Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Canım ben çift düşünüyorum ciftle şansın daha yüksek. Bide tabi Hayırlısı olsunda ikiz olmasını cok istiyorum :)

Hayırlı olsun canım bende adet olmayı bekliyorum insallah aksilik olmazsa bu ay tedavime baslayacagiz. Rabbim yardimcin olsun insallah
bende adet olmayı bekliyorum ama daha çok var benim haftaya doktordan tüp bebek konusunda bilgi almaya gitcez inşallah.

aralik ortasi 20 gunum var yani sen benden once yaparsin ! Ben de tam tersi arinmadan daha iyi diye olur diye uzuluyodum
Evet benim daha önce olur sanırım bugun ilac kullanmayi bıraktım 7 gun içinde olursun birakinca dedi doktor. Öyle düşünme rahatlar vücudun anestesiyi falan atarsin rahatca alırsın bebeklerini :))

Evet benim daha önce olur sanırım bugun ilac kullanmayi bıraktım 7 gun içinde olursun birakinca dedi doktor. Öyle düşünme rahatlar vücudun anestesiyi falan atarsin rahatca alırsın bebeklerini :))
Ayyyy zaten onlari alinca heralde yari hamile gibi hisseder insan yaa

Canım ben çift düşünüyorum ciftle şansın daha yüksek. Bide tabi Hayırlısı olsunda ikiz olmasını cok istiyorum :)
peki korkmuyormusu
Aralik gibi mi baslayacksin o zaman canim sen. Hayırlısı olsun insallah hakkinda
Aralik gibi mi baslayacksin o zaman canim sen. Hayırlısı olsun insallah hakkinda
evet Can'ım aralığın 15 i gibi başlıcam Allah izin verirse.

peki korkmuyormusu

evet Can'ım aralığın 15 i gibi başlıcam Allah izin verirse.
Neyden korkmuyormuyum canım. Bende adet olmayi bekliyorum 7 gun içinde olursun dedim gecen ay tedavimi iptal etmistiu ay Rabbim nasip ederse tedavime geçeceğim insallah :)

Neyden korkmuyormuyum canım. Bende adet olmayi bekliyorum 7 gun içinde olursun dedim gecen ay tedavimi iptal etmistiu ay Rabbim nasip ederse tedavime geçeceğim insallah :)
benim hayatımda en çok istediğim şey ikiz bebeklerim olmasıydı.sonra tüp bebek yaptırdım ilk denememde tuttu ikizdi fakat biri düştü diğer bebeğim doğdu ve şimdi gene tüp bebek yaptırmak zorundayım doktor 2 tane koyalım şansın yüksek olur dicek ama ben ikisi de tutunca bişi olur diye korkuyorum.

Canim benim ikiz kardeslerim var Şükür hiçbir sıkıntıları yok. Daha bir suru ailemde ikizler var. Kötü bir deneyim yaşadın diye hep öyle olacak diye birsey yok ki. Ilki kiz mi erkek mi kac yasinda Allah bagislasin:)

rapor icin ne kdr ugrastin nasil islemler oluyor

rapor icin ne kdr ugrastin nasil islemler oluyor

Rapor için 45 gün uğraştım. İğrenç bir süreçti. Çünkü hastane beraber pis ve inanılmaz bürokrasi var. Sırf erkekten 3 kez sperm testi istiyorlar zaten o 3 ay sürüyor. Biz biraz bastırdık benim tüplerim olmadığı için 1 kez sperm testi vermemiz yetti. Genel şartları,

3 yıllık evli olmak
900 iş günü primin olması
39 yaştan genç olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…