Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Acaba insiyatif mi kullanıyorlar, tek embriyo yasası çıkalı baya oldu çünkü. Yada daha önce negatif denemelerin mi var ?
Ilk ve son tup bebek deneyimim olacak insallah :) daha once asilama falan yaptırdık negatif sonuc aldık. Belkide kişilerin durumlarina göre olabilir. Ben memorial hastanesinde yaptıracağım insallah

Ilk ve son tup bebek deneyimim olacak insallah :) daha once asilama falan yaptırdık negatif sonuc aldık. Belkide kişilerin durumlarina göre olabilir. Ben memorial hastanesinde yaptıracağım insallah

Son olsun bence de :) Olabilir tabii netice de özel hastane daha esnek davranabiliyorlar. Bende Medical Park ta başlayacağım bir iki güne.

ilki erkek Can'ım 2 yaşında şimdide kardeşi olsun istiyoruz Allahın izni ile.bakalım kısmet hepimiz için.

Merhaba Ben de dun 2. Transferimi oldum ,umarim hersey yolunda gider,progestan igne ,crinone jel ve clexane kullaniyorum,hep ayni saatte mi uygulamak gerekli?tecrubeli arkadaslardan yardim rica ediyorum.1-2saatlik oynamalar sorun olur mu?

Merhaba Ben de dun 2. Transferimi oldum ,umarim hersey yolunda gider,progestan igne ,crinone jel ve clexane kullaniyorum,hep ayni saatte mi uygulamak gerekli?tecrubeli arkadaslardan yardim rica ediyorum.1-2saatlik oynamalar sorun olur mu?
Ben hic saatli kullanmadm ilaclarimi farketmez demislerdi bana hayrli olsn canim

arkadaşlar adetin ilk gününden itibaren sayarsak yaklaşık olarak kaç gün sonra bebekler transfer ediliyordu?

Ben hic saatli kullanmadm ilaclarimi farketmez demislerdi bana hayrli olsn canim
Cok tskler canim
Uzun zamandir takip etmiyordum ,gecmis iletilere az once baktim ve mutlu haberini gordum,tebrik ederim cok sevindim,hayirlisiyla tez zamanda bebisini kucagina alirsin insallah,darisi basima

Kızlar şimdi transfere kadar günde kac igne oluyor hepsini kendimiz vurabiliyoruz degil mi gonal f gibi

arkadaşlar adetin ilk gününden itibaren sayarsak yaklaşık olarak kaç gün sonra bebekler transfer ediliyordu?

O kişiden kişiye değişir canım yumurtaların büyümesine bağlı benim 10.gün yumurtalarım toplandı 5.günde transfer oldu toplamda 15 gün yani

Kızlar bugun başladm estrofeö içmeye..17 18gun sonra transfer olur dedı dr..tutunma şansını arttrmak ıcın neler yaptınız hamişler neler önerırsınz???

İnş bebişin sıkı sıkı tutunur sana ben ilaç saatlerine çok dikkat ettim 1 saatten fazla oynamamasına dikkat ettim genelde. Bence 1-2 saatten bişey olmaz ama daha fazla kaymasın bence

benim sonuç malum kimyasal gebelik oldu hem çok yıprandım hemde dondurulmuş olmadığı için maddi olarak sarsıldık. ben tekrar denemeyi yaza düşünüyorum. doktor çok yüksek hamile kalma oranın demişti ama rabbimin taktiri işte. yaza doğru tekrar hazır olup yapmak istiyoruz. ama şu anlık konuyu kapattık..

Benim doktorum da öyle demişti ama 3.de anca tuttu kısmetten öteye gidilmiyor allah size sağlık versin ben hep öyle düşünüyorum çocuksuzda olur ama bize bişey olmasın eğer allah korusun bununda başına bişey gelirse 35e kadar denicem olmazsa daha da denemem

doğru söylüyosun canım sağlıktan daha önemlisi yok. ben 30 yaşındayım sanırım bende 35 e kadar denerim. rabbim o kadar uzun süre aratmasın tabi o ayrı :) sende sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inş canım bişey olmaz merak etme

Bende otuzum canım amin inşallah yaza güzel haberler alırsın daha önce konuştuk ama kaçıncı denemenizdi

aynen canim bende yaz sonrasina biraktim artik bekliycez gunler su gibi akip geciyo ilk bebegim kalsaydi bu aralar dogum yapcaktim herseyin hayirlisi sabredicez

Canim esinin degerleri duzelmisti insallah bu aylar normal hamile kalirsin canim bende ilkinde olmadı ama biz aralıkta tekrar baslayacagiz tedaviye ben bekleyemiyoruz doktor bize iki yıl vermişti esim tedavi oluyo insallah bebislerimize kavuşacağız canim

Bende otuzum canım amin inşallah yaza güzel haberler alırsın daha önce konuştuk ama kaçıncı denemenizdi
canım ben bir kere boş gebelik geçirdim tüp bebek denememiz ilkti. rabbim ikinciye nasip eder inşş..
aynen canim bende yaz sonrasina biraktim artik bekliycez gunler su gibi akip geciyo ilk bebegim kalsaydi bu aralar dogum yapcaktim herseyin hayirlisi sabredicez
canım benim ilk bebeğim kalsaydı 2 yaşına giricekti takılma bunlara bol bol dua ve tevekkül yapılacak bişey yok.
aynen canım rabbim hayırlısını versin inş. belkide normal yolla olur belli olmaz

Yok canim bizim normal şansımız yok sadece tup oda tutarsa canim aralıkta ikinci tedavi baslayacak canim insallah bu bebisim tutunur annesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…