- 21 Ocak 2015
- 1.056
- 528
- 323
Cnm tedavin hayırlı olsun, inşallah güzel heberlerini bekliyoruz.Kızlar bugun başladm estrofeö içmeye..17 18gun sonra transfer olur dedı dr..tutunma şansını arttrmak ıcın neler yaptınız hamişler neler önerırsınz???
Saol cnm benm inşallah...sen nasılsın nasıl oldun?Cnm tedavin hayırlı olsun, inşallah güzel heberlerini bekliyoruz.
İyi akşamlar cnm saol iyiyim. İnşallah tedavin güzel haberlere vesile olur. Normal işimize döndük hayırlısıyla.Saol cnm benm inşallah...sen nasılsın nasıl oldun?
Amin cnm inşallajh...İyi akşamlar cnm saol iyiyim. İnşallah tedavin güzel haberlere vesile olur. Normal işimize döndük hayırlısıyla.
Cnm transferm olmadı ama gün sayıyorum haftaya olacak inşallah:)senin oldumı?merhaba,transfer yapılıp da gun sayan var mı aranızda?
24 unde transfer oldu,merakla 6aralik i bekliyorumCnm transferm olmadı ama gün sayıyorum haftaya olacak inşallah:)senin oldumı?
Hayrlı olsn transferın..amin cnm inşallah..kacıncı gün embriyosu kac tane transfer ettıler??24 unde transfer oldu,merakla 6aralik i bekliyorum
Insallah hayirlisiyla transferin olur ve pozitif sonucu da alirsin.
Hepimiz insallah istedigimiz sonucu en kisa zamanda alalim
Canım nasılsın seni merak ettim bebişin ikiz mi değil mi diye belli olmuştur artıkİnş bebişin sıkı sıkı tutunur sanaben ilaç saatlerine çok dikkat ettim 1 saatten fazla oynamamasına dikkat ettim genelde. Bence 1-2 saatten bişey olmaz ama daha fazla kaymasın bence
tşkler,3 tane 3.gün embriyosu transfer ettiler,hayırlısı bakalım,test gününü bekliyorum.Hayrlı olsn transferın..amin cnm inşallah..kacıncı gün embriyosu kac tane transfer ettıler??
Saol canım. Tek bebişim var 13. Haftadayız şükür. Sen neler yaptın tatlım?Canım nasılsın seni merak ettim bebişin ikiz mi değil mi diye belli olmuştur artık
Allahm saglıgıyla kucagına almayı nasıp etsın cnm...pekı bu donmuşların tazesi de transfer edılmısmıydı?yoksa toplamadan sonraki aylardamı oldu transferın?kacıncı gun embrıyosu ve problemınız neydı?ay cok soru sordum bılıorm amamerhaba arkaaşlar nasılsınız daha öncelerde bende yazmıştum bu sayfaya benim dondurulmuşlarla tuttu çok şükür cinsiyetlerde belloldu inşallah iki oğluşum olacak.darısı size inşallah
Cnm cinsiyet tahmınımde bulundumu ?daha bellı olmaz ama erkege yada kıza benzıo gıbı bısey soledımı dr:)Saol canım. Tek bebişim var 13. Haftadayız şükür. Sen neler yaptın tatlım?
1 hafta önce gitmiştim kontrole 12. Haftadayken. tahminde bulundu ama net konuşamadı oğlana benziyor gibi ama yanılabilirim dedi. Bir sobraki kontrol 15 haftalıkken o zaman net söylerim dedi. İlk gebeliğimde 14 haftalıkken kızım olacağını öğrenmiştim doğru çıkmıştı Allahtan hayırlısıCnm cinsiyet tahmınımde bulundumu ?daha bellı olmaz ama erkege yada kıza benzıo gıbı bısey soledımı dr:)
canım evet tazede transfer edildi ama baya bi olumsuzluk yasadım transfer sonrası hastalandım falan. malesef tutmamıştı mayıs ayında histeroskopi yaptrdım ama sorun çıkmadı şükür..agustosta da dondurulmuş 2 adet embriyo transfeer edildi.çok şükür oğluşlarım beni bırakmadı ve sıkı sıkı tutundular..5. gün embriyosudydu sebepsiz infertilite denmişti..Allahm saglıgıyla kucagına almayı nasıp etsın cnm...pekı bu donmuşların tazesi de transfer edılmısmıydı?yoksa toplamadan sonraki aylardamı oldu transferın?kacıncı gun embrıyosu ve problemınız neydı?ay cok soru sordum bılıorm amaanlıyorsundur cnm umut işte
Ne demek cnm..gercekten cok sey paylaştık öğrendık..amin cnm inşallah bi hamiş olarak dualarını beklıoruz cnm:)(hamılelerın duaları kabul olurmus..1 hafta önce gitmiştim kontrole 12. Haftadayken. tahminde bulundu ama net konuşamadı oğlana benziyor gibi ama yanılabilirim dedi. Bir sobraki kontrol 15 haftalıkken o zaman net söylerim dedi. İlk gebeliğimde 14 haftalıkken kızım olacağını öğrenmiştim doğru çıkmıştı Allahtan hayırlısısenin de transferin yakın sanırım inş sana sıkı sıkı tutunur tatlım. Sayende açtığın bu başlıkta çok paylaşımımız oldu arkadaşlarla teşekkürler
Bende ilaçlarımı aldım 15 gün oldu sağ yumurtalıkta basit yumurtalık kisti varmış onun için ilaç kullanıyorum d.kontrol hapı son 4 tane kaldı sol yumurtalıkta çikolata kistim tekrarlamış oradan yumurta toplanmayacak d.kontrol hapı bitince reglim ile beraber başlıyoruz Allah izin verirse bizde .Allah seninde yavrularını sana bağışlasın bebeğinide sağlık içinde kucağına almayı nasip etsin canımSaol canım. Tek bebişim var 13. Haftadayız şükür. Sen neler yaptın tatlım?
Cnm transferm olmadı ama gün sayıyorum haftaya olacak inşallah:)senin oldumı?[/QUO
24 unde transfer oldu,merakla 6aralik i bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?