Rabbim bunu uygun gormus cnm demekki hayirli zaman degilmis senin icin uzme kendi rabbim elbet birgum sesimizi duyacak uzuntunu elbette yasamalisin ama isyan etmeden yasa ve yilma hicbirzaman allahta umit kesilmezsonucumu aldım. yükselmemiş değerim. negatif.. çok umutlanmıştım.. içime oturdu..
Canim ama gecen ay dusuk yapmadin mi? Yani bu ay igne kullandin mi ki ? Hamile olmayasin
sağol inşallah.. iinsanın içinde yangınlar oluyor diyecek kelime bulamıyomuşşsun.. hakkımızda hayırlısı olsun..Rabbim bunu uygun gormus cnm demekki hayirli zaman degilmis senin icin uzme kendi rabbim elbet birgum sesimizi duyacak uzuntunu elbette yasamalisin ama isyan etmeden yasa ve yilma hicbirzaman allahta umit kesilmez
canım çok üzüldüm hepimiz yaşadık hüsranlar ağlamalar allah inşallah daha sonra yüzünü güldürdü pes etmek yok ben geçen sefer o kadar ağladım degerim yükselmişti sonra dedim ağlamakla olmuyo kendimi nasıl olumsuz düşüncelerden arındırma için cokk dua ettim bi sürü kitap okudum Thé Secret da dediği gibi mutluluk mutluluğu çekersağol inşallah.. iinsanın içinde yangınlar oluyor diyecek kelime bulamıyomuşşsun.. hakkımızda hayırlısı olsun..
doğru söylüyosun pozitif olup pes etmemek lazım. biraz ara vericem o kadar yoruldum ki.. hem bedenen hem beynen.. inşallah bu süre iyi gelir toparlanıp gene başlarım. çok teşekkür ederim..canım çok üzüldüm hepimiz yaşadık hüsranlar ağlamalar allah inşallah daha sonra yüzünü güldürdü pes etmek yok ben geçen sefer o kadar ağladım degerim yükselmişti sonra dedim ağlamakla olmuyo kendimi nasıl olumsuz düşüncelerden arındırma için cokk dua ettim bi sürü kitap okudum Thé Secret da dediği gibi mutluluk mutluluğu çeker
Biraz gec oldu ama evet canin benim 3.gun donduruldu cozundu lab ortamnda 5.gune buyutulup yukleme yapildi suan hamileyim.sukur
benim sonucumda negatif .. onca emek onca umut bosa gitti.söylenecek tek söz hayırlısı.. bu aradaWAW benim e2 ye bir kere bakildi yumurta toplancagi zamandi sanirim oda 140 tı estrofem verdi gunde 3 kez bidaha bakilmadi tutmamasinin sebebi bu olabilirmi acaba?
Canim e2 yukselmisdir transfere kadar...taze transfer olmus..ilaclarin etkisiyle e2 in yuksektir yani..Amin canımWAW adetin 8. günü 146 cikmis e2 11.günü opu oldu.12.gun basladim estrofeme.14.gün transfer oldu zaten
banada bi kere ilk tup bebekte bakildi ikincide falan bakmadi rahim kalinligina gore transfer yapti ilginc benim bebegimi ondanmi kaybettim acaba acaba acabalar bitmiyo yaCanim taze transfermi yapildi yani 140 dan kac gun sonra transfer yapildi...
Ben kesin sebep odur diyememki ..benim ilkinde gunde 3 estrofem kullandim 13 gun..13 gun sonunda 125 di...transferi iptal etti..bu saatten sonra yukselsede gec kaldik dedi bidahaki aya dedi...
Bidahaki ay..bant kullandirdi..oda 15. Gunu 140 cikti yine artmamis..sonra estrofemi vajinal fitil olarak koydurdu..rahim istenen kivamda 8.3 mm deydi ama..tutunsada e2 dusuk beslenemez dedi..17. Gunu bidaha gittik verdik..625 olmus..tmm dedi 4 gun sonra transfer var..yaptik...bilmiyorum sonuc ne bugun 12. Gun test tarihim 1 gibi vericem..
Canim uzulme demek cok alamsiz..onca hayal umut..cok zor..rabbim bizlere sabir versinn...yureklerimize serinlik versinn...
Valla cabuk ciksin diye ozele gidp verdim bi ariza olmus..3..4 en gec 6 da cikar dediler..sabrim deneniyorrİnşallah bu son denemen olur ve kavusursun hayaline.ne zaman sonucunu öğreneceksinWAW
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?