Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

[QUO="dcu, post: 43871257, member: 633809"]Cnm hayrlı olsn inşallah guzel haberler verırsın bıze:)[/QUOTE]
Tsk ederim insallah hepimizin yuzunu guldurur rabbim

merhaba arkaaşlar nasılsınız daha öncelerde bende yazmıştum bu sayfaya benim dondurulmuşlarla tuttu çok şükür cinsiyetlerde belloldu inşallah iki oğluşum olacak.darısı size inşallah
tebrikler,çok güzel hatta çifte güzel haber :)
sağlıkla kucağına da alırsın inşallah ,darısı başımıza

Merhaba sanırım aynı durumdayız bende doğum kontrol hapı kullanıyorum kistten dolayı kist aspirasyonu yapıldı regl olduğum zaman doktoru arıyacam tedaviye başlayacaz Allahın izniyle Rabbim hepimize yardım etsin güzel sonuçlar alırız inşaallah

Ne demek cnm..gercekten cok sey paylaştık öğrendık..amin cnm inşallah bi hamiş olarak dualarını beklıoruz cnm:)(hamılelerın duaları kabul olurmus..
Dualarımda hep varsınız canım. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı salih evlatlar versin inş diyorum hep kendime dua ederken darısı başınıza inş

Aminnn. Senin tedavin de şimdiden hayırlı olsun inş güzel bir sonuçla sonuçlanır

Merhaba Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah benim son 4 hapım kaldı bu gecede içince geri sayım başlayacak artık senin ne zaman bitecek canım ben ginera kullanıyorum ani şekilde 4 kilo almışım 10 günde şimdi 1 haftadır rejimdeyim o aldığım 4 kiloyu verim diye 3 kilosu gitmiş sen hangi hapı kullanıyorsun acaba

Merhaba bende ginera kullanıyorum benimde iştahım çok açıldı ve mide bulantısı yapıyor benimde 6 tane hapım var tartılmadım ama eminim bende kilo almışımdır Allah yardımcımız olsun canım

Çok değişik şeyler yemek istiyor canım turşu üstüne biraz sonra pasta gibi mesela ama tutuyorum kendimi valla

kizlar bsy sorucam 2 defa ayni merkezde tup bebek yaptirdim doktorumdan cok memnunum ikisindede hamile kaldim birincide bos gebelik ikincide kalbi durdu simdi 3.cude pgd yapicakmis doktorr saglikli embriyo icin sorum su acaba merkezi degistirmelimiyim oradami devam etmeliyim kafam allak bullak

Gebeliği sağlaman çok iyi pgd sonuclarını bekle doktorunda aenş artık tanıyor merkez değiştirmek sil baştan başlamak gibi ama genr sen bilşrsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…