Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Rabbim bunu uygun gormus cnm demekki hayirli zaman degilmis senin icin uzme kendi rabbim elbet birgum sesimizi duyacak uzuntunu elbette yasamalisin ama isyan etmeden yasa ve yilma hicbirzaman allahta umit kesilmez
sağol inşallah.. iinsanın içinde yangınlar oluyor diyecek kelime bulamıyomuşşsun.. hakkımızda hayırlısı olsun..

sağol inşallah.. iinsanın içinde yangınlar oluyor diyecek kelime bulamıyomuşşsun.. hakkımızda hayırlısı olsun..
canım çok üzüldüm hepimiz yaşadık hüsranlar ağlamalar allah inşallah daha sonra yüzünü güldürdü pes etmek yok ben geçen sefer o kadar ağladım degerim yükselmişti sonra dedim ağlamakla olmuyo kendimi nasıl olumsuz düşüncelerden arındırma için cokk dua ettim bi sürü kitap okudum Thé Secret da dediği gibi mutluluk mutluluğu çeker

doğru söylüyosun pozitif olup pes etmemek lazım. biraz ara vericem o kadar yoruldum ki.. hem bedenen hem beynen.. inşallah bu süre iyi gelir toparlanıp gene başlarım. çok teşekkür ederim..

Hamile kalan arkadaşlarım aranızda 5.gun donmuş embrıyo ile hamıle kalanlar varmı??

benim sonucumda negatif .. onca emek onca umut bosa gitti.söylenecek tek söz hayırlısı.. bu arada WAW benim e2 ye bir kere bakildi yumurta toplancagi zamandi sanirim oda 140 tı estrofem verdi gunde 3 kez bidaha bakilmadi tutmamasinin sebebi bu olabilirmi acaba?

Canim taze transfermi yapildi yani 140 dan kac gun sonra transfer yapildi...

Ben kesin sebep odur diyememki ..benim ilkinde gunde 3 estrofem kullandim 13 gun..13 gun sonunda 125 di...transferi iptal etti..bu saatten sonra yukselsede gec kaldik dedi bidahaki aya dedi...

Bidahaki ay..bant kullandirdi..oda 15. Gunu 140 cikti yine artmamis..sonra estrofemi vajinal fitil olarak koydurdu..rahim istenen kivamda 8.3 mm deydi ama..tutunsada e2 dusuk beslenemez dedi..17. Gunu bidaha gittik verdik..625 olmus..tmm dedi 4 gun sonra transfer var..yaptik...bilmiyorum sonuc ne bugun 12. Gun test tarihim 1 gibi vericem..

Canim uzulme demek cok alamsiz..onca hayal umut..cok zor..rabbim bizlere sabir versinn...yureklerimize serinlik versinn...

Amin canım WAW adetin 8. günü 146 cikmis e2 11.günü opu oldu.12.gun basladim estrofeme.14.gün transfer oldu zaten

Amin canım WAW adetin 8. günü 146 cikmis e2 11.günü opu oldu.12.gun basladim estrofeme.14.gün transfer oldu zaten
Canim e2 yukselmisdir transfere kadar...taze transfer olmus..ilaclarin etkisiyle e2 in yuksektir yani..

Nasip oldugu vakit hicbisi engel olamicak insallah.bu benim 4. Denemem..bakalim neler yasicaz daha..rabbim guc kuvvet versinn..

banada bi kere ilk tup bebekte bakildi ikincide falan bakmadi rahim kalinligina gore transfer yapti ilginc benim bebegimi ondanmi kaybettim acaba acaba acabalar bitmiyo ya

Merhaba bayanlar benim doktorum hiç e2 tahlili yapmadı rahim kalınlığı hakkında da bişey konuşmadık yumurtalar yeterli büyüklüğe geldiği zaman toplandı döllendi 5.gün transfer oldu bu kadar yani kafanızı çok takmayın yani olacaksa her türlü oluyor benim içinde daha erken tuttu tamam bitti demiyorum hiçbir zaman bizim hep tehlikeli kucağıma alana kadar rahat olamıcam inşallah hepimiz o günleri hayırlısıyla yaşarız

H hasret57

Kizlarr baslarda banada bakilmadi...gerci bu gittigim merkezde genel prosedurmuss...benim 3 tane kimyasal olunca bi cok sey incelendii...herkezde ayni sorun olacak diye bisi yokk...zaten taze transferlerde yumurtalar buyudugu icin e2 iyi seviyede olur...

Hem cok acabalara takilmayin..amaa ..merkezinizide iyi secin..tabiki nasip isi ama ben ilk merkezde 3 deneme yaptim...suankiyle fark cokduu....

Kizlar bugun doktrmla konustk 3 embriyodan ikisi dollenmis ama onlrda yavas ilerlemis doktrm dondurup tekrar bir tedaviyle daha saglikli embriyo olustrlam dedi bide bugun progestonu fitil olarak kullan dendi bu sekilde kullanan varmi normalde agiz yoluyla alinior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…