuydu 18.gun transfer olmuştu donmus larda farklı mi acabaKızlar bişey sormal istiyorum..taze embrıyosu tutunmayan donmua ile hamile kalan varmı aranızda?ve donmuş transferınde gep okuyorum 17 18 19 .gunlerde transfer ermşler benm eskısı 13.gun olmstu..nıye bukadar erken anlamadm
Amin cnm 3 tanesi dollediler haber bekliorz ins hepsi dollenip bolunur saglikli embriyo olur yarin netlesck galiba 2.gunu olacak cunkiCnm ona takılma bence ondan bişey olmaz hepimiz o süreçten geçtik bırak 10 dakikayı benim saatler geçiyordu. O yüzden üzülme hakkında hayırlısı olsun olacaksa tek yumoşla bile olur
benim 17 gunde olmustu transfer demek herkesinki farkli kalinlasiyoKızlar bişey sormal istiyorum..taze embrıyosu tutunmayan donmua ile hamile kalan varmı aranızda?ve donmuş transferınde gep okuyorum 17 18 19 .gunlerde transfer ermşler benm eskısı 13.gun olmstu..nıye bukadar erken anlamadm
Canım öyle deme hiç. Önemli olan kalitesi ve Allahın takdiri. Benim 6 yumurta görünüyordu toplanınca 11 tane çıktı genelde daha fazla çıkıyor. Ve şu an hamileyim şükür darısı senin ve tüm isteyenlerin başınaBnm 7 tane yumurtam gorunuyorms cnm az gibi geldi bana ama bunlarin kacinin kaliteli olacgini bilmiorm tabi sansim dusuk sanki ;(
Canım ondan değildir emin ol 1-2 saat oynasaydı belki yani. Kendini falan suçlama yaniAmin cnm allah razi olsun doktorum igneleri zamaninda vuruldmu die sormus esime 5.10 dk oynuodu hep acaba ondan boyle olduki
Ya canım sayfaları kaldığım yerden tek tek okuyordum çok üzüldüm inan. İnş Allahım yakın zamanda güldürür yüzünüCan'ım senin adına çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inş. Benim bugün 12 gün değerim düşmüş sanırım kimyasalmış kendi adıma çok üzgünüm
aminnn canım hepimize tüm isyeyenlere versin rabbimTebrikler canım allah kucagına lamayıda nasip etsin inşallah
Canım bence sonradan 3. Çizgi çıkmamış idrar iyice kuruduğu için öyle 3. Bi hat var gibi gözüküyor. İstersen 1-2 tane farklı marka normal testlerden al sabah ilk idrarla yap inş pozitif çıkarYa kızlar bu erken gebelik testi nin yanlış çıkma olasılığı olabilir mi başım da ağrıyor bugün adet olucam galiba bide yani denk gele gele bozuk test mi denk geldi yani yoksa bsey nie pozitif çıkıyor ki ertesi gün bsey çıkmıyor hangisine inanıcam ben bikaç gün snra kan testi mj yaptrsam
Olablr belkide cnm bu sefer kacncı gun olacak acababenim 17 gunde olmustu transfer demek herkesinki farkli kalinlasiyo
Neden donmışları kullanmoyosunz cnm?Cok erken olmuş canim bizde donmus var ama ben tekrar baştan yaptiracagim benim 3.gun embriyosuydu 18.gun transfer olmuştu donmus larda farklı mi acaba
Kızlar bişey sormal istiyorum..taze embrıyosu tutunmayan donmua ile hamile kalan varmı aranızda?ve donmuş transferınde gep okuyorum 17 18 19 .gunlerde transfer ermşler benm eskısı 13.gun olmstu..nıye bukadar erken anlamadm
Cooookkk guzel haberlerle gel insalllahhh...yarın test günüm kızlar.. bi heyecan bastı beni :)
Benim esim şimdi tedavi oluyo canım iki tane donmus umuz var şimdi bidaha tedavi olayim daha fazla donduralim esim bidaha böyle tedavi olmasın doktorda kabul ettiNeden donmışları kullanmoyosunz cnm?
Guzel haberler veremeyecegim herhalde Ağlıyorum birsaattir sinirlerim bozuldu. Hani jel parca parça atiliyoya kahverenginde iki parca geldi. Adet olcam herhade..
Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin cnm benm bugun 3.gunu olacak embriyonun gelisiminin ne durumda oldugyla ilgili hala net bisy soylenmior dun doktorm dollenme belirtileri var ama net bilgiyi 4.gun verirz dedi 3 yumurtanin 3 ude dollwnir ins cok emwk verdk ;(Canım ondan değildir emin ol 1-2 saat oynasaydı belki yani. Kendini falan suçlama yani
Canim ama gecen ay dusuk yapmadin mi? Yani bu ay igne kullandin mi ki ? Hamile olmayasinmerhaba kızlar napıyosunuz?
bir ay önce tüp bebek yaptırmıstık hamile oldugumu öğrendim değer düşük diye ıkı gun sonra tekrar bakılmıstı meger düşülk yapıyomusum. bu ay daha adet olmadım adetimden 6 gün geçti. hiç umudum yok dıyorum ama aklımda da soru işareti var açıkçası. iğnelerden gecikme olabilir mi?
ne dersiniz?
sonucumu aldım. yükselmemiş değerim. negatif.. çok umutlanmıştım.. içime oturdu..Du bakalimm hemen neden agliyorsunn..kendinide yipratiyorsun..bakalim sonuc ne gelecek..insallah pozitif olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?