- 6 Ekim 2015
- 725
- 283
- 103
- 38
Yok olmadi toplandi sadece ama ohss olma riskimden dolayi ara verdimTransferin olmadi mi canim senin
Canım ben çift düşünüyorum ciftle şansın daha yüksek. Bide tabi Hayırlısı olsunda ikiz olmasını cok istiyorum :)kızlar merhaba Allah izin verirse bende önümüzdeki ay adet olunca tüp bebek tedavisine başlıcam.çok sitres yapıyorum kendime maddi manevi sıkıntılı bir süreç.fakat kafama takılan bir şey var herşey yolunda giderse tek mi yoksa çift embriyo transfer ettirmeliyim sizce?
bende adet olmayı bekliyorum ama daha çok var benim haftaya doktordan tüp bebek konusunda bilgi almaya gitcez inşallah.Hayırlı olsun canım bende adet olmayı bekliyorum insallah aksilik olmazsa bu ay tedavime baslayacagiz. Rabbim yardimcin olsun insallah
Rahat rahat transfer olur sende :) hayırlısı olsun canim insallahYok olmadi toplandi sadece ama ohss olma riskimden dolayi ara verdim
Ay insallah canim sagol valla bu aralar karalar baglamis bulunuyorumRahat rahat transfer olur sende :) hayırlısı olsun canim insallah
Aaa olur mu canım ilaclardan arınmıs olacaksin rahatca bebislerini alıp:) adet tarihin belli mi beraber test gününü bekleriz belki seninle :)Ay insallah canim sagol valla bu aralar karalar baglamis bulunuyorum
Aralik gibi mi baslayacksin o zaman canim sen. Hayırlısı olsun insallah hakkindabende adet olmayı bekliyorum ama daha çok var benim haftaya doktordan tüp bebek konusunda bilgi almaya gitcez inşallah.
aralik ortasi 20 gunum var yani sen benden once yaparsin ! Ben de tam tersi arinmadan daha iyi diye olur diye uzuluyodumAaa olur mu canım ilaclardan arınmıs olacaksin rahatca bebislerini alıp:) adet tarihin belli mi beraber test gününü bekleriz belki seninle :)
Evet benim daha önce olur sanırım bugun ilac kullanmayi bıraktım 7 gun içinde olursun birakinca dedi doktor. Öyle düşünme rahatlar vücudun anestesiyi falan atarsin rahatca alırsın bebeklerini :))aralik ortasi 20 gunum var yani sen benden once yaparsin ! Ben de tam tersi arinmadan daha iyi diye olur diye uzuluyodum
Ayyyy zaten onlari alinca heralde yari hamile gibi hisseder insan yaaEvet benim daha önce olur sanırım bugun ilac kullanmayi bıraktım 7 gun içinde olursun birakinca dedi doktor. Öyle düşünme rahatlar vücudun anestesiyi falan atarsin rahatca alırsın bebeklerini :))
peki korkmuyormusuCanım ben çift düşünüyorum ciftle şansın daha yüksek. Bide tabi Hayırlısı olsunda ikiz olmasını cok istiyorum :)
Aralik gibi mi baslayacksin o zaman canim sen. Hayırlısı olsun insallah hakkinda
evet Can'ım aralığın 15 i gibi başlıcam Allah izin verirse.Aralik gibi mi baslayacksin o zaman canim sen. Hayırlısı olsun insallah hakkinda
Evet öyle aslında sadece tutunmalari kalıyor Allahin izniyle :)Ayyyy zaten onlari alinca heralde yari hamile gibi hisseder insan yaa
Neyden korkmuyormuyum canım. Bende adet olmayi bekliyorum 7 gun içinde olursun dedim gecen ay tedavimi iptal etmistiu ay Rabbim nasip ederse tedavime geçeceğim insallah :)peki korkmuyormusu
evet Can'ım aralığın 15 i gibi başlıcam Allah izin verirse.
benim hayatımda en çok istediğim şey ikiz bebeklerim olmasıydı.sonra tüp bebek yaptırdım ilk denememde tuttu ikizdi fakat biri düştü diğer bebeğim doğdu ve şimdi gene tüp bebek yaptırmak zorundayım doktor 2 tane koyalım şansın yüksek olur dicek ama ben ikisi de tutunca bişi olur diye korkuyorum.Neyden korkmuyormuyum canım. Bende adet olmayi bekliyorum 7 gun içinde olursun dedim gecen ay tedavimi iptal etmistiu ay Rabbim nasip ederse tedavime geçeceğim insallah :)
Canim benim ikiz kardeslerim var Şükür hiçbir sıkıntıları yok. Daha bir suru ailemde ikizler var. Kötü bir deneyim yaşadın diye hep öyle olacak diye birsey yok ki. Ilki kiz mi erkek mi kac yasinda Allah bagislasin:)benim hayatımda en çok istediğim şey ikiz bebeklerim olmasıydı.sonra tüp bebek yaptırdım ilk denememde tuttu ikizdi fakat biri düştü diğer bebeğim doğdu ve şimdi gene tüp bebek yaptırmak zorundayım doktor 2 tane koyalım şansın yüksek olur dicek ama ben ikisi de tutunca bişi olur diye korkuyorum.
rapor icin ne kdr ugrastin nasil islemler oluyorMerhaba,
Benimde hidrosalpenks teşhisi ile tüplerim alındı. Adet olmayı bekliyorum ilk tüp tedavisine başlayacağım. Heyet raporu da çıkardım başlamadan önce, biraz uğraştırdı ama aldım. İsteyen herkes kavuşsun evladına umarım.
rapor icin ne kdr ugrastin nasil islemler oluyor
Canım ben 25 yaşındayım doktor 2 tane transfer edebiliriz dedi.Merhaba,
35 yaş altı iseniz yasalar artık çift emrioya izin vermiyor. Tek koyulacaktır. 35 yaş üstüne 2 embrio.
Canım ben 25 yaşındayım doktor 2 tane transfer edebiliriz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?