Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Bayanlar e2 benim adetin ikinci gunu baktı yuksek diye tedaviyi iptal etmisti simdi tekrar adet olmayi bekliyorum kafam karıştı yuksek olması iyiydi sanırım sizlerden okudugum kadariyla bilgisi olan var mi

Aminn insallahhh...siz kese yada kalp atisi icin gittiniMi..dr um ta 10 gun sonraya cagirdi..vok uzun geldi..

Kese için benide 10 gün sonra çağırmıştı keseyi gördük çok şükür cuma günüde kalp atışı için gidicem 2 hafta sonra gel demişti doktorum

Cok sevindim super bi haber !

Cok sagol canimm..ins devamida gelir..
Kese için benide 10 gün sonra çağırmıştı keseyi gördük çok şükür cuma günüde kalp atışı için gidicem 2 hafta sonra gel demişti doktorum
Oyy oyy cok uzun yaa..nasil dayanilirr...
WAW canım gözün aydın ikiz galiba degerin çok yüksek Allah tamamina erdirsin darisi basimiza..
valla hic bilmiyorum nasipde ne varsa basimin ustunee...sizdende guzel haberler gelir insallah..

Cok sagol canimm..ins devamida gelir..

Oyy oyy cok uzun yaa..nasil dayanilirr...
valla hic bilmiyorum nasipde ne varsa basimin ustunee...sizdende guzel haberler gelir insallah..

Zor dayanıyorum zaten canım bugünde bitti sayılır kaldı iki inşallah canlanmıştır yavrum

merhaba kızlar sizin aranıza yeni katıldım senelerdir kk dayım kısaca kendimden bahsedeyim bende endometriozis var eşimde ileri hızlı problemi tedaviler takipler aşılamalar derken 6 yıl geçti sonuç yok tabiki geçen ay tüp bebeğe başladık (çünkü bulunduğumuz ilde yeni açıldı) 11 yumurta toplandı bunlardan sadece 3 tanesi döllendi hepsi 3.gün donduruldu çünkü ohss oldum şimdi ocak ayını bekliyorum tekrar tedavi için rabbim hepimizin yardımcı olsun

Merhaba,
Benimde hidrosalpenks teşhisi ile tüplerim alındı. Adet olmayı bekliyorum ilk tüp tedavisine başlayacağım. Heyet raporu da çıkardım başlamadan önce, biraz uğraştırdı ama aldım. İsteyen herkes kavuşsun evladına umarım.

Kızlar günaydın...bugun reglmn 2.günü rendevum var dondurulmuş tedavısı için inşallah tefavıye baslıyacagz:)başka transferı oacak olan varmı bu ay??
Hayırlı olsun canım bende adet olmayı bekliyorum insallah aksilik olmazsa bu ay tedavime baslayacagiz. Rabbim yardimcin olsun insallah

kızlar merhaba Allah izin verirse bende önümüzdeki ay adet olunca tüp bebek tedavisine başlıcam.çok sitres yapıyorum kendime maddi manevi sıkıntılı bir süreç.fakat kafama takılan bir şey var herşey yolunda giderse tek mi yoksa çift embriyo transfer ettirmeliyim sizce?

Merhaba,

35 yaş altı iseniz yasalar artık çift emrioya izin vermiyor. Tek koyulacaktır. 35 yaş üstüne 2 embrio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…