Arkadaslar benim sonucum cikti...12. Gun 501 cikti degerimmm...insallah devam eder..
Arkadaslar benim sonucum cikti...12. Gun 501 cikti degerimmm...insallah devam eder..
Aminn insallahhh...siz kese yada kalp atisi icin gittiniMi..dr um ta 10 gun sonraya cagirdi..vok uzun geldi..Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah
Cok sevindim super bi haber !Aminn insallahhh...siz kese yada kalp atisi icin gittiniMi..dr um ta 10 gun sonraya cagirdi..vok uzun geldi..
Canım sen ne yaptın yanlış hatirlamiyorsam seninde yumurtalarin toplanmısti transferin oldu muCok sevindim super bi haber !
Aminn insallahhh...siz kese yada kalp atisi icin gittiniMi..dr um ta 10 gun sonraya cagirdi..vok uzun geldi..
Cok sevindim super bi haber !
Oyy oyy cok uzun yaa..nasil dayanilirr...Kese için benide 10 gün sonra çağırmıştı keseyi gördük çok şükür cuma günüde kalp atışı için gidicem 2 hafta sonra gel demişti doktorum
valla hic bilmiyorum nasipde ne varsa basimin ustunee...sizdende guzel haberler gelir insallah..WAW canım gözün aydın ikiz galiba degerin çok yüksek Allah tamamina erdirsin darisi basimiza..
Cok sagol canimm..ins devamida gelir..
Oyy oyy cok uzun yaa..nasil dayanilirr...
valla hic bilmiyorum nasipde ne varsa basimin ustunee...sizdende guzel haberler gelir insallah..
Ayyy az kalmiss..cok sukurr..benim daha cok var...transferin kacinci gunundesin bugun...keseyi transferin kacinci gununde gordunn..Zor dayanıyorum zaten canım bugünde bitti sayılır kaldı iki inşallah canlanmıştır yavrum
Ayyy az kalmiss..cok sukurr..benim daha cok var...transferin kacinci gunundesin bugun...keseyi transferin kacinci gununde gordunn..
Hayırlı olsun canım bende adet olmayı bekliyorum insallah aksilik olmazsa bu ay tedavime baslayacagiz. Rabbim yardimcin olsun insallahKızlar günaydın...bugun reglmn 2.günü rendevum var dondurulmuş tedavısı için inşallah tefavıye baslıyacagz:)başka transferı oacak olan varmı bu ay??
evet canim yani bu ayi bitti sayarsak adet olunca ben de baslayacagimKızlar günaydın...bugun reglmn 2.günü rendevum var dondurulmuş tedavısı için inşallah tefavıye baslıyacagz:)başka transferı oacak olan varmı bu ay??
Transferin olmadi mi canim seninevet canim yani bu ayi bitti sayarsak adet olunca ben de baslayacagim
kızlar merhaba Allah izin verirse bende önümüzdeki ay adet olunca tüp bebek tedavisine başlıcam.çok sitres yapıyorum kendime maddi manevi sıkıntılı bir süreç.fakat kafama takılan bir şey var herşey yolunda giderse tek mi yoksa çift embriyo transfer ettirmeliyim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?