bomba oluyosun gaz problemi falan cok kotu hepimiz yaşıyoruzIgne vurulurken karın sisligi oluyor mu koca gobegim oldu sanki böyle olan var mı
bende oyle dusunuyorum sil bastan zor olucak tanidiklar baska iyi doktor arastir falan diyip kafam karisiyo doktorumda iyi yada banami oyle geliyo bilmiyorum canim yaGebeliği sağlaman çok iyi pgd sonuclarını bekle doktorunda aenş artık tanıyor merkez değiştirmek sil baştan başlamak gibi ama genr sen bilşrsin cnm
Nereye gidiyosun cnm başkalarına kulak asma cok faZla doktorruna güveniyosan problem yok bencebende oyle dusunuyorum sil bastan zor olucak tanidiklar baska iyi doktor arastir falan diyip kafam karisiyo doktorumda iyi yada banami oyle geliyo bilmiyorum canim ya
ozel safak hastanesi serdar iscanNereye gidiyosun cnm başkalarına kulak asma cok faZla doktorruna güveniyosan problem yok bence
aaaaaa ne tesaduf canim karsilastikmi bilmiyorum ben tedaviye ara verdim yeni kaybettim zaten bebegimi gercekten doktorumdan memnunum hic umudum yokken umut oldu bana hamile kalabildigimi ogrendim sonucta senin ilk denemenmi canimAaa bende refahattin yücele gşdiyorum cnm serdAr bey için de iyi diyolar acaba karşılaştıkmı hiç
Benim bu 3. Seneme oldu canım 1. Boş gebelik oldu düştü 2. Deneme tuttu 4 yaşında olucak oğlum şimdide geçen cumartesi yaptırdım transferi bugünde teat yaptım 9. Gün oluyo sanırım 80 .99 çıktı bakalım artık hayırlısı inşallah başlayınca tekrardan pgd dende gğzel habr alıp ona göre trdavin başarılı olup kucağına alırsınaaaaaa ne tesaduf canim karsilastikmi bilmiyorum ben tedaviye ara verdim yeni kaybettim zaten bebegimi gercekten doktorumdan memnunum hic umudum yokken umut oldu bana hamile kalabildigimi ogrendim sonucta senin ilk denemenmi canim
amin insallah hakkimizda hayirlisiBenim bu 3. Seneme oldu canım 1. Boş gebelik oldu düştü 2. Deneme tuttu 4 yaşında olucak oğlum şimdide geçen cumartesi yaptırdım transferi bugünde teat yaptım 9. Gün oluyo sanırım 80 .99 çıktı bakalım artık hayırlısı inşallah başlayınca tekrardan pgd dende gğzel habr alıp ona göre trdavin başarılı olup kucağına alırsın
o nedenmis oyle kaale almiyoruz gununumu bekliyolar acaba bosver basbaya hamilesin :)Amin canım hayırlısı artık
Bu sabah doktoru aradım sekreterle konustuk sonucu kaale almıyoruz dedi sonucu offf nolucak acaba
Erken yaptırdım ya inşallah canım bakalım carsmba gidicem sonuç inşallah katlamış olur yao nedenmis oyle kaale almiyoruz gununumu bekliyolar acaba bosver basbaya hamilesin :)
canim senin yas kac birde senin sorun neydiErken yaptırdım ya inşallah canım bakalım carsmba gidicem sonuç inşallah katlamış olur ya
ben hipoluyum dogustan yumurta gelismemesi36 canım azospermi sprununuzda sizin neydi benim bide tek tüpüm yok kist ameliyatı olmustum ozaman almıslar
Çok saçmaymiş neden kale almıyorki. Arada başka çatlatma iğnesi falan olmadıysa bal gibi hamişsin işte. Sende doktoru sallama ozaman 2 günde bir git kanını ver değer katladıkça sevincine sevinç katAmin canım hayırlısı artık
Bu sabah doktoru aradım sekreterle konustuk sonucu kaale almıyoruz dedi sonucu offf nolucak acaba
Yok bikere carlatma iğnesi oldum başka yok işte çarşamba günü gidicem hayırlısı inşallah 9. Gün 80.99 iyi dimi çevremdekiler ikiz olabilir diyoşar sizce oylemidirÇok saçmaymiş neden kale almıyorki. Arada başka çatlatma iğnesi falan olmadıysa bal gibi hamişsin işte. Sende doktoru sallama ozaman 2 günde bir git kanını ver değer katladıkça sevincine sevinç kat
Benim esimde hipo tedavi biz çok zor canim benim esim hergün igne oluyo insallah Buran önce hamile kalirsin canimben hipoluyum dogustan yumurta gelismemesi
Yok bikere carlatma iğnesi oldum başka yok işte çarşamba günü gidicem hayırlısı inşallah 9. Gün 80.99 iyi dimi çevremdekiler ikiz olabilir diyoşar sizce oylemidir
Amin cnım allahnseninde kuxağına almayı nasip etsin diger konuda bi soru sormustum bilmşyorum gördünmü çatlatma iğnesi dedin ya kafam karıstı çatlatmaiğnrsinş olduğum gün ıkı tane vuruldum 36 saat sonrada opa girdim onun etkisi olurmu yoksaAllah gönlüne göre versin aslında ikiz çıkanların değerleri bu günlerde 200 küsürlerde oluyor hemen hemen. Benim değerime yakınsın sen. Benim 11. Gün 142 çıkmıştı. Seninde 200 civarı 11. Gün aonucun gelir.
Ama neyse sonuç pozitif olsunda tek çift farketmez hayırlı olsun. Tek gebelik daha kolay. İkiz zor büyütmek doğurmka hepsi zor tabi bir andada iki bebek birden doğup büyüyüor orası iyi. Rabbim hayırlı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?