Ilk ve son tup bebek deneyimim olacak insallah :) daha once asilama falan yaptırdık negatif sonuc aldık. Belkide kişilerin durumlarina göre olabilir. Ben memorial hastanesinde yaptıracağım insallahAcaba insiyatif mi kullanıyorlar, tek embriyo yasası çıkalı baya oldu çünkü. Yada daha önce negatif denemelerin mi var ?
Ilk ve son tup bebek deneyimim olacak insallah :) daha once asilama falan yaptırdık negatif sonuc aldık. Belkide kişilerin durumlarina göre olabilir. Ben memorial hastanesinde yaptıracağım insallah
ilki erkek Can'ım 2 yaşında şimdide kardeşi olsun istiyoruz Allahın izni ile.bakalım kısmet hepimiz için.Canim benim ikiz kardeslerim var Şükür hiçbir sıkıntıları yok. Daha bir suru ailemde ikizler var. Kötü bir deneyim yaşadın diye hep öyle olacak diye birsey yok ki. Ilki kiz mi erkek mi kac yasinda Allah bagislasin:)
Ben hic saatli kullanmadm ilaclarimi farketmez demislerdi bana hayrli olsn canimMerhaba Ben de dun 2. Transferimi oldum ,umarim hersey yolunda gider,progestan igne ,crinone jel ve clexane kullaniyorum,hep ayni saatte mi uygulamak gerekli?tecrubeli arkadaslardan yardim rica ediyorum.1-2saatlik oynamalar sorun olur mu?
Cok tskler canimBen hic saatli kullanmadm ilaclarimi farketmez demislerdi bana hayrli olsn canim
Amin canim sagolasin darisi isteyen herkese insallhCok tskler canim
Uzun zamandir takip etmiyordum ,gecmis iletilere az once baktim ve mutlu haberini gordum,tebrik ederim cok sevindim,hayirlisiyla tez zamanda bebisini kucagina alirsin insallah,darisi basima
arkadaşlar adetin ilk gününden itibaren sayarsak yaklaşık olarak kaç gün sonra bebekler transfer ediliyordu?
İnş bebişin sıkı sıkı tutunur sanaMerhaba Ben de dun 2. Transferimi oldum ,umarim hersey yolunda gider,progestan igne ,crinone jel ve clexane kullaniyorum,hep ayni saatte mi uygulamak gerekli?tecrubeli arkadaslardan yardim rica ediyorum.1-2saatlik oynamalar sorun olur mu?
benim sonuç malum kimyasal gebelik oldu hem çok yıprandım hemde dondurulmuş olmadığı için maddi olarak sarsıldık. ben tekrar denemeyi yaza düşünüyorum. doktor çok yüksek hamile kalma oranın demişti ama rabbimin taktiri işte. yaza doğru tekrar hazır olup yapmak istiyoruz. ama şu anlık konuyu kapattık..
doğru söylüyosun canım sağlıktan daha önemlisi yok. ben 30 yaşındayım sanırım bende 35 e kadar denerim. rabbim o kadar uzun süre aratmasın tabi o ayrı :) sende sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inş canım bişey olmaz merak etmeBenim doktorum da öyle demişti ama 3.de anca tuttu kısmetten öteye gidilmiyor allah size sağlık versin ben hep öyle düşünüyorum çocuksuzda olur ama bize bişey olmasın eğer allah korusun bununda başına bişey gelirse 35e kadar denicem olmazsa daha da denemem
doğru söylüyosun canım sağlıktan daha önemlisi yok. ben 30 yaşındayım sanırım bende 35 e kadar denerim. rabbim o kadar uzun süre aratmasın tabi o ayrı :) sende sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inş canım bişey olmaz merak etme
aynen canim bende yaz sonrasina biraktim artik bekliycez gunler su gibi akip geciyo ilk bebegim kalsaydi bu aralar dogum yapcaktim herseyin hayirlisi sabredicezbenim sonuç malum kimyasal gebelik oldu hem çok yıprandım hemde dondurulmuş olmadığı için maddi olarak sarsıldık. ben tekrar denemeyi yaza düşünüyorum. doktor çok yüksek hamile kalma oranın demişti ama rabbimin taktiri işte. yaza doğru tekrar hazır olup yapmak istiyoruz. ama şu anlık konuyu kapattık..
Canim esinin degerleri duzelmisti insallah bu aylar normal hamile kalirsin canim bende ilkinde olmadı ama biz aralıkta tekrar baslayacagiz tedaviye ben bekleyemiyoruz doktor bize iki yıl vermişti esim tedavi oluyo insallah bebislerimize kavuşacağız canimbenim sonuç malum kimyasal gebelik oldu hem çok yıprandım hemde dondurulmuş olmadığı için maddi olarak sarsıldık. ben tekrar denemeyi yaza düşünüyorum. doktor çok yüksek hamile kalma oranın demişti ama rabbimin taktiri işte. yaza doğru tekrar hazır olup yapmak istiyoruz. ama şu anlık konuyu kapattık..
canım ben bir kere boş gebelik geçirdim tüp bebek denememiz ilkti. rabbim ikinciye nasip eder inşş..Bende otuzum canım amin inşallah yaza güzel haberler alırsın daha önce konuştuk ama kaçıncı denemenizdi
canım benim ilk bebeğim kalsaydı 2 yaşına giricektiaynen canim bende yaz sonrasina biraktim artik bekliycez gunler su gibi akip geciyo ilk bebegim kalsaydi bu aralar dogum yapcaktim herseyin hayirlisi sabredicez
aynen canım rabbim hayırlısını versin inş. belkide normal yolla olur belli olmazCanim esinin degerleri duzelmisti insallah bu aylar normal hamile kalirsin canim bende ilkinde olmadı ama biz aralıkta tekrar baslayacagiz tedaviye ben bekleyemiyoruz doktor bize iki yıl vermişti esim tedavi oluyo insallah bebislerimize kavuşacağız canim
Yok canim bizim normal şansımız yok sadece tup oda tutarsa canim aralıkta ikinci tedavi baslayacak canim insallah bu bebisim tutunur annesinecanım ben bir kere boş gebelik geçirdim tüp bebek denememiz ilkti. rabbim ikinciye nasip eder inşş..
canım benim ilk bebeğim kalsaydı 2 yaşına giricektitakılma bunlara bol bol dua ve tevekkül yapılacak bişey yok.
aynen canım rabbim hayırlısını versin inş. belkide normal yolla olur belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?